Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Ferrari F430 Challenge Stradale

8 komentářů

Nemuzu se dockat, staci si vzpomenout na 360CS, jeste ted se klepou okna od toho naaadhernyho zvuku, jekotu, kravalu, auto primo z okruhu pro jedinecny zazitky, zadny kompromisy, zadny vyplne dveri, jenom karbon, skorepina, volant, dve padla pro presny razeni. Barva jako ze Schumiho formule, citis to vsude, tu atmosferu, nekompromisni tvrdost, chut vyhravat, to je ostry Ferrari tak jak ma bejt i kdyz nema 12 valcu. Fantastica Stradááále...
Mám dojem,že to není ...jako GT3, ale GT3 RS!
Tohle bude masakr největší!!!! Enzo je supr, ale člověk aby se s ním bál pro tu hodnutu jezdit. Tohle auto není na vyhřívanou garáž, tohle chce jezdit a nejlíp na okruhu!!
I když mě Ferrari spíše neberou, tak jsou sem tam kousky, které se mi líbí, F430 patří mezi ně. :yes:
V sobotu jsem se byl podivat na tuningovem srazu a jednim z ucastniku byl take LM s F360, kdyz se okolo nas projel na vytocenou dvojku vsichni zustali stat a koukali s vetsim ci mensim usmevem. V tu chvili to byl urcite vizualni zazitek, ale hlavne, to neopakovatelne kouzlo fantastickeho osmivalcoveho jecaku. Takovouhle melodii by mel kazdy fanda aut mit u sebe!!! Mam fotky, par jich muzu poslat.
F430 je skvělá a přitom dost ostrá už v základu, CS je ovšem šperk... :yes: Ač srdcem fanda konkurence, tohle auto může nechat chladným jen...sakra, nikdo mě nenapadá! 😉 Nová GT3 je ovšem dle mého názoru skvostem nemenším a očekávaná GT3 RS to jen potvrdí... 😄 Takže tak na jaře příštího roku nás budou čekat pěkné srovnávací testy, jdu rozeslat maily se žádostí o práci do pár autoredakcí! 😉
360 CS byla neuveřitelná,ten zvuk,ten dabelskej interier.... a 430 bude zase ještě o kousiček podmanivější a vybroušenější,jestli budete mít štěstí ji vidět a slyšet,tak už nebudete chtít jinak,věřte tomu,všechny ty ST a GTI ( >😒] ) budou vedle ni najednou jak hracky pro deti,kdo je chycenej jak ja,chape..... :yes: 😉
tohle je to pravý efko!kdybych kupoval Ferrari tak na obyč.vůbec nemyslím!! to je ten pravej supersport ne "jen" supergrandturismo.