Novinky
Musím říct, že tohle je snad první normální Hyundai, která nevypadá jak zmuchlaný plehy a nemá interier jak roztelký vosk na sluníčku. Takže jsem rád, že můžu poprvé říct, že se mi to líbí.
Na druhou stranu konkurence v podobě německé premiové trojky je hodně silná a má toho pořád více co může nabídnout.
Edit: Ted jsem si pozorně prohlídl interier a ač na první pohled je v pohodě, tak když si pak prohlídnu ty stříbrný plasty, tak si vzpomenu na Fordy co máme v práci. Tam mají ještě velkou mezeru.
Na druhou stranu konkurence v podobě německé premiové trojky je hodně silná a má toho pořád více co může nabídnout.
Edit: Ted jsem si pozorně prohlídl interier a ač na první pohled je v pohodě, tak když si pak prohlídnu ty stříbrný plasty, tak si vzpomenu na Fordy co máme v práci. Tam mají ještě velkou mezeru.
To nikto nespochybňuje. Každopádne samotný fakt, že už len teoreticky porovnávaš Kórejca s najlepšou nemeckou prémiou, je ocenením pokroku Hyundaiu.
No spíše by jsem položil otázku, s čím jiným by jsi to porovnal. Protože v této třídě moc konkurence není. Nebo alespoň v Evropě ne. Takže ani nezbývá nic jiného.
No a o tom to je! V Európe fakticky nik z mainstreamu prémii vo vyšších segmentoch nekonkuruje. A zrazu si príde zrovna zaznávaný Hyundai a postaví si (papierovo) porovnateľného konkurenta s technickými parametrami par excellence. Notabene v dobe, keď európsky mainstream vyprázdnil aj vyššiu strednú triedu.
Nemyslím si, že by mohl nabídnout to, co německá trojka. Jejich možnost konfigurace bude větší a i motorově toho mají více.
Svojimi slovami len potvrdzuješ to, na čo som poukazoval vyššie: porovnávaš Hyundai, donedávna lowend s prémiou! Už len táto možnosť je na potlesk. Je zrejmé, že nemôže konkurovať plnoformátovo (variabilitou výbav, motorov a prevodoviek), ale v určitých aspektoch už áno a časom môže ešte prísť všeličo. Našliapnuté majú dobre.
PREMIE JE DALEKO PŘED HYUNDAI. Nevztahuj si to prosím tak, že stavím hyundai k premii. Jen to porovnávám třídně
daleko v com?
technikou? odpove😜 nie
materialmi? odpove😜 nie
vnimanim? odpove😜 ano (v usa nie)
v predajoch? odpove😜 nie...Hyundai predava podtytne viac aut
zarukou? nie...Hyundai poskytuje podstatne vyssiu zaruku na svoje modely
tak cim tak Hyundai zaostava???? >😁
technikou? odpove😜 nie
materialmi? odpove😜 nie
vnimanim? odpove😜 ano (v usa nie)
v predajoch? odpove😜 nie...Hyundai predava podtytne viac aut
zarukou? nie...Hyundai poskytuje podstatne vyssiu zaruku na svoje modely
tak cim tak Hyundai zaostava???? >😁
Technikou? ANO
Materiály: ANO
Vnímání: ANO
Motory: ANO
Materiály: ANO
Vnímání: ANO
Motory: ANO
V čem technikou a motory Hyundai zaostává? Že něco aktuálně nenabízí neznamená, že to tady nemůže brzy být. A existující technika - 2,0 GDI Turbo, V6 Lambda a tady ten V8 Tau si parametry v ničem nezadají s německou prémií.
Toto jsou v zásadě zprávy ze salónu v Chicagu, tedy marketingově obrácené na Ameriku, ne na Evropu. Projekt Genesis dostal v US pochvalu odborných médií jako úspěšný obrat v postavení značky Hyundai, takže faceliftem sedanu Genesis teď H. tak trochu oslavuje tenhle průlom. K motoru šéf amerického Hyundaie Krafczik komentoval, že Hyundai sice chce být dál lídr v nízkých emisích a nízké spotřebě, ale na druhou stranu taky rád rychlá auta. I tak má mít tenhle nový GDI motor velmi příznivou spotřebu.
Na to taky navazuje zpráva, ze Rhys Millen teď v Chicagu prezentuje upravený Veloster s motorem 2.0 500HP turbo a AW😱 [odkaz]
A další zpráva, že Hyundai chystá nasazení soutěžní verze Velosteru do seriálu Rallycross, je tam k tomu i fešácká skákací fotka: [odkaz]
Rozhodně tedy nelze brát ten pětilitr pro Genesis jako nějaký jeden výkřik ze tmy, ale spíš jako troubení do útoku zase na další post.
Mimochodem: letos Hyundai nečekaně uvede na trh taky kupé (3Dr) verzi Elantry. Copak do ní asi strčí za motor?
