Novinky
Škodovko, ta je v ceně? [odkaz] >😁 Ne, nejsem žádnej Don Perverez, ale jsou to stvoření, která se mi líbí víc než auta a to je co říct. Ženám Čest ! 😉 :yes:
máme podobný vkus >😁 jinak samozřejmě :yes: :yes: :yes: >😁
To je Monte Carlo, tak abys nebyl zklamanej, co má pod kapotou... >😒]
>😁 :yes: takhle jsem se tady snad ještě nezasmál... díky.
Ale teď vážněji 😉 těch 77kW benzínových je vcelku dostačujících, ale zároven mě mrzí, že není
k mání 1,4TSI 92kW. To by byla jiná káva.
Takhle bude škodovka jen těžko konkurovat tomu, co ukrývá kráska v bílém 😄
Ale teď vážněji 😉 těch 77kW benzínových je vcelku dostačujících, ale zároven mě mrzí, že není
k mání 1,4TSI 92kW. To by byla jiná káva.
Takhle bude škodovka jen těžko konkurovat tomu, co ukrývá kráska v bílém 😄
tie NAJ hostesky boli len na otvoreni Zenevskeho autosalonu a potom to stalo (nechcem byt hruby) za nic moc...
az som bol prekvapeny, ze hostesky neboli takeho kalibru, ako u nas...
az som bol prekvapeny, ze hostesky neboli takeho kalibru, ako u nas...
asi jsem se zamiloval 😉
[odkaz]
[odkaz]
Já taky: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Už jsem se "lekl", že jsi na lolitky, ale ten druhý odkaz je trefa! :yes: 😄
P.S. Ale bacha, ta je moje..., dokonce už třikrát... 😲 8-s >😁
P.S. Ale bacha, ta je moje..., dokonce už třikrát... 😲 8-s >😁
Tak to je fajn, že si nelezete do zelí, kluci.. >😁
Hnědovlásky to je moje. :yes:
Aspoň že na ženy máš dobrej vkus >😒]
Na hlavní stránku lepší výběr nebyl
Na hlavní stránku lepší výběr nebyl
Byl... [odkaz]
Mám dobrý vkus i na auta, například velmi obdivuju interiéry od Fordu a exteriéry od Hyundaie... >😁
Pán je koukam znalec >😒]
Tak to se Ti bude líbit i tohle...
[odkaz]
Tak to se Ti bude líbit i tohle...
[odkaz]
Ta druhá je famózní.
Ta druhá je vždycky famózní, když už jednu máš.. >😒]
Jako letos to byla celkem bída, ale když se tak dívám na ty fotky tak možná dvě tři by šli.... >😒] [odkaz]
[odkaz]
😄 😉 >😁 >😒]
[odkaz]
😄 😉 >😁 >😒]
Vidím, že nemáme rozdílný vkus jen na auta... >😒]
Jediné na čem se shodnem, je fakt, že Meg II je designově povedenější, než Meg III, myslím exterier... 😄
Jediné na čem se shodnem, je fakt, že Meg II je designově povedenější, než Meg III, myslím exterier... 😄
>😁 >😒] Jo to máš pravdu 😉
A co tahle? [odkaz] >😒] >😒] :yes:
A co tahle? [odkaz] >😒] >😒] :yes:
Jo jo, v Paříži bylo líp... 😄
[odkaz]
Mimochodem je to Češka, je prostě vidět, že design jistých objektů umíme s přehledem nejlépe. :yes:
[odkaz]
Mimochodem je to Češka, je prostě vidět, že design jistých objektů umíme s přehledem nejlépe. :yes:
Kdo to je? Šárka Vaňková? >😁
Není to zlé... Mimochodem, ono přijde na to, kdo na tom designu taky dělá... >😁 >😒]
A hlavně jak... >😒]
Souhlas.Nejdřív vidět její matku,jak bude vypadat mladá za 30 let. >😒] Občas jsou to docela šoky. :-!
Tak jasně, už vstupní faktory musí být veskrze v pořádku a mít jistý potenciál. Když se tak projdu po městě, vidím, že těchhle elementů nedostatek nemáme...
Hurá, blíží se jaro... 😄
[odkaz]
Hurá, blíží se jaro... 😄
[odkaz]
Tak to jaro nevyplaš tím ošklivým Chryslerem s nepříliš pohlednou blondýnou. No nic, muckání je pro děcka, jdu koukat na fotbal. >😁
>😒]
viz 20:45
viz 20:45
Ty jarine, já to nemám chronologicky... Kde 20:45.. jo že byl výkop, no já vim no..
