Novinky
Tak jsem se těšim na březen, až uvidim v Ženevě novej Ypsilon a zase nic 😒 Aspoň mě těší, že bude nástupce Thesisu :yes: Jinak tu zmínku o tom, že by měla být Lancia jen pro italský trh beru jako špatnej vtip. Za 1. by to Lancii mohlo definitivně potopit a za druhý tomu celkově nevěřim, protože proč by jinak Fiat vracel Lancii zpět na trhy, který dřívě opustila + na několik úplně nových trhů(?). Jsem optimista a věřím, že s příchodem plánovaných nových modelů se Lancia vrátí zpátky mezi významné hráče na trhu. 😄
Logika pláče, když jsme kdysi býval (ze začátku horlivým a ndšeným) vlastníkem AR 156, tak se objevila Lancia Lybra (tuším, reklamu na ní děla sám Harrison Ford) a když jsem se ptal, kdy jí budou prodávat u nás (jednomu známému se dost líbila abyl "uejetej" na italský značky), tak mi v servisu (který patřil pod prodejce) řekli, že nikdy, protože bossové v Itálii usoudili, že český trh a Češi nejsou obecně "dost vyspělí" pro tak luxusní vůz. V době, kdy se tady oficiálně prodávalo všechno od Ferrari před Lexusy až k MB, BMW a já něvím co ještě z hlediska luxusu a vyspělosti. Takže se nediv, protě je to tak, jak to je a je to tak jistě správně. Vzpomněl jsme si na to, když se tady předloni, či kdy to bylo s velkou pompou začala prodávat ona nová Delta....
Tiež som zvedavý na nástupcu modelov Idea a Multipla. Fiat zrejme opustí originálnu koncepciu sedadiel 3+3, škoda...
😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
Co se týká dalších modelů, jsem zvědavý úplně na všechno. Ale nejvíc mě zajímá, jak dopadne nástupce Cromy. Prý to má být po několika desetiletých opět velký sedan.
😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. POD CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
Ale ve velkých modelech je na co navazovat. Já bych novodobého nástupce původní cromy rozhodně uvítal.
Sportovní model ale fakt chybí. Když si vzpomenu na kupé 124, 128 nebo 850... Nebo na nedávné Coupé a Barchettu... U nich se italský cit pro design projeví asi nejvíc.
😄 😄 😄
CHCEME DISKUSIE POD TESTY I CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
😄 😄 😄
CHCEME DISKUSIU AJ POD TESTAMI.
😄 😄 😄