Na to taky navazuje zpráva, ze Rhys Millen teď v Chicagu prezentuje upravený Veloster s motorem 2.0 500HP turbo a AW😱 [odkaz]
A další zpráva, že Hyundai chystá nasazení soutěžní verze Velosteru do seriálu Rallycross, je tam k tomu i fešácká skákací fotka: [odkaz]
Rozhodně tedy nelze brát ten pětilitr pro Genesis jako nějaký jeden výkřik ze tmy, ale spíš jako troubení do útoku zase na další post.
Mimochodem: letos Hyundai nečekaně uvede na trh taky kupé (3Dr) verzi Elantry. Copak do ní asi strčí za motor?
Také zde máme titul Severoamerické auto roku 2009...
[odkaz]
[odkaz]
Jasně. 😄 Ony ty všelijaké ceny jsou politikum, to víme všichni. Čili ocenění Genesis v roce 2001 znamenalo něco jako politický glejt pro Hyundai. A jak teď vidíme, Hyundai toho "povolení ke vstupu" plně využil. No a letos zase dostali ICOTY za Sonatu: [odkaz] . Prodali jich loni v US 200.000, takže jsou silní v kramflecích. A určitě budou chtít ICOTY pořádně využít k dalšímu tažení střední třídou... trochu se zadrhávají na tom, že nestíhají vyrábět Sonatu, a taky Kia musela ze stejného důvodu odložit nasazení nové Optimy/K5 do Evropy ([odkaz] ).
Je to ťažká váha svetového automobilového priemyslu a to, že v Európe to tak necítime znamená len to, že sme neboli v centre pozornosti Kórejčanov. To sa však mení a Európa je určite dosť zaujímavý trh aby sa oň Hyundai nezaujímal.
Samozrejme najťažšie to bude mať Hyundai pri luxusnejších vozidlách, kedy viac závisí od značky ako od vybavenia, kvality a už vôbec nie ceny ...
Doba je však krutá a viac či menej exkluzívne značky vymazala z povrchu zeme. To čo prežíva - RR, Bentley - sú len luxusne zariadené podvozky svetových výrobcov. Predražené exkluzívne značky neprinášajú už žiadny technický pokrok - maximálne tak vo vybavení interiéru. Komu stačí "len" technika - pre neho stačí i "obyčajné" BMW či Mercedes ...
A kto chce mať niečo technicky podobné - tomu stačí i Hyundai Genesis. Možno "neohúri" tak kolegov - ale zajazdí si podobne za podstatne menšie peniaze.
Samozrejme najťažšie to bude mať Hyundai pri luxusnejších vozidlách, kedy viac závisí od značky ako od vybavenia, kvality a už vôbec nie ceny ...
Doba je však krutá a viac či menej exkluzívne značky vymazala z povrchu zeme. To čo prežíva - RR, Bentley - sú len luxusne zariadené podvozky svetových výrobcov. Predražené exkluzívne značky neprinášajú už žiadny technický pokrok - maximálne tak vo vybavení interiéru. Komu stačí "len" technika - pre neho stačí i "obyčajné" BMW či Mercedes ...
A kto chce mať niečo technicky podobné - tomu stačí i Hyundai Genesis. Možno "neohúri" tak kolegov - ale zajazdí si podobne za podstatne menšie peniaze.
a Genesis objem 3,8 výkon 303 k zrýchlenie 6,4 s. takže žiadne good bye audi.
P.S. A Genesis Coupé je veľkostne konkurentom A5, nie o triedu menšieho kompaktného TT. 😉
I když opravdu tam mám chybu.Je to na 60mph,čili 96,5km/h.A šestiválcová verze 3,8l má 60mph za 5,5 sekundy nikoli 6,4. 😉
Tady je odkaz z německých stránek Hyundai, kde je jasně napsáno
2,0 T 8s
3,8 V6 6,4 (6,3)
[odkaz]
Je už naprosto jasné,že udávají záměrně horší údaje a případní zákazníci byli vždy příjemně překvapeni.
su to neporovnatelne auta...
no prave. Zrovna u Audi jsou papirove hodnoty velmi casto dost nadsazene. Rad bych videl sprint TT vs. Genesis coupe 3,8. Ja bych si urcite vsadil na genesise coupe.
TT 2,0 TFSI Quattro 0-100 za 5,6 s
TT 2,0 TFSI předek 0-100 za 6,1s (6,0 s automat)
Genesis 2,0 T 0-100 8,0 s
Genesis 3,8 V6 0-100 6,4 s (6,3 s automat)
Ale pro porovnání porovnatelných😒br />
A5 2,0 TFSI Quattro (155KW/ 350 Nm) 0-100 6,5 s (1575 Kg)
A5 2,0 TFSI předek (155 KW/ 350 Nm) 0-100 6,9 s (1505 Kg)
Genesis 2,0 T (157 KW/ 302 Nm) 0-100 8,0 s (1570 Kg)
Genesis 3,8 V6 (223 KW/361 Nm) 0-100 6,4 s (6,3 s automat) (1613Kg)
Audi A5 3,2 FSI Quttro (195 KW/330 Nm) 0-100 za 6,1 s (1540 Kg)
Audi A5 3,2 FSI předek (195 KW/330 Nm) 0-100 za 6,6 s (1500 Kg)
Audi S5 4,2 FSI Quttro (267 KW/440 Nm) 0-100 za 5,1 s (1715 Kg)
Audi RS5 4,2 FSI Quattro (330 KW/430 Nm) 0-100 za 4,6 s (1800 Kg)
Jinak bych teda řekl, že Genesis V6 a A5 3,2 V6 jsou plně srovnatelné, vzhledem k nadváze Genesisu. A realita může být u A5 jiná, protože 100 kg ti tam s příplatkama naskočí hned, zatímco Genesis má veškerou výbavu jistě v základu.