Tak si to přepni, nechápu jak tu můžeš aktuálně psát a mít to ve stromu...
8-s 😄
8-s 😄
Já to zas nechápu opačně, jak bych reagoval, kdybych u toho koukal na jiný příspěvek. Nemůžou být všichni tak dokonalí, jako ty. 😄
Už je to ve městech poznat.Začínají vytahovat sukně. 😄
Tak tady bychom se neshodli ještě víc (včetně vozu)... 😄
No jo, mě se taky víc líbí třeba tahle [odkaz] , jenže podobný zas tak často na autosalonech nepotkáš...tak jsem vybíral z dostupnýho materiálu. 😄
Já na autosalonu v Brně loni potkal u škodovek jednu a ta si mě pamatovala z minulého autosalonu.Jestli tam zase bude letos,tak bude kafe. 😄
Tu co jsi dal v tom odkazu,to je kost. 😄
Tu co jsi dal v tom odkazu,to je kost. 😄
No nekecej, tam berou i holky s oční vadou? No jo, Brno není Ženeva, nebo Frankfurt... 😲 :😉 >😁
Brýle neměla,ale taková fajn holka,tak 160 cm. 😄
Tak to všechno vysvětluje, oční vada a ještě k tomu na to ani nenosí brýle... >😁
Jsem se ji tehdy zapoměl zeptat.Ale škodovka tam má každý rok ty samé,takže kafe snad bude.V pavilonu P je nahoře kavárna. 😄
Škodovka nemá v Brně, každý rok, stejné jen ty hostesky... >😁
Chceš ji vzít do Péčka (pavilonu), nebo spíš na Péčko? 😉 >😒]
Chceš ji vzít do Péčka (pavilonu), nebo spíš na Péčko? 😉 >😒]
V pavilonu P vystavuje.Ne chci ji vzít,na kafe.Sama za mnou přišla,že si mě pamatuje. 😄
Jsi si jistý, že to říká jen tobě? Dokonalý koncernový marketing je "nevyspytatelný"... 😲 :😉 >😁
V každym Hard rock kafe na světě se tě u dveří zeptaj od kud jsi, řekneš, že z ČR, nebo Ugandy a každej ti odpoví, že je to príma, že bydlí s čechem, nebo uganďanem na pokoji a je fuk, jestli si v Berlíně, LA, nebo Bankoku 😄
Ta z odkazu je pěkná, ale nemám rád, když mi někdo tahá fotky mých přítelkyň po NETu... 😲 >😒]
no tak chlapíííí...... Klasika ne? Hezká auta - okolo se točí ženský.... povětšinou krásný ženský. Je sice pravda, že krása ženy vzrůstá s počtem vypitých skleniček či případnou dobou strávenou v "izolaci", ale nelze upřít některým z "e😜onátů" jisté kouzlo. Nepochybuji, že i tady - u aut - platí primární signální..... Vždyť spousty chlapů autem dohání to, že ve družině na záchodcích zrovna neexcelovali a spousta "žen" dává přednost primárně kontu a bouráku, před čímkoliv jiným.......... Projdeme si fotky a pak se zase vrátíme k "všednímu" dni........ No není ta Ženeva fajn?
Fotit umíte hezky, ale tu klobásu, po který volám už třetí rok, jste mě pořád nevyfotili! To sebou vozíte kastróly s gulášem z domova, nebo tam nejíte a nespíte? Vždyť každým klikem na vaše stránky se v podstatě podílíme na vašem konfortu a mě zajímá, jak je o vás postaráno, že?! 😉 No, jako, že bych klikal víc, nebo míň... >😁
Moje favoritka je jednoznačně tahle 😄
[odkaz]
Ale klasicky chodím se seriozní blondýnou s modrýma očima (paní profesorkou 😄...
[odkaz]
Ale klasicky chodím se seriozní blondýnou s modrýma očima (paní profesorkou 😄...
Nejen vzhledem k faktu, že sedí zrovna v netuctovém Ferrari, mi přijde docela tuctová... 😉
Že jsou Češky u škodovky, to by ani jinak nešlo.. ale u Italů bych je nečekal - [odkaz]
No a na fotce jsem jí tady nenašel, ale u Fiatů stála kámoška z Karviné 😉
No a na fotce jsem jí tady nenašel, ale u Fiatů stála kámoška z Karviné 😉
V galerii su velmi slabe zeny... Neviem odkial ich brali, ale to by som pozeral len auta... Jedina ktora by stala za hriech bola ta bruneta pri bielom Ferarri...
P.S. To je stejně nějakej profík z travesti show... >😁
😉