Chystáte se autem na dovolenou? Určitě využijte Garanci mobility!

Prezentace klienta
Diskuze (6)
Díky ní budou vaše cesty do Chorvatska, Maďarska, Slovenska i po České republice a dalších zemích bez starostí. Mezinárodní síť autoservisů Q-SERVICE se v případě poruchy postará o vás i vaše auto.

Super služba za super cenu!

Někdy se to prostě stát může a auto vám během dovolené vypoví službu. Žádná příjemná situace, zvláště když cestujete s rodinou a sluníčko žhne naplno… Jenže i takovým situacím lze předejít a pak je zvládnout snadno a bez velkých problémů. Až do konce srpna můžete získat Garanci mobility od Q-SERVICE, která vám v případě poruchy vozu během vaší dovolené zajišťuje spoustu výhod. Kromě jiných zdarma příjezd technika na místo problému (v případě, že je vozidlo nepojízdné), zdarma odtah nepojízdného vozidla do partnerského servisu Q-SERVICE, zdarma je i poskytnutí náhradního vozidla až po dobu 6 dnů! V nejbližším autoservisu Q-SERVICE vám pak následně závadu odstraní a vůz zprovozní. Garance mobility platí pro všechny cesty po České republice, v Chorvatsku, na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku a Rumunsku. Navíc platnost Garance mobility je až do 30. 9. 2014 a platí i pro opakované cesty!

Stačí jen dvě stovky a máte klid!

Přesně tak, Garanci mobility získáte prohlídkou vozu v kterémkoli servisu Q-SERVICE v České republice a stojí jen 249 korun. Za něco víc než dvě stovky máte jistotu, že o vás bude postaráno během všech vašich prázdninových cest. A to se rozhodně vyplatí. V Q-SERVICE jste v těch nejlepších rukou. Jedná se o mezinárodní síť autoservisů působící v Evropě a od roku 2009 i u nás. Fungují stejně jako autorizované servisy jednotlivých automobilek. Nabízejí stejnou kvalitu, stejné postupy, stejné náhradní díly! Současná legislativa majiteli automobilu zaručuje, že automobil opravený v Q-SERVICE neztrácí záruku! V síti Q-SERVICE se můžete vždy spolehnout na špičkovou kvalitu, absolutní otevřenost, férovost a na opravdu výhodné ceny, které jsou často o 30 – 40% nižší než v autorizovaných servisech!

Svůj nejbližší Q-SERVICE snadno najdete na www.q-service.eu. A Garance mobility se vám při vašich letních cestách opravdu vyplatí!

Prezentace klienta
Diskuze (6)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
8. 8. 2014 21:34
Re: nic moc
Tak zrovna kooperativa vyplatila extrémně rychle a jejich odhad byl dokonce vyšší, než kolik se vy výsledku platilo za servis. Auto na světlech nedobrzdilo, takže naše bylo zbořené vzadu i vpředu (auto před námi mělo kouli). Odtaženo do servisu, druhý den dorazil jejich pracovních, nafotil, večer bylo info o šetření a za čtyři dny prachy na účtu.

Asi to bude dost i o lidech.
10. 7. 2014 11:26
garance
ja ziju v tom, ze garanci mobility mam k autu automaticky.
aspoň mi to v servisu vždycky tvrdi.
Avatar - dal
27. 6. 2014 08:15
Re: nic moc
Až na to , že když se ti něco stane, tak zrovna od Kooperativy nic nečekej. Po Triglav 2. nejhorší pojišťovna! U obou těchto pojišťoven je každý pojištěn jen do doby než se něco stane a pojišťovna má platit, pak zhnusen ruší pojistku. :no:
26. 6. 2014 19:26
Re: nic moc
Podobnou věc nabízí třeba Kooperativa jako volitelnou součást cestovního pojištění. Na žádnou prohlídku jsem nemusel, není tam omezení jenom na některé země, nabízí i ubytování po dobu opravy, odvoz auta až domů atd. Nechci jim dělat reklamu, ale zdá se mi to lepší. Myslím, že i jiné pojišťovny budou něco podobného nabízet. Ale určitě se najdou lidi, kterým tohle vyhovovat bude. Před dovolenou jet s autem na prohlídku je rozumné a 250 se v rozpočtu dovolené ztratí.
23. 6. 2014 14:42
Re: nic moc
Přesně tohle mám i k povinnému ručení akorát tam chybí půjčení auta.

Když už bych si za něco připlácel tak bych chtěl, aby tam byla hrazena i případná oprava třeba po natankování nekvalitního paliva a pod. Loni mi to někdo nabízel za 2000,- ale nečetl jsem přesné podmínky takže nevím jak moc to bylo výhodné v případě, že by se něco stalo.