teda spis "na drzku"; chapu, ze od cloveka, kterej na SLko nikdy mit nebude, to bude leckomu mozna znit "zaprdene", ale tu masku IMHO zmastili kvalitne :👋 ... pripomina to nejakyho staryho Nissana nebo neco korejskyho
to uz vypadal lip ten Kleemann, na kterym mi vadila jenom absence hvezdy na mrizce chladice - ta tam proste patri a cokoli jinyho pusobi levne (asi jako kdyby sinekdo na Murcielago nalepil mracitka 😄 ... "proto jsem do toho Kleemanna nakonec nesel"
holt image MBcka uz IMHO moc tuneru vylepsit nemuze - a kdyz uz, tak urcite ne svym vlastnim znakem 😄
0
Co to je IMHO? In my humble opinion, nebo sem * a je to naka motoristicka zkratka?
0
přesně tak, nic moc!!
0
Jezevec to pouziva castejc a vy u vas zase bijete cernochy! ;o))
0
Presne tak, čelnú masku Lorinser hrozne sprasil. Mercedes bez hviezdy by som nechcel (keby som na nejaký mal ). Zadná časť je však úplne o inom, vyzerá veľmi drsne a veľmi dobre. Keby som si však mal vybrať (), tak uprednostním AMG SL 55 alebo 65, prípadne nejaký Brabus.
0
... obvzlaste v kontextu s udanym vykonem noveho BMW M5 ... ano jsem vysazen na BMW 😉
0
...tak se podivej na SL 65 ///AMG. Jinak tohle je ale fakt hruza... Asi zadnej majitel MB nestoji o ledvinky. 😊 Spis to vypada jak laminatovej tuning z polskyho trhu.
0
... AMG je bez pochyb parada ... ale tahle slatanina ma k AMG dost daleko 😉)
0
No tak to kazdopadne.
0
Niemand wurde verletzt, allerdings ist der Golf Schrott, der SLR wurde nur leicht beschädigt !!!!!
to uz vypadal lip ten Kleemann, na kterym mi vadila jenom absence hvezdy na mrizce chladice - ta tam proste patri a cokoli jinyho pusobi levne (asi jako kdyby sinekdo na Murcielago nalepil mracitka 😄 ... "proto jsem do toho Kleemanna nakonec nesel"
holt image MBcka uz IMHO moc tuneru vylepsit nemuze - a kdyz uz, tak urcite ne svym vlastnim znakem 😄