60mph je 96,5km/h a na tuto rychlost akceleruje 3,8 V6 za 5,5 s a 2,0 T za 6,8 s,u této verze je někde uvedeno i 6,9 s.Ale stále mi to přijde s tvými údaji velmi rozdílné.
Pardon předchozí příspěvek byla reakce na Kari.laze,ne na Ricarda.
pardon pedchozí příspěvek byla reakce na Kari.laze,ne na Ricarda.
[odkaz]
Záměrně zde zřejmě uvádějí horší údaje.Proč? :-!
Ten motor v Hyundai bude určitě super. Alespoň parametrově se to zdá. Ale narozdíl od Chestera si zjistím alespoň údaje, než začnu vykřikovat že je lepší než nějaký jiný motor.
Každopádně se Huyndai nebojí a je dobře se tu bude další hráč.
veď ktorý rozvozca pečiva alebo masa by si nechcel s nákladáčkom zablbnúť na prázdnej klukatej okreske >😁
Rozměry ze stránek výrobců😒br /> Genesis 4630/1865/1385
Audi A5 4625/1854/1372
Edit: Koukám, že jsem ve vlákně, kde se to ještě nediskutuje na coupe, ale na klasický genesis
A6 má aktuálně 3,0 TFSI 220 KW, to ti nestačí?
hyundai přeplňovaný motor pro Genesis sedan zatím nemá. Taky nikdo netvrdí že nabídkou motorizací a možnostma individualizace pokládá německou prémii na lopatky...
Ale pokud chceme výše uvedený motor s něčím porovnat tak porovnejme. Bavíme se tedy o V8 atmosféře pro sedan vyšší střední, který je k dispozici. Tedy porovnat můžeme pouze s 4,2 FSI z Allroadu - jasně není to sedan, tam Audi atmosféru nenabízí...
A pojďme tedy dál který supermainstream má vlastní 8°automat? Porovnejme interiér s C6... XC70 a další mimoprémií... Se Saabem 9-5... Má se za co stydět? Krom digitálních hodin v podstatě ne... Lepší dojem oproti střednětřídnímu Passatu je zde také.... hyundai zde tedy vychází zcela bez ostudy...
Ano tenhle model nebyl navržen aby dobyl Evropu, bez dieselu a s renomé v plenkách to jistě nepůjde. Rovněž si Hyundai nenechává přezdívat východní M5... Ale to neznamená, že to není od Hyundaie heroický počin i v takové konfiguraci, v jaké momentálně vyjíždí do USA a Asie...
Nebo nějaký dvanáctiválec atmo?
To že hyundai udělal nějaký motor neznamená, že ho musí mít všechny ostatní auta, aby se to dalo porovnat. A když ten motor vytáhnu, tak řekneš, že to není stejná třída aut. Audi má alternativ dost.
Nezlob se ale to v jakém autě motor je hraje roli... Samotné automobilky motory ladí různě pro sedany, coupé a sportovní coupé... To bychom tady mohli začít řešit osmiválec Renaultu z F1...
A o tom atmo dvanactiválci z A6 se rozepiš... Na Audi.cz jsem ho nepostřehnul...
Prostě tvá otazka (pseudoargument) už zazněla a já na ni smysluplně (domnívám se) reagoval. Proč sem s tím jdeš znovu opravdu nechápu... Kdybys raději rozvíjel mou odpověď...
Kde jsem napsal že každá automobilka musí mít osmiválec? To by mě vskutku zajímalo.
Pouze jsem napsal že s daným je nejlépe souměřitelný 4,2 FSI z Allroadu... Omlouvám se, že jsem diskuzi směřoval mimo dimenze tvého chápání...
6,3 AMG má taky jiné parametry v SLS a jiné naladění v S-Klass.
Takže raději vytáhni velkoobjemovou atmosféru z Audi A6...
Jen pro Allroad tady máme 4,2 FSI 257kW....
Spousta příspěvků, které mají i zajímavý obsah je shozena jejich pisateli formou, kdy si chce autor v 99% případů do někoho jen "kopnout". Proto jsem i na ten výkřik reagoval, jak jsem reagoval. V případě formulace, že Hyundai se osazeným motorem téměř vyrovnává německé prémii, lze reagovat jen souhlasným mručením a nebo se dá rozumně rozvést diskuze. 😉