Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Myslím,že pisatel kritiky nové Oktávky semlel jablka s hruškama. Měl jsem včera možnost si důkladně novou Oktávku osahat. Komfortní interiér,odstraněn nedostatek staré verze,málo místa na nohy sedících v zadu. Nyní dost prostoru, kufr který byl největší ve své třídě je ještě o pár litrů větší, pěkné tvary a to vše za překvapivou cenu. Nevím,o kterém autě hovořil předešlý pisatel,že veškeré díly vyrábí jedna továrná. F-1 snad. Všude se montuji různě dodávané komponenty renomovaných firem.
Takže nová Oktávka se bude dobře prodávat,především venku a ostudu neudělá. Obrovskou konkurencí a to pro všechny Evropské vozy budou do budoucna vozy HYUNDAI, dobrá kvalita,bohatá výbava a neskutečné ceny!
Takže nová Oktávka se bude dobře prodávat,především venku a ostudu neudělá. Obrovskou konkurencí a to pro všechny Evropské vozy budou do budoucna vozy HYUNDAI, dobrá kvalita,bohatá výbava a neskutečné ceny!
Poznámka o tom že Češi považují ESP "bezvýznamné a příliš drahé" zní ironicky. Autor si možná neuvědomuje že domácí motorista si skutečně nemůže mnohdy dovolit zaplatit plnou bezpečnostní výbavu a musí v některých případech dělat kompromisy. Taková poznámka by se potom dala použít v mnoha případech. Každý by si měl při výběru zvážit které bezpečnostní prvky mu, vzhledem k ceně kterou si může ještě dovolit zaplatit, nejvíce pomohou k ochraně života. Já osobně považuji za velice důležité např. xenony. Kdybych si nemohl dovolit oboje, ESP oželím.
Samozřejmě jiná situace je v případě luxusních prvků výbavy, ty by neměly být upřednostňovány před prvky bezpečnostními. Namísto koženého čalounění je rozumější zvolit ESP.
Samozřejmě jiná situace je v případě luxusních prvků výbavy, ty by neměly být upřednostňovány před prvky bezpečnostními. Namísto koženého čalounění je rozumější zvolit ESP.
Ta poznámka je na místě, 99% českých motoristů koupí metalízu a spojler místo ESP. Já jsem si v roce 1995 kupoval VW Polo se dvěma airbagy a ABS za příplatek, vyvážil jsem to bílou barvou a okny bez elektriky.I dealer hleděl jak na bílou vránu.Dnes to auto doma máme pořád a spolehlivě slouží všednímu provozu a bezpečnostně je pořád na úrovni. Z japonců to tehdy měl u nás snad jen lexus.
opravdu jen Lexus? myslím, že takové Toyoty Camry či Nissany Maxima z roku 1995 mají 2 airbagy a ABS. a to narozdíl od Vašeho Pola standartně.
Příteli to je trochu rozdíl ne, hlavně cenový, porovnávat Polo a Maximu.Já jsem měl ABS a airbagy za 400000 a maxima stála asi milion a camry ještě víc. Takže prosím chladnou hlavu.
neříkám, že sis měl koupit místo Pola Maximu. Jen reaguju na větu "měl to v roce 1995 u nás jen Lexus". Lexus je totiž taky jiná cenová třída.
Dvojka vypadá hezky i když tošku neohrabaně, takovej puclík. Ale hlavně pořád chce ze sebe dělat auto střední třídy, kterým není a nikdy nebude. Je to takový trik na Čechy, kteří si říkají, jo konečně mám to pořádný velký auto. A cenově se začíná dostávat někam kam Škodovka nepatří, ale to je problém i u VW. Je to jen východní golf s kufrem, nic víc nic míň. Pokud kupovat tak jedině kombi verzi. A když někdo má 500 000, tak bych doporučil ještě něco našetřit na mírně ojetou Audi A4, to je si myslím ideální auto, i pro rodinu i na vyblbnutí. Kvalita a image někde úplně jinde.
Nevím proč "jedině kombi" mám Octavii hatchback a nikdy jsem při nakládání zavazadel nepocítil, že bych potřeboval kombi - zavazadlák je naprosto dostačující - a pokud dvakrát za život budu stěhovat něco co se mi do hatch nevejde, tak to snadno vyřeším jinak. Combi je hodně o designu - je pěkný, ale nehorázný přípatek 50 litrů nevyváží. Plky o mírně ojeté Audi A4 jsou směšné - každý má jiné preference.
Kdyz se tady pise o porovnani s A4 mozna bych k tomu mohl neco rict - mam v rodine A4 avant (2000 1.9 TDI) a Oktavku kombi (1999 20V). Uprimne receno nevidim mezi temi vozy propastny rozdil - samozrejme rozdily tam jsou, ale neni to tak vyrazne abych nektery z vozu uprednostnoval. Neni citit ze A4 ma spec. ctyrprvkova predni ramena, stejne jako neni prilis citit ze Oktavka ma o 10kW vic. Cerna kuze a drevo u A4 ma svoje plus stejne jako minus, ale to je jen zalezitosti vybavy. Cim se ta auta ale opravdu vyrazne lisi je jejich porizovaci cena a hlavne pojisteni. Nevim proc by mela byt kvalita nekde uplne jinde, s rozdilem v image ale souhlasim (z nezjistenych duvodu nnad Octavii vsichni ohrnuji nos).
