Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Grande Punto Raceline od MS Design

Roman Daněk
Diskuze (20)
Rakouská ladičská firma MS Design rozšířila svoji nabídku tuningových doplňků o paket pro Fiat Grande Punto. Nechybí ani velká 18palcová kola.

Nový Fiat Grande Punto vzbudil u řady automobilových nadšenců a fanoušků řadu bouřlivých emocí. Při jeho představení se na našem webu strhla největší diskuze za loňský rok. Obdobný zájem o Punto je po celé Evropě a toho si všimla rakouská tuningová firma MS Design.

Tuner připravil kompletní karosářský paket, kde nechybí lehce modifikovaný přední nárazník s integrovaným spoilerem, boční prahové nadstavce a oplechování zádě s imitací difuzoru. Nad zadním oknem je střešní spoiler. Výčet úprav zakončuje chromovaná koncovka výfukového systému a výběr z široké nabídky různých designů litých 17" nebo 18palcových kol.

Roman Daněk
Diskuze (20)
3. 1. 2007 23:51
Predek
No nevim, prijde mi to trosku vesnicky. Inspirace pro predni naraznik a masku v audi? Nebo jak to mysleli? Ze predu to vypada hur nez v serii, o dalsich vecech nemluve. Proste tuzing :no:
Avatar - Enzo
3. 1. 2007 20:14
Re: lávka
Spolehlivost neni to samy co technika. Vem si takovy Punto Mk2. Koukni na Tipcars a precti si to co se na nem kazi. Zarovky. :-) nic jinyho. Jediny co se kazi je elektronika od Bosche, ta sama co ma spousta dalsich aut evropskyho puvodu. Mechanicky nebo spis motoricky je na tom Fiat nadprumerne, v dlouhodobych testech treba na autobildu je treba Panda hodnocena opravdu moc dobre narozdil od jinych etalonu tridy.
3. 1. 2007 17:24
kabát
Tak Corsa OPC se mi líbí více...Tady jde ale jenom o karosářský paket,který je jednoduchý,ale líbivý a hlavně bude za přiměřené peníze :yes: P.S.V červené barvě se mi líbí více ;-)
Avatar - Enzo
3. 1. 2007 17:22
Re: lávka
Co se ti zda jako huj na Fiati technice? Design je vec subjektivni, to nemuzes nikdy vymezit,s technikou to je lepsi, tak pis..