Novinky
Lio
0
V galerii su velmi slabe zeny... Neviem odkial ich brali, ale to by som pozeral len auta... Jedina ktora by stala za hriech bola ta bruneta pri bielom Ferarri...
Přejít do diskuze
S ženskýma je to jak s autama - něco se ti líbí, ale většinou jezdíš v něčem jiném ... 😄 .... líbí se mi kurvoidní typy a chodím s velmi seriozní slečnou 😄 .... Mám rád Mercedes (E, CLS, S), ale jezdím pasátem ....
Že jsou Češky u škodovky, to by ani jinak nešlo.. ale u Italů bych je nečekal - [odkaz]
No a na fotce jsem jí tady nenašel, ale u Fiatů stála kámoška z Karviné 😉
No a na fotce jsem jí tady nenašel, ale u Fiatů stála kámoška z Karviné 😉
Můžeš udělat v létě turné po republice... 😄 Nebo se s tím postav před Mitasku, hladový úkáčka ti utrhaj ruce. >😒]
Nejen vzhledem k faktu, že sedí zrovna v netuctovém Ferrari, mi přijde docela tuctová... 😉
Moje favoritka je jednoznačně tahle 😄
[odkaz]
Ale klasicky chodím se seriozní blondýnou s modrýma očima (paní profesorkou 😄...
[odkaz]
Ale klasicky chodím se seriozní blondýnou s modrýma očima (paní profesorkou 😄...
A od čeho je tu pak to tlačítko k předchozímu příspěvku - šipka vlevo (nad každou reakcí vpravo nahoře)? 😉
To je tu asi jen pro nás, nedokonalé... >😒]
To je tu asi jen pro nás, nedokonalé... >😒]
Já to zas nechápu opačně, jak bych reagoval, kdybych u toho koukal na jiný příspěvek. Nemůžou být všichni tak dokonalí, jako ty. 😄
na ženy 😄 musím uznat, že se ta galerie povedla, ale ocenil bych i víc brunetek a černovlásek >😁
V každym Hard rock kafe na světě se tě u dveří zeptaj od kud jsi, řekneš, že z ČR, nebo Ugandy a každej ti odpoví, že je to príma, že bydlí s čechem, nebo uganďanem na pokoji a je fuk, jestli si v Berlíně, LA, nebo Bankoku 😄
Fotit umíte hezky, ale tu klobásu, po který volám už třetí rok, jste mě pořád nevyfotili! To sebou vozíte kastróly s gulášem z domova, nebo tam nejíte a nespíte? Vždyť každým klikem na vaše stránky se v podstatě podílíme na vašem konfortu a mě zajímá, jak je o vás postaráno, že?! 😉 No, jako, že bych klikal víc, nebo míň... >😁
tak to za á gratuluju, že ses tam odsud dostal - a za bé - užiiijjjj si to.......... :yes:
A navíc se blíží jaro 😄 Loni jsem byl touhle dobou ležák na JIPce, tak si to letos hodlám užít... 😄
no tak chlapíííí...... Klasika ne? Hezká auta - okolo se točí ženský.... povětšinou krásný ženský. Je sice pravda, že krása ženy vzrůstá s počtem vypitých skleniček či případnou dobou strávenou v "izolaci", ale nelze upřít některým z "e😜onátů" jisté kouzlo. Nepochybuji, že i tady - u aut - platí primární signální..... Vždyť spousty chlapů autem dohání to, že ve družině na záchodcích zrovna neexcelovali a spousta "žen" dává přednost primárně kontu a bouráku, před čímkoliv jiným.......... Projdeme si fotky a pak se zase vrátíme k "všednímu" dni........ No není ta Ženeva fajn?
Jsi si jistý, že to říká jen tobě? Dokonalý koncernový marketing je "nevyspytatelný"... 😲 :😉 >😁
Škodovka nemá v Brně, každý rok, stejné jen ty hostesky... >😁
Chceš ji vzít do Péčka (pavilonu), nebo spíš na Péčko? 😉 >😒]
Chceš ji vzít do Péčka (pavilonu), nebo spíš na Péčko? 😉 >😒]
Jsem se ji tehdy zapoměl zeptat.Ale škodovka tam má každý rok ty samé,takže kafe snad bude.V pavilonu P je nahoře kavárna. 😄
Ta z odkazu je pěkná, ale nemám rád, když mi někdo tahá fotky mých přítelkyň po NETu... 😲 >😒]
No nekecej, tam berou i holky s oční vadou? No jo, Brno není Ženeva, nebo Frankfurt... 😲 :😉 >😁
Já na autosalonu v Brně loni potkal u škodovek jednu a ta si mě pamatovala z minulého autosalonu.Jestli tam zase bude letos,tak bude kafe. 😄
Tu co jsi dal v tom odkazu,to je kost. 😄
Tu co jsi dal v tom odkazu,to je kost. 😄
No jo, mě se taky víc líbí třeba tahle [odkaz] , jenže podobný zas tak často na autosalonech nepotkáš...tak jsem vybíral z dostupnýho materiálu. 😄
Ty jarine, já to nemám chronologicky... Kde 20:45.. jo že byl výkop, no já vim no..
