Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

(Staro)nové Volvo S40 a V50 představeno (VIDEO)

27 komentářů

Krásný kombík a povedený interiér. Nejvíce mu sluší červená. 😄
CrazyJester
jo, moc moc peknej kombik.
To je stejný jako z IKEy >😁
GTI
Volví hřebeček... model velmi inspirativní pro ženský svět, zejména sedan. Jak sedanu, tak combi prospěl lifting zadních světel. Ovšem, jestli něco cením, je to ta překližka uvnitř. Hrát si na ořechovýho kořena... to je letitej evergreen kýčařů napříč autosvětem, ovšem vrazit dovnitř, do těch hojivejch tvarů překližku z dubu, a umocnit tak celkové vyznění velmi harmoického vnitřku, za to má ode mně VOLVO velkou pusu. Takhle se to má dělat. BRAVOLVO :yes:
...preco iba zensky svet...vo Volvach vidavam obycajne muzov, zvacsa mladych uspesnych manazerov, ktori si uvedomili, ze existuje aj nieco ine ako Passat...
JJ naprosty souhlas na druhou stranu verim GTI ze mozna Volvo S40/V50 na nekterych trzich predvadi jako model pro zeny. Ale co ja na to kaslu- zenska nejsem a libilo se mi a to je hlavni
marianek
Drevo v interieru hralo roli jakesi ukazky komfortu, nejvyssi vybavy snad. Skoro vsechny automobilky vice mene uspesne vybavily interiery svych "lepsich" modelu prvkama ze dreva, ci napodobeninou dreva. Osobne mi toto pripada prekonane, zvlaste leskle odstiny tmavsich druhu dreva, tolik pouzivane evropskymi premiovkami. Americane jsou v pouziti dreva ve svych konceptech o krucek dal. Pouzivaji nelestene (pololestene) drevo svetlych odstinu a vypada to moc a moc hezky. Vypada to, ze si toho Volvo vsimlo a ukazalo to v tomto konceptu. Otazkou vsak je PROC?? Palubni deska a stredova konzola ve VOLVU je tim nejlepsim co trh nabizi. Spis bych pouzil modernejsi verzi stavajici stredni konzoly predstavenou v konceptu XC60. At uz v hliniku, ve svetle, ci tmavejsi verzi, vypada to podle meho o neco lepe.
GTI
V konceptu? Marianku, Volvo S40 V50 se vyrábí už poměrně dlouho a tohle je lifting... zejtra si ho můžeš koupit. I s tou překližkou. Nebo s hliníkem... jak chceš.
marianek
"GTI" preloz si nejdriv slovo koncept (concept), nez se zase strapnis. Jazyky ti moc nejdou.
GTI je trouba, to vime davno >😁
nebuďte na něj zlí, nemá to v životě lehký 😄
S prekladom to nema nic, on si len zamenil modely. 😉
Joo, toho jsme si uz vsimli uhlazence. Na nej se musi jednoduse, jinak nechape. Jinak jo, XC60 je sladak. Uz aby se prodaval.
GTI
Nauč se psát smysluplné texty... Volvo na tomto tvém "konceptu" nepředvádí nic... Volvo nabízí jako jednu z mnoha alternativ překližku do S40 V50... ale to, jak vidím, se tebe vůbec nedotýká. P.S. Jen se neboj a přečti si ten nesmysl, cos nahoře napsal ještě jednou... tedy s výjimkou předposlední věty. Tam jsi (asi zázrakem) ten termín trefil správně...
marianek
marianek
Pisu tak jak pisu. Jini s tim nemeli problem, vsemu rozumeli. Nebudu sve texty nijajk zjednodusovat, jen abys tomu rozumel.
No ty poučujeě o cizích slověch jako koncept a neumíš ani česky 😄 nikoli strapnit, ale ztrapnit - změna stavu.
Ty se nauč nejdřív česky, než začneš poučovat o cizích slovech 😄 "strapnit" se píše ztrapnit - změna stavu.
marianek
Hmm...priznavam se, preklepl jsem se. 😢
Pekelná Micinka
Jak to může vůbec ve Fordu fungovat, dyť každejch 1/4 roku tvrdí něco jinýho. [odkaz]
A to má být nějaká ZMĚNA? Asi mi něco uniklo, protože dle mě tím pádem vše zůstává při starém. Hodil bys odkaz na čtvrt roku starej článek o tom, že Ford chce Jaguar prodat? Rumors prosím vynech.
Tvar předních světel, uspořádání zadních světel a použití LED, odlišení nárazníku S40 a V50, v interiéru radikálně více a větších odkládacích prostorů...
??? Neptal jsem se na změny u Volva, stejně jako o nich nemluvil HellCat 😄
Dinar
Na facelifty mám celkem jednoznačný názor, drtivá většina z nich vzhledu spíše uškodí, bývá příliš vidět snaha naroubovat nějaké nové jednotící prvky, které se v mezidobí objevily na nových modelech značky, potíž je v tom, že tyto nové prvky pak neladí s původními tvary auta. To ale není případ tohoto Volva, na obrázcích je přímo učebnicový příklad povedeného faceliftu, provedeného s úžasným citem a vkusem, což znamená, že S40/V50 teď vypadá nejen lépe než dosud, ale rovnou se tlačí do nejužší špičky v souboji o nejpovedenější (z hlediska designu) malý sedan/kombi - skvělá práce! A jako třešnička ten dřevěný dekor, hmm, Volvo vnitřky svých posledních modelů ukazuje, že Audi má v pozici evropské interierové jedničky vážného soupeře. 😉
Jeden z mála, který auto nezprznil...
Trosku me mrzi, ze facelift prisel zrovna v den, kdy jsem si koupil starsi model 😞, ale myslim si, ze az na predni svetla to stejne nejde skoro poznat (co myslite?). Ja jsem na tyhle vizualni detaily magor 😁

Napr. znamy si koupil Touarega asi mesic pred faceliftem a tam mi ta zmena prijde o dost znatelnejsi...

t.
:-!