Novinky
0
je to teda jako hnusný ale jezdí se stím fakt dobře....třeba falešné světlo v světlometech mě dostalo...
tohle je proti Corse OPC uplna nuda, od vzhledu az po motor
Dřív se mi peugoty designově líbily,ale to jak jsou ted všechny auta stejně mý docela irituje...kord když pomalu ani nejde rozeznat zda jde o obyč 207 nebo RC...fakt obyč... :no:
A Peugeot 405 a 405 Mi-16, to jsi také rozeznal z fleku? Nebylo by to o nic těžší ani lehčí než rozeznat RC od normální 207. U Peogeotu se nic nemění, žádné brutální přeměny jako u Opelu na opcčka. Chyba? Uvidí se podle prodeje...
s tim že je ten peugeot nejde rozeznat od obyčejného celkem souhlasim...jen si představte tu chvilku když na okresce doháníte třeba právě fabiu rs...řidič fabie si pomysli..¨a obycejný osobák...tomu natrhnu * jedna báseň¨...jenomže vy na to dupnete a fabii to natřete s ¨obyčejným¨ osobákem...o to, si myslim jde...do poslední chvile nevědět jestli je to RC nebo ne...a když zjistíte že je, už je pozdě... 😉...ale je pravda že za ty prachy by to mělo být vidět... ;-\
Opravdu si myslíte, že všichni prahnou po autech typu OPC? Peugeot ví moc dobře proč staví auta, která jsou vhodná pro běžné použití spotřebou i komfortem, ale přesto nabízí sportovní svezení, jisté odlišení od klasických modelů, vyšší výkon a přitom více než solidní spotřebu. Kolik lidí, kteří potřebují normální auto (a těch je většina), ale mají rádi trochu koní pod kapotou, trochu sportu v zádech a zábavu, ale přesto musí vozit rodinu a nepotřebují se tím chvástat jako místní tuzeři na sídlištích. Proč tahle 207 vypadá tak jak vypadá je nad slunce jasné. Páni a dámy od Peugeotu by mohli udělat brutální verzi, ale to není cílem tohoto RCčka.