Jestli tedy jeste na zaver mohu vyjmenovat moje osobni +/- k obema vozum z pohledu uzivatele a jeho 5-ti clene rodiny tak😒br /> Octavia
+vetsi kufr, levna pojistka
- jen bederni stredni pas (rv. 2000), provedeni interieru
A4 avant
+ bezpecnost (6 airtbagu, pyro predpinace, plnohodnotne pasy vzadu), vyborne udelane Audio, paradni interier.
- silene havarijni pojisteni, elektricka okna jen vpredu, pro ceske tankodromy prilis komplikovana (a zranitelna) predni naprava
S pohledu rodiny je praktictejsi a ekonomictejsi volbou Octavia (uzitna hodnota/porizovaci/provozni naklady) to ze kdyz clovek muze sahne pro A4 s rozumem zas tak nesouvisi.
Jeste co se tyce porovnani cen, tak A4 Avant (rv. 2000) se dala koupit za 320K a slusne vybavena Octavia ne o moc levneji. Ceny novych vozu jsou samozrejme uplne jinde (960K vs 540K). Nechapu moc proc je kolem Octavie tolik emoci - je to kus plechu na kolech stejne jako A4 a stejne jako napr. BMW
Jestli tedy jeste na zaver mohu vyjmenovat moje osobni +/- k obema vozum z pohledu uzivatele a jeho 5-ti clene rodiny tak😒br /> Octavia
+vetsi kufr, levna pojistka
- jen bederni stredni pas (rv. 2000), provedeni interieru
A4 avant
+ bezpecnost (6 airtbagu, pyro predpinace, plnohodnotne pasy vzadu), vyborne udelane Audio, paradni interier.
- silene havarijni pojisteni, elektricka okna jen vpredu, pro ceske tankodromy prilis komplikovana (a zranitelna) predni naprava
S pohledu rodiny je praktictejsi a ekonomictejsi volbou Octavia (uzitna hodnota/porizovaci/provozni naklady) to ze kdyz clovek muze sahne pro A4 s rozumem zas tak nesouvisi.
Jeste co se tyce porovnani cen, tak A4 Avant (rv. 2000) se dala koupit za 320K a slusne vybavena Octavia ne o moc levneji. Ceny novych vozu jsou samozrejme uplne jinde (960K vs 540K). Nechapu moc proc je kolem Octavie tolik emoci - je to kus plechu na kolech stejne jako A4 a stejne jako napr. BMW
Tak jsem zrovna přišel z předváděcí jízdy... mám Octávku 1 a po té co jsem se svezl s Oc2 mám naprosto jasno... opět u mne vyhrála Škoda. A nějaký ty kecy, že je předražená??? Vždyť vám ji nikdo nenutí a pokud se vám ta cena, která je nelíbí, klidně si navštivte konkurenci...
Nelibi. Z prilozene tabulky totiz vyplyva, ze ve srovnatelne vybave vychazi docela draho (jako vsechna nemecka auta u nas). Stilo, Mazda3, Elantra a 307 toho nabizeji vice, nez jejich nemecti protivnici. Nede jen o vybavu, ale o stavbu vozu jako takoveho (stavba karoserie, variabilita, tuhost, kinematika, agregaty, brzdy...). Octavia ma - pravda - nejvetsi kufr a prakticke je do ni i nakladani velkych (lehcich) predmetu. Coz je vyvazeno mene presnym rizenim, nizsi ovladatelnosti a degresivnimi brzdami. Presto nepochybuji o tom, ze Cesi-zakaznici daji tradicne prednost Octavii a tesne za ni se umisti dalsi nemecke automobily. Mimochodem, proc se u nas jeste stale mluvi cesky a ne nemecky?
Kterej vlastně má velkou zásluhu na spojení škodovky s VW, bohužel komoušský odbory ho vystrnadily.Jinak je dost zaváděhjící srovnávat podle Německýho TUV Auto report, kde se škoda oktávie umístila na hezkém 47místě s procentuální poruchovostí něco kolem 4,7% přičemž první byla Audina nebo nějakej Japonec s 2.7% rozdíl na prvního něco kolem dvouch procent.Astra byla asi třicátá něco kolem 4% a Golf 27. Jenže takovej Opel Vectra asi 75 , Pasat 68, Peguot 307 devadesátej a jiný a jiný značky jako je Citroen , Mercedes třídy C skončily za oktávkou . Takže pozor na nějaký očerňování, ale máš pravdu Ferrari je o něčem jiným , proto ti přeji s tímto autem mnoho Km..