Novinky

Zpět na článek

Fiat Grande Punto Raceline od MS Design

20 komentářů

Fiat je u mě na tenké lávce mezi líbivým designem a "naven huj, uvnitř fuj". Tím uvnitř nemyslím interiér, ale techniku. To samé platí pro nový Bravo. Tam je ta líbivost dotažená ještě dál, skoro až k pozlátku. No uvidíme.
Enzo
Co se ti zda jako huj na Fiati technice? Design je vec subjektivni, to nemuzes nikdy vymezit,s technikou to je lepsi, tak pis..
Snad nechceš popírat kdejaký testy spolehlivost, u fiatu spíš test nespolehlivosti. Spolehlivost a kvalita jde bohužel proti fiatu.
Bla bla bla jedna paní povídala :no: >😁
Enzo
Spolehlivost neni to samy co technika. Vem si takovy Punto Mk2. Koukni na Tipcars a precti si to co se na nem kazi. Zarovky. 😄 nic jinyho. Jediny co se kazi je elektronika od Bosche, ta sama co ma spousta dalsich aut evropskyho puvodu. Mechanicky nebo spis motoricky je na tom Fiat nadprumerne, v dlouhodobych testech treba na autobildu je treba Panda hodnocena opravdu moc dobre narozdil od jinych etalonu tridy.
nuda, tohle Punto je nuda, bohužel..já vim že Fiat se hlavně potřebuje dostat ze ztrát, ale trochu odvahy by tomu neškodilo
A co ma Fiat spolecnyho s timhle tuningem?
Nevím co ten to upravce vidí na těch chromovanej lištách a stříbrnejch dílech na karoserii.Kdyby použili barvu karoserie vypadalo by to mnohem líp 😉 To samé platí pro to ST co tu nedávno od nich bylo.
Tomiss
Tak Corsa OPC se mi líbí více...Tady jde ale jenom o karosářský paket,který je jednoduchý,ale líbivý a hlavně bude za přiměřené peníze :yes: P.S.V červené barvě se mi líbí více 😉
Redakcia, nepoplietli ste to?
Při jeho představení se na našem webu strhla největší diskuze za loňský rok

Diskusia je predsa k Bravu a nie GP, hoci je tam xxxx krat spomenute

😄 😄 😄 😄
Mne sa to paci, ale dufam ze tam nedaju cenu ako u Clio RS, to by ma nasra**. Primerana by bola nejakych 550 - 600 000 CZK
TAkove Stilo je třeba výkladní skříni Fiatu, že? >😁
A to říká někdo, kdo se neumí podepsat... >😁
No, Stilo, ktere je vybehovy model Fiatu a letos konci, nabizi spoustu veci, ktere nejde mit ani v nejnovejsi octavii. Zajimave. Ale tak kazdy vi, ze Skodovka je pro socky, zatimco Fiat ma uroven.
Chlape to je druhý extrém, stejně falešný a prázdný... 8-s
nebýt těch stříbrnejch pitomostí a samolepek, + o palec menší kola tak je to krásný... ale takhle? ;-\
MS Design zase raz dokazal ze newie urobit pekny bodykit...kuknite si aky urobil bodykit na GP napr. Novitec a podobne...to je bomba a nie tieto plasty ktore vyzeraju ze ich kupili kdesi na pumpe :no: :no: :no:
emylak
No nevim, prijde mi to trosku vesnicky. Inspirace pro predni naraznik a masku v audi? Nebo jak to mysleli? Ze predu to vypada hur nez v serii, o dalsich vecech nemluve. Proste tuzing :no:
No tak tady asi udelali soudruzi chybu....rakousti tuneri, zamilovani do koncernove ikony, Audi si jiste GP na to aby z nej udelali neco co se vzdalene Audine podoba nekoupi, a zaryti Fiataci, opovrhujici prozmenu vsim made in VW se tomuhle musi vysmat 😉
je to super punto bolo je a bude pekne ako vsichni fiaty
a hotovo! 😄 😉