Testy
Je ostuda že VW neumi udělat dobre řizeni ktere v GTIčkach ať už v Polu nebo Golfu stoji za starou bačkoru.
Mě spíš zajímá kdo si raději koupí fabii RS místo pola GTI. RS je ve všem je horší a ještě o chlup dražší 😒. Škodovce fandím, ale je škoda že jí cenová politika takhle zabíjí...
Len ci nema nahodou tu cenovu politiku Skodovka diktovanu zhora... 😉
To nepopírám... jen jde o přístup prodejcu Škodovky a VW, pokud ti ve VW dají větší slevu než Škoda, tak je to smutné, bohužel. A to rozhodně není určované zezhora, ale o té jistotě. Nekoupis ty, koupí někdo jiný...
Jak se píše v testu, v oblasti hot-hatch má wolfsburská automobilka co dohánět. Inženýři by měli zajet na exkurzi do Dieppe, jak se má správně vytvářet sportovní automobil!
(každý, kdo se zajímá o auta, ví, která automobilka tam sídlí)
Auto je docela z venku pěkné, i když bych čekal trochu víc agresivity. Interiér je typický VW, vše je dobře rozmístěné a přehledné, ale moc strohé. To kárování na sedadlech se mi nelíbí. Motor v pohodě, ale ta automatická převodovka se mi k takovémuto sportovnímu autu nehodí, líp by sem zapadla manuální převodovka. Podle mě se automat do hot–hatch prostě nehodí, automat v limuzíně chápu, tady ale ne. Ale zase na obhajobu je polo s 5-ti dvéřovou karoseríí, takže je praktičtější než většina konkurence, ale zarazila mě velikost kufru, opravdu má jen 204 litrů? To je docela málo, zvlášť když kabina nepůsobí zrovna moc prostorně.
Není to až tak špatná nabídka, ale jasným favoritem v této třídě je Clio RS, je to jedno z nejlepších sportovních aut s předním pohonem na trhu.
(každý, kdo se zajímá o auta, ví, která automobilka tam sídlí)
Auto je docela z venku pěkné, i když bych čekal trochu víc agresivity. Interiér je typický VW, vše je dobře rozmístěné a přehledné, ale moc strohé. To kárování na sedadlech se mi nelíbí. Motor v pohodě, ale ta automatická převodovka se mi k takovémuto sportovnímu autu nehodí, líp by sem zapadla manuální převodovka. Podle mě se automat do hot–hatch prostě nehodí, automat v limuzíně chápu, tady ale ne. Ale zase na obhajobu je polo s 5-ti dvéřovou karoseríí, takže je praktičtější než většina konkurence, ale zarazila mě velikost kufru, opravdu má jen 204 litrů? To je docela málo, zvlášť když kabina nepůsobí zrovna moc prostorně.
Není to až tak špatná nabídka, ale jasným favoritem v této třídě je Clio RS, je to jedno z nejlepších sportovních aut s předním pohonem na trhu.
Nenapadlo tě, že VW ma své HH nastavené tímto způsobem naprosto záměrně ? Ani G GTI nikdy nebyl směřován jako okruhodrtič jako třeba R26.R, ale jako kompromis mezi jednoduchou denní použitelností a možností sportovnější jízdy. Když vezmu do úvahu toto kompromisní zaměření, tak jako fakt ke zkritizování bych zmínil obtěžující dunivý hluk.
Ať se to komu líbí nebo nelíbí, trh není o ničem jiném než o prodejích. Golfu GTI se prodá násobně více než Meganu RS, to samé předpokládám u Pola. Hlavně sem nepiš, že lidé jsou hloupí, protože kupují německá auta namísto lepších francouzských...
Jen na doplnění, kouzlo značky GTI nespočívá v čase na kolo na Nordschleife, ale v univerzálnosti vozů, které mají tenhle symbol na chladiči.
Jen na doplnění, kouzlo značky GTI nespočívá v čase na kolo na Nordschleife, ale v univerzálnosti vozů, které mají tenhle symbol na chladiči.
jojo kdyby udělali hned dokonalí auto tak by se ostatní auta neprodávali a nedělali by se jiný, vždy na každym musí být mouchy a o tom to je jen peníze všude a už navždy
Obecně dokonalé auto nikdo nevyrobil, nevyrábí a také nevyrobí. Vše je o kompromisech, zaměření a cílové skupině.
Já bych tak kategorický nebyl, možná za pár set let... nějaký druh "molekulárního transformera" >😒] Auto, které neumí měnit jen barvu karoserie, ale i její tvar, dispozici, celý interiér a samozřejmě charakteristiku podvozku a pohonné jednotky.
Zkrátka auto, které dokáže být jakýmkoli autem na trhu.
Zkrátka auto, které dokáže být jakýmkoli autem na trhu.
Pravda, tak daleko mé vizionářství a fantazie nesahá >😁 :yes:
Večer si auto nakreslíš a ráno ti bude stát v garáži. Možná bude stačit myšlenka. Když tě auto omrzí, tak si skočíš na síť a online si koupíš nový vzhled od designového studia. Automobilky, jak je známe, nebudou existovat. Lidé si budou zkrátka kupovat polotovary. :-! Jo, bude to krásná doba...
Základní přiblížení se této fantasii je celkem na dosah. Umím si představit, že za 50 let budou auta umět nejen měnit barvy karoserie, ale i upravovat design karoserie (základní linky, tvary atd.)
Základní přiblížení se této fantasii je celkem na dosah. Umím si představit, že za 50 let budou auta umět nejen měnit barvy karoserie, ale i upravovat design karoserie (základní linky, tvary atd.)
Když tady píšeš o násobných prodejích, tak jsem dej čísla. U Golfa ti to asi vyjde, ale tvrdit to o POLU chce hodně odvahy, nebo víry v GTI. A jak už tady někdo psal - na Clio RS bude Polo GTI potřebovat ještě min. jednu generaci.
To si nemyslím, spíše Polo GTI má být primárně jinak nastaveno, stejně jako je jinak nastaven Golf oproti Meganu, jen tady se to asi tak nějak nepovedlo, alespoň z tohodle testu to tak vypadá.
Aj ja som to tak pochopil. Golf GTI dáva perfektný význam, skoro by som povedal, že ostrým meganom priamo nekonkuruje. Ale testované Polo? Odťažité riadenie, podvozok z mramoru no napriek tomu nie jazdecky príjemný, prešľapy v ergonómii (volant, sedačky..), skackavá prevodovka.. neviem, láka niekoho takéto auto?
A mladíka zo šiltovkou v bok najskôr odradí nedostatok vizuálneho odlíšenia od obyčajného pola.
A mladíka zo šiltovkou v bok najskôr odradí nedostatok vizuálneho odlíšenia od obyčajného pola.
Je škoda že to auto je nedotažené. Dobrý podvozek, ale nekomunikativní řízení a přitom by stačil hydraulický posilovač, přemapovat řídící jednotku DSG, aby nebyla jankovitá ve městě a bylo by po problému. Navíc na co má GTI 😁S, když nefunguje tak jak má, moc nechápu. Plus Pola je rozhodně jeho univerzálnost a kvalita interiéru, nicméně odtažité řízení je tak trochu na škodu, zvlášť u GTI, u normálního Pola by se to dalo pochopit, u GTI je to ale škoda. Kdybych si ale měl vybrat mezi Fabií RS a Polem GTI, koupil bych Polo. Nicméně je tu ještě Ibiza Cupra a co se týká jízdních zážitků, bude asi nejlepší volbou, (pomineme - li oproti Polu trochu slabší interiér).
"Tlumení běžných nerovností ale šasi zvládá celkem dobře, i když Clio RS to rozhodně není. Rázy se do kabiny přenáší více jen od výraznějších děr a hrbolů."
Jak tomuhle rozumíte? Od mnoha zdejších i nezdejších se zde dozvídám, že Clio RS je téměř nebetyčný trakař, který z vás vytluče duši, ale z téhle věty luštím, že snad Clio zvládá tlumení běžných nerovností lépe než Polo GTI.
Nebo to snad cháúpu špatně?
Jinak test velmi dobrý, nastavuje ono pověstné zrcadlo věru pěkně. :yes: :yes:
Jak tomuhle rozumíte? Od mnoha zdejších i nezdejších se zde dozvídám, že Clio RS je téměř nebetyčný trakař, který z vás vytluče duši, ale z téhle věty luštím, že snad Clio zvládá tlumení běžných nerovností lépe než Polo GTI.
Nebo to snad cháúpu špatně?
Jinak test velmi dobrý, nastavuje ono pověstné zrcadlo věru pěkně. :yes: :yes:
pockaj na adu, ten ti vysvetli ako vidi francuzsku produkciu >😒]
Skutečně čítáte takové nesmysly? Není komfortnějšího hot-hatche, než Clio RS. Dokonce možná není komfortnějšího hatche. 😉
Ano, např. místní diskutéři jako Dinar či jossalito tady neustále odmítají Clio RS, že pro denní ježdění je naprosto nepoužitelný. Porovnávají zřejmě s Fabii I RS TDI...
S Cliem RS jsem absolovoval pár výmolů a nemůžu říct, že bych si odnesl polámaná záda :yes😒br />
Díky za odpověď :yes: 😄
S Cliem RS jsem absolovoval pár výmolů a nemůžu říct, že bych si odnesl polámaná záda :yes😒br />
Díky za odpověď :yes: 😄
Každodenní nepoužitelnost opravdu není dobrý argument v neprospěch ostrých renaultů. >😁
Budu velmi rád, když dáš odkaz na diskusi, kde píšu o nepoužitelnosti clia RS pro denní ježdění. Dokud to neuděláš, neber si mě do huby, klávesnice. :-!
Možná se ti to mate s meganem RS, u kterého jsem to tvrdil a tvrdím, např. ve srovnání s golfem GTI je to pro denní ježdění auto jen se sebezapřením, pokud jde ale o clio RS souhlasím s M. Foktem, ve srovnání s polem GTI je to konejšivé auto, na druhou stranu s tak tragickým popisem pola GTI jako celku souhlasit nemůžu, v tomto testu jsou nasazeny už velmi tradiční foktí vw antibrejle.
Možná se ti to mate s meganem RS, u kterého jsem to tvrdil a tvrdím, např. ve srovnání s golfem GTI je to pro denní ježdění auto jen se sebezapřením, pokud jde ale o clio RS souhlasím s M. Foktem, ve srovnání s polem GTI je to konejšivé auto, na druhou stranu s tak tragickým popisem pola GTI jako celku souhlasit nemůžu, v tomto testu jsou nasazeny už velmi tradiční foktí vw antibrejle.
Tak jsem si opravdu zprvu myslel, že jsem si to spletl pouze s jossalitem, který toto tvrdil, nicméně v porovnání s RS a GTI (v té době asi ještě ani nebylo na trhu, takže tě to do jisté míry omlouvá) jsi napsal toto😒br />
"Na druhou stranu jsem si jist, že fabie RS, pola GTI či sport Ibizy budu potkávat celkem běžně, a to proto, že tato auta účel malého HH splňují více, jsou schopná a přitom uživatelsky přívětivější pro běžné ježdění, díky dostupnějšímu výkonu přeplňováním a povedenému automatu kazícímu zábavu jen minimálně. "
27.04.2010 10:15
Samozřejmě, nenapsal jsi, že se v tom nedá každý den jezdit, takže dalo by se to obhájit 😉 Ale z druhé strany Polo GTI je nakonec ještě méně pohodlné a jestli je zrovna automat nutností pro každodenní ježdění, to si osobně nemyslím. Tedy v Evropě (zatím) rozhodně ne. 😉
27.04.2010 10:15
Samozřejmě, nenapsal jsi, že se v tom nedá každý den jezdit, takže dalo by se to obhájit 😉 Ale z druhé strany Polo GTI je nakonec ještě méně pohodlné a jestli je zrovna automat nutností pro každodenní ježdění, to si osobně nemyslím. Tedy v Evropě (zatím) rozhodně ne. 😉
Rozpolená diskuse. Jak by ne, vždyť čteme o tom nejlepším co třída v hotmutaci nabízí. Je však potřeba jisté úvahy testéra-občana dostat do roviny reality. Tvé reality.
Tak především, (polo)testér dnes nějak až mírně účelově tlačí na pilu. Nenaplněná očekávání v podobě kniplu ze stíhačky, zaklekávání snajpra z Pouštní bouře či zvuk na úrovni 599 GTB dopadají výhradně na testérův hrb, nikoliv na šíbr pola. Zde, jakkoli obecně sympatiemi k téstéru (občanovi) nestrádám, musím velmi zřetelně zaverglovat řadičkou.
Takže zpět k té tvé realitě. Vůz nahoře prošel testem na hraně, zjištění jsou tedy pro tebe výhradně z rodu fantasijních snů, neb ty se nikdy nemůžeš s vlastním autem dostat na hrany tak, jako ty hrany prozkoumal testér (občan). Představ si to, že nahoře jsi četl o tom, jaké to je, když by někdo využíval potenci vlastního auta na 95 procent. Samozřejmě, že tak, jako jezdil s Polem testér, nejezdí autem svým. Ty, pokud nějaké auto budeš jednou mít, ho budeš využívat tak někde kolem čtyřiceti procent. O nějakém zaklekávání ani neuvažuj, neb těsně před tím zakleknutím, by ti povolily jak tanga tak hlavní svěrač.
Nahoře jsme se tedy dozvěděli, jaké je POLO využité na těch 95 procent, nyní si napíšeme, jaké je na těch procent garážových, procent tvých (kéž by...)
Polo GTI je vynikající sportovní derivát standardního modelu, prakticky nejlepšího auta své třídy v Evropě. Model (polo)GTI je pak mateřskou společností obdařen optimální mírou sportovních vlastností. Nejde o severní smyčku, nejde o šotolinové drifty, jde o každodenní užívání, při němž to natřeš komplet třídnímu poli kdy si zamaneš, současně si uvnitř budeš připadat jako v supermainstreamovém ráji.
Však znáš větu - Je růže je růže je růže... Možná jí znáš, chybí ti však ještě to, abys ji pochopil...
BRAVO POLO :yes:
Tak především, (polo)testér dnes nějak až mírně účelově tlačí na pilu. Nenaplněná očekávání v podobě kniplu ze stíhačky, zaklekávání snajpra z Pouštní bouře či zvuk na úrovni 599 GTB dopadají výhradně na testérův hrb, nikoliv na šíbr pola. Zde, jakkoli obecně sympatiemi k téstéru (občanovi) nestrádám, musím velmi zřetelně zaverglovat řadičkou.
Takže zpět k té tvé realitě. Vůz nahoře prošel testem na hraně, zjištění jsou tedy pro tebe výhradně z rodu fantasijních snů, neb ty se nikdy nemůžeš s vlastním autem dostat na hrany tak, jako ty hrany prozkoumal testér (občan). Představ si to, že nahoře jsi četl o tom, jaké to je, když by někdo využíval potenci vlastního auta na 95 procent. Samozřejmě, že tak, jako jezdil s Polem testér, nejezdí autem svým. Ty, pokud nějaké auto budeš jednou mít, ho budeš využívat tak někde kolem čtyřiceti procent. O nějakém zaklekávání ani neuvažuj, neb těsně před tím zakleknutím, by ti povolily jak tanga tak hlavní svěrač.
Nahoře jsme se tedy dozvěděli, jaké je POLO využité na těch 95 procent, nyní si napíšeme, jaké je na těch procent garážových, procent tvých (kéž by...)
Polo GTI je vynikající sportovní derivát standardního modelu, prakticky nejlepšího auta své třídy v Evropě. Model (polo)GTI je pak mateřskou společností obdařen optimální mírou sportovních vlastností. Nejde o severní smyčku, nejde o šotolinové drifty, jde o každodenní užívání, při němž to natřeš komplet třídnímu poli kdy si zamaneš, současně si uvnitř budeš připadat jako v supermainstreamovém ráji.
Však znáš větu - Je růže je růže je růže... Možná jí znáš, chybí ti však ještě to, abys ji pochopil...
BRAVO POLO :yes:
Polotestér >😁 Michal má myslím novou přezdívku >😁
Počkat, to už jsou dva, ne? Kdo byl ten předešlý, který se negativně vyjádřil k autu VW a hned byl polotestérem? Jen se v redakci modlete za kvalitu VW, jinak budete redakce polotestérů a to nese jistě i poloviční platy >😒] >😁
Já tedy pana Fokta naopak čtu pokaždé velmi rád, pokud se nepletu, tak snad nikdy jsem v jeho testu neviděl nějakou zajímavost či podezřelé posuzování vlastností, které jsou u konkrétní třídy podružné, což se u jiných nedá vždy tak s jistotou říct. Takže nemůžu souhlasit s tvým tvrzením, že se jedná o polotestéra.
Spíše Polo je takový polo HH po všech stránkách, ani tak pohodlný (mimo to, že se dělá v 5HB) jako Clio, tak zábavný jako Clio, nemá tak dobrý zvuk jako Clio a... vlastně, je levnější než Clio! Tak to ano, cena odráží i nyní kvalitu. >😒] 😉
Polo GTI nebude věru zlé auto, plasty hezké, motor taky nebude nejhorší, tedy na svou objemovou kategorii špičkový (pokud se mu tedy vyhnou problémy jiných 1,4 TSI), ale jestli to stačí a jestli je tak dobrý jako jeho větší bráška Golf (v rámci své třídy), to se aktuálně nezdá.
Spíše Polo je takový polo HH po všech stránkách, ani tak pohodlný (mimo to, že se dělá v 5HB) jako Clio, tak zábavný jako Clio, nemá tak dobrý zvuk jako Clio a... vlastně, je levnější než Clio! Tak to ano, cena odráží i nyní kvalitu. >😒] 😉
Polo GTI nebude věru zlé auto, plasty hezké, motor taky nebude nejhorší, tedy na svou objemovou kategorii špičkový (pokud se mu tedy vyhnou problémy jiných 1,4 TSI), ale jestli to stačí a jestli je tak dobrý jako jeho větší bráška Golf (v rámci své třídy), to se aktuálně nezdá.
Z tvého textu vyznívá, že já testéra nečtu rád. To se ovšem mylíš. Je to právě naopak.
Kdyby bylo POLO lepší jak GOLF mohl by to VW rovnou sbalit 😄 Koneckonců, texty Golfu jsou také lepší než testy pola... 😉
Kdyby bylo POLO lepší jak GOLF mohl by to VW rovnou sbalit 😄 Koneckonců, texty Golfu jsou také lepší než testy pola... 😉
Já napsal "v rámci" své třídy, tím myslím... to ti přece nemusím vysvětlovat 😉 😄
Ty ho čteš rád, to máš recht, jen to nerad příjmáš >😒] 😉 Nevím, ale mám pocit, že tady více chvály padlo na Fabii RS než na Polo GTI, což je překvapující.
Nebyl by špatný test od pana redaktora napříkal Cupra x RS x GTI x Clio RS a třeba Corsa OPC
Ty ho čteš rád, to máš recht, jen to nerad příjmáš >😒] 😉 Nevím, ale mám pocit, že tady více chvály padlo na Fabii RS než na Polo GTI, což je překvapující.
Nebyl by špatný test od pana redaktora napříkal Cupra x RS x GTI x Clio RS a třeba Corsa OPC
Tady máš jeden megatest. Vyhrálo CLIO - jak jinak.
>😁 [odkaz]
>😁 [odkaz]
Mno hele zvuk...tak mám pocit z tvého příspěvku, že brzy budeš mít pana Fokta za polotestéra i ty.. 😄 a pro gti.-ho se stane čtvrt-testérem až se dostane k větě...." clio rs je nahony vzdáleno polu".... 😄
Ale je pravda, že i mě překvapilo stejně jako tebe věty o komfortním naladěním clia rs... v článku pod níže uloženým odkazem jsou slova komfortní používána dokonce i s verzí cup podvozku.....to mě překvapilo dvojnásob....skoro by se mohlo zdát že clio rs bez cupového podvozku by mohlo být ideálním vozem.....tedy poskytující jak,přinejmenším,příjemné zážitky z řízení tak i vozem na delší cestování....docela by mě zajímalo co si o tom myslí pan Fokt
A pokud sem zabloudí p.Fokt, platí výše zmíněné i o meganu rs??
[odkaz]
Ale je pravda, že i mě překvapilo stejně jako tebe věty o komfortním naladěním clia rs... v článku pod níže uloženým odkazem jsou slova komfortní používána dokonce i s verzí cup podvozku.....to mě překvapilo dvojnásob....skoro by se mohlo zdát že clio rs bez cupového podvozku by mohlo být ideálním vozem.....tedy poskytující jak,přinejmenším,příjemné zážitky z řízení tak i vozem na delší cestování....docela by mě zajímalo co si o tom myslí pan Fokt
A pokud sem zabloudí p.Fokt, platí výše zmíněné i o meganu rs??
[odkaz]
V tom článku, který jsem už četl, mě jen malinko překvapilo rozladění nad plynovým pedálem a jeho odporem v dolní části. Ono je to dáno tempomatem s omezovačem, který způsobil tenhle umělý odpor na spodní dráze pedálu. Když se zapne omezovač a je nutno akutně přidat nad nastavenou rychlost omezovače, tak stačí překonat onen odpor a auto zrychlí i přes omezovač. Samozřejmě pak u "ostré" jízdy je to trochu zvláštní pocit.
Ten zvuk Clia RS samozřejmě je jen "čtyřválcový", co naplat. Ale v tom zbytku je Clio povedené auto, až je opravdu obdivuhodné, co kluci v Dieppe dokážou, i když onen základ, co dostali, není vůbec špatný, téměř naopak.
Ten zvuk Clia RS samozřejmě je jen "čtyřválcový", co naplat. Ale v tom zbytku je Clio povedené auto, až je opravdu obdivuhodné, co kluci v Dieppe dokážou, i když onen základ, co dostali, není vůbec špatný, téměř naopak.
Ano, s Cliem RS na standardním podvozku, disponujícím dokonce i jistou míru plavnosti, si umím přestavit i delší cestování. S jeho zvukem po poslední zkušenosti, na kterou asi narážíte, už méně, nicméně "univerzální" naladění šasi je famózní.
Pokud jde o MRS, ten je výrazně tvrdší než Clio, takže se posádka více natřásá, má ovšem opět výborné tlumiče, takže velmi dobře tlumí rázy, což je třeba pro mne podstatnější, než tvrdší pérování. Vzniká nám tady tedy třeba ke zmíněnému Golfu GTI zajímavý paradox - komfortnější GTI více rázuje na nerovnostech.
Pokud jde o MRS, ten je výrazně tvrdší než Clio, takže se posádka více natřásá, má ovšem opět výborné tlumiče, takže velmi dobře tlumí rázy, což je třeba pro mne podstatnější, než tvrdší pérování. Vzniká nám tady tedy třeba ke zmíněnému Golfu GTI zajímavý paradox - komfortnější GTI více rázuje na nerovnostech.
Zajímavé, GTI, ač se na první pohled výrazně vymezil vůči autorovi testu, dospěl vlastně ke stejnému závěru....a sice Polo gti je určeno spíše než pro sportování a radost z jízdy určeno pro bežnou každodení dopravu......nabízí se pak otázka...proč připlácet 260 tis. za verzi GTI oproti základní verzi, která to samé splní také, navíc mnohem komfortněji a jako bonus nabídne větší zavazaadlový prostor a na to navazující druhá otázka, k čemu vlastně verze GTI je??..tedy když není dravé ježdění...
Samozřejmě by to nebyl GTI kdyby se vyhnul urážkám všech, kteří toto čtou......naprosto zbytečně......opět...
Samozřejmě by to nebyl GTI kdyby se vyhnul urážkám všech, kteří toto čtou......naprosto zbytečně......opět...
....no kategorický nesouhlas. To, že tenhle dráček umí být i na každý den, je jeho silná stránka, ne handicap. Myslím, že je super mít dravější svízko s autem, které tě povozí i klidně.
souhlasím s tím cos napsal....myslel sem to jinak.....gti svuj příspěvek postavil tak, že závěry které taknějak z testu vyplynuly jsou dusledkem využívání možností auta na 95 %..no a vyplynulo, jen velmi zjednodušeně,, že co se týká radostí z jízdy není to nic slavného a každý kdo si to koupí tak takto s tím stejně jezdit nebude....no a proto sem trochu uštěpačně napsal to co sem napsal...a co se týká tvé výtky ke každodenímu použití...já získal z testu naopak pocit, že je tvrdé až příliš na běžné ježdění
čtu si svuj příspěvek znovu a nějak mi uniká s čím si vlastn nesouhlasil...
čtu si svuj příspěvek znovu a nějak mi uniká s čím si vlastn nesouhlasil...
Ale tak je to se vsim. Kdo z majitelu Lamborgini lita po meste 300, aby vyuzil auto alespon na 95%? Ale je pravda, ze test vozu by mel byt dukladny, ne jenom podle toho, jak s nim bude jeho potencialni majitel jezdit.
tohle: nabízí se pak otázka...proč připlácet 260 tis. za verzi GTI oproti základní verzi, která to samé splní také, navíc mnohem komfortněji a jako bonus nabídne větší zavazaadlový prostor a na to navazující druhá otázka, k čemu vlastně verze GTI je??.
....ale tuším, co chtěl básník říci a musím kategoricky souhlasit. :yes:
....ale tuším, co chtěl básník říci a musím kategoricky souhlasit. :yes:
GTI veľmi nesúhlasím. Využívanie auta na 100% celkom určite neznamená, že musíš mať plynový pedál prilepený k podlahe. Auto využívaš na 100% aj v prípade, keď ťa spoľahlivo pravidelne odváža z bodu A do bodu B a k tomu ti pridá ostatné hodnoty, ako je pohodlie, alebo variabilita a úžitkové vlastnosti, pocit z jazdy, pocit z kvality auta - teda celkovo dojmy aké na teba auto robí v kontraste s tým aký typ a na aký účel auto kupuješ. To že mám pod kapotou napríklad 120 kw a neprenášam ich na asfalt pri každej jednej jazde neznamená, že auto nevyužívam na 100%.
V teste sa jednoducho prejavili slabiny, ktoré Polo GTI má (hlavne vzhľadom na očakávania od auta, od toho za akým účelom ho kupujúci vyhľadá) a ty sa tu teraz tieto slabiny pokúšaš zviesť na pozitíva v tom štýle, že všetci ostatní šoféri sú len obyčajné trubky, ktoré nevedia jazdiť a tak by to využili maximálne na 40% - takže v tom prípade podľa teba nespravil VW žiadnu chybu a pre debilov je to vlastne dokonalé auto. Takže zásadne nesúhlasím s tvojím postojom a názorom k veci. Keby som kupoval malý hatch, tak v tejto kategórii by bolo Polo určite jedným z hlavných kandidátov, pretože si myslím, že je to pekné a vydarené auto (spolu napríklad s Corsou, Fiestou), ale verzia GTI sa už asi práve najlepšie nevydarila. A dovolím si to prizvukovať výsledným dojmom z tohto testu o ktorom tu dnes diskutujeme, z testu, ktorý nenapísal žiadny amatér, ale človek, ktorému už rukami prešlo podstatne viac áut ako prevažnej väčšine tunajších diskutérov. Dovolím si tvrdiť, že pravdepodobne aj vrátane teba. Čo tak skúsiť dať aspoň raz za pravdu odborníkovi? Ja viem (všetci to tu vieme), keby nebolo na kapote logo koncernu, tak mu za pravdu určite dáš... 😉
V teste sa jednoducho prejavili slabiny, ktoré Polo GTI má (hlavne vzhľadom na očakávania od auta, od toho za akým účelom ho kupujúci vyhľadá) a ty sa tu teraz tieto slabiny pokúšaš zviesť na pozitíva v tom štýle, že všetci ostatní šoféri sú len obyčajné trubky, ktoré nevedia jazdiť a tak by to využili maximálne na 40% - takže v tom prípade podľa teba nespravil VW žiadnu chybu a pre debilov je to vlastne dokonalé auto. Takže zásadne nesúhlasím s tvojím postojom a názorom k veci. Keby som kupoval malý hatch, tak v tejto kategórii by bolo Polo určite jedným z hlavných kandidátov, pretože si myