Novinky
alpina opravdu s noblesou a stylem zušlechťuje baworské vozy, o tom není pochyb. Jejich výtvory sou vždy to nejlepší co si u bmw můžete vybrat. Dovádí techniku i design bmw na samý vrchol.
Stačí se podívat na celou škálu modelů od jejího počátku-každý je krásný a má nezaměnitelný styl.
Rád bych někdy vlastnil vůz který na přídi hrdě nese znak alpina..
Stačí se podívat na celou škálu modelů od jejího počátku-každý je krásný a má nezaměnitelný styl.
Rád bych někdy vlastnil vůz který na přídi hrdě nese znak alpina..
A je tu další modrá střela. Alpina vždycky dělala bavoráky takovým amgáckým stylem, zatímco emka byly brusy, alpiny brutusy. Tahle sedma je další v řadě, vizuálně opět alpiní decentní sportklasika, která se neokouká. 😄 :yes:
Hlavně má nepřekonatelnej design kol, co se přes dvacet let jen marně pokouší měnit a nikdy se neokouká. Mytí už je složitější 😉
Když mám na Alpinu, mám i na člověka, co mi je bude mýt >😁
Naprosto jedinecna kara, jako vzdy - ALPINA proste umi! Doufam, ze bude letos vystavovat v Lipsku! Loni bohuzel chybela, predloni ovsem vystavovala - a dokonce byla D3 otevrena pro bezne navstevniky...
Jen opravím drobnou nepřesnost v nadpisu článku. Alpina už dříve používala pohon včech kol. Jednalo se o model BMW ALPINA B10 3,0 ALLRAD. [odkaz] 😉
Tuning moc nemusím. Spousta lidí nemá vkus. Ale decentní úprava a la Alpina, to ze sedmičky dělá kus😊
První sedmička s jedině správným uspořádáním hnacích kol :yes😒br />
Ale že to trvalo... :no:
Ale že to trvalo... :no:
Pěkně hustá žehlička na ty jejich Autobahny...tam se to musí frčet s takovou střelou >😁 No jezdit s tímhle po D1 je jako chovat impalu v kravíně... 😒
A Alpina? Umí udělat jen pár drobnými detaily super auto. Ať již se jedná o velká kola nebo hlavně o výrazné laky karoserie. :yes: Černého auta si člověk moc nevšimne, ale třeba taková B5 v zeleném laku nebo tato sedma v té modré. Super. 😉
PS: tak Shift-Tronic
K motorům. Nejlepší v tomhle podle mě byla B8! V E36 osmisválec 4,6 l, výkon 245 kW a manuální převodovka. To mít v garáži a nejlépe jako cabrio. :yes:
Tunning elektronického podvozku už taky trochu postrádá smysl. Alespoň v té klasické míře jako u normálních aut bez řízení tuhosti odpružení.