Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2018: Nejkrásnější modelky z ženevského autosalonu na videu

Ondřej Lilling
Diskuze (2)
Autosalony se mění. Třeba v tom ohledu, že ubývá množství modelek u vystavených aut. Ženevský autosalon toho byl důkazem.

Krásná auta a krásné ženy patří neodmyslitelně k sobě. Během letošního ženevského autosalonu bylo ale zřetelně vidět, že kampaň #MeToo dost zásadním způsobem ovlivnila i události, které spolu zas až tak úzce nesouvisí. Modelek u aut zřetelně ubylo, patrná byla navíc přímá úměra mezi velikostí automobilky a množstvím modelek na stánku.

Velké automobilky očividně nechtěly dopustit nějaký skandál, takže modelek přivezli méně a k obdivování zbyly především auta. Případně, aby to bylo genderově vyvážené, tak u auta postávala modelka s modelem. To malé tuningové společnosti příliš nemusí řešit, takže tady bylo pořád „na co koukat“. Přesto je třeba připustit, že doby vyzývavého oblečení z minulých ročníků jsou asi nenávratně minulostí. Mrkněte na video, jestli je to s budoucností modelek na autosalonech tak špatné, či nikoli.

Ondřej Lilling
Diskuze (2)
Avatar - MDK
12. 3. 2018 08:02
....
To jsem nikdy nepochopil, proč musí být na výstavách aut nějaký čůzy co sem tam rozvalují po křápech. Je to kvůli impotentním novinářům, kteří se jinak k ženským dostanou nejblíže u výdejního okýnka v McDonalds? Když se budu chtít podívat na hezký ženský, proč bych chodil na výstavu aut?????
Avatar - praděda7
11. 3. 2018 22:27
Ale kuš....
dyť tam bylo víc teplejch než slepic.... :-)