Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot 207 RC (128 kW) na českém trhu: 649.000,-Kč

13 komentářů

je to teda jako hnusný ale jezdí se stím fakt dobře....třeba falešné světlo v světlometech mě dostalo...
presmykem je tu motor od Skody 😊 novinka THP- to * pojede :-!
tohle je proti Corse OPC uplna nuda, od vzhledu az po motor
To pravej konkurent Corsy přijde za rok. To by měla 207čka dostat 200 koní a to teprve ostatní uvidí. Corsa ani Clio nebudou mít žádnou šanci.
tak teda zlatá fabie RS, ty peugeoty sou snad jenoum pro baby >😁 >😁
:no: :no:
Dřív se mi peugoty designově líbily,ale to jak jsou ted všechny auta stejně mý docela irituje...kord když pomalu ani nejde rozeznat zda jde o obyč 207 nebo RC...fakt obyč... :no:
A Peugeot 405 a 405 Mi-16, to jsi také rozeznal z fleku? Nebylo by to o nic těžší ani lehčí než rozeznat RC od normální 207. U Peogeotu se nic nemění, žádné brutální přeměny jako u Opelu na opcčka. Chyba? Uvidí se podle prodeje...
V tý době jsem ještě tahal kačera za sebou... ;-\ takže nevim jeslti bych rozeznal😁
s tim že je ten peugeot nejde rozeznat od obyčejného celkem souhlasim...jen si představte tu chvilku když na okresce doháníte třeba právě fabiu rs...řidič fabie si pomysli..¨a obycejný osobák...tomu natrhnu * jedna báseň¨...jenomže vy na to dupnete a fabii to natřete s ¨obyčejným¨ osobákem...o to, si myslim jde...do poslední chvile nevědět jestli je to RC nebo ne...a když zjistíte že je, už je pozdě... 😉...ale je pravda že za ty prachy by to mělo být vidět... ;-\
já zapomněl že fabie není "obyčejný" osobák.. :yes: je to supersport,co kubyku 😉
ja myslel fabii RS ktera je s timhle autem srovnatelna....a "obyčejný" osobak sem myslel ten peugeot...jakože tak vypadá...asi sem dal spatny priklad ;-\
Opravdu si myslíte, že všichni prahnou po autech typu OPC? Peugeot ví moc dobře proč staví auta, která jsou vhodná pro běžné použití spotřebou i komfortem, ale přesto nabízí sportovní svezení, jisté odlišení od klasických modelů, vyšší výkon a přitom více než solidní spotřebu. Kolik lidí, kteří potřebují normální auto (a těch je většina), ale mají rádi trochu koní pod kapotou, trochu sportu v zádech a zábavu, ale přesto musí vozit rodinu a nepotřebují se tím chvástat jako místní tuzeři na sídlištích. Proč tahle 207 vypadá tak jak vypadá je nad slunce jasné. Páni a dámy od Peugeotu by mohli udělat brutální verzi, ale to není cílem tohoto RCčka.