Tak to je ta tvoje první jo? Tak to už chápu, jak si to myslel s tou famózní druhou...
Mám dobrý vkus i na auta, například velmi obdivuju interiéry od Fordu a exteriéry od Hyundaie... >😁
Tak to jaro nevyplaš tím ošklivým Chryslerem s nepříliš pohlednou blondýnou. No nic, muckání je pro děcka, jdu koukat na fotbal. >😁
Tak ani poctivá práce nezaručí dobrý výsledek. Myslím, že tady to chce talent od přírody, třeba něco ze studia Most-Bílina bych tedy nechtěl. >😒]
Tak jasně, už vstupní faktory musí být veskrze v pořádku a mít jistý potenciál. Když se tak projdu po městě, vidím, že těchhle elementů nedostatek nemáme...
Hurá, blíží se jaro... 😄
[odkaz]
Hurá, blíží se jaro... 😄
[odkaz]
Souhlas.Nejdřív vidět její matku,jak bude vypadat mladá za 30 let. >😒] Občas jsou to docela šoky. :-!
Myslím, že u těhlech Meganů je to stejný - volítaná klasika a navoněná bída... Si prostě člověk nevybere. >😒]
Není to zlé... Mimochodem, ono přijde na to, kdo na tom designu taky dělá... >😁 >😒]
Jo jo, v Paříži bylo líp... 😄
[odkaz]
Mimochodem je to Češka, je prostě vidět, že design jistých objektů umíme s přehledem nejlépe. :yes:
[odkaz]
Mimochodem je to Češka, je prostě vidět, že design jistých objektů umíme s přehledem nejlépe. :yes:
Vidím, že nemáme rozdílný vkus jen na auta... >😒]
Jediné na čem se shodnem, je fakt, že Meg II je designově povedenější, než Meg III, myslím exterier... 😄
Jediné na čem se shodnem, je fakt, že Meg II je designově povedenější, než Meg III, myslím exterier... 😄
Jako letos to byla celkem bída, ale když se tak dívám na ty fotky tak možná dvě tři by šli.... >😒] [odkaz]
[odkaz]
😄 😉 >😁 >😒]
[odkaz]
😄 😉 >😁 >😒]
Už jsem se "lekl", že jsi na lolitky, ale ten druhý odkaz je trefa! :yes: 😄
P.S. Ale bacha, ta je moje..., dokonce už třikrát... 😲 8-s >😁
P.S. Ale bacha, ta je moje..., dokonce už třikrát... 😲 8-s >😁
Xenu, proboha! To už radši tu naši (někdejší!) Xenii... >😒]
P.S. To je stejně nějakej profík z travesti show... >😁
P.S. To je stejně nějakej profík z travesti show... >😁
Myslím, že redakce navybrala vůbec špatně (viz titulka), i když na téhle fotce vypadá ještě malinko líp😒br />
[odkaz]
😉
😉
>😁 :yes: takhle jsem se tady snad ještě nezasmál... díky.
Ale teď vážněji 😉 těch 77kW benzínových je vcelku dostačujících, ale zároven mě mrzí, že není
k mání 1,4TSI 92kW. To by byla jiná káva.
Takhle bude škodovka jen těžko konkurovat tomu, co ukrývá kráska v bílém 😄
Ale teď vážněji 😉 těch 77kW benzínových je vcelku dostačujících, ale zároven mě mrzí, že není
k mání 1,4TSI 92kW. To by byla jiná káva.
Takhle bude škodovka jen těžko konkurovat tomu, co ukrývá kráska v bílém 😄
Umělý barbiny, co bys chtěl 😄 jediná, která něčím vyniká, je [odkaz] a to očima 😄 :-!
tie NAJ hostesky boli len na otvoreni Zenevskeho autosalonu a potom to stalo (nechcem byt hruby) za nic moc...
az som bol prekvapeny, ze hostesky neboli takeho kalibru, ako u nas...
az som bol prekvapeny, ze hostesky neboli takeho kalibru, ako u nas...
Škodovko, ta je v ceně? [odkaz] >😁 Ne, nejsem žádnej Don Perverez, ale jsou to stvoření, která se mi líbí víc než auta a to je co říct. Ženám Čest ! 😉 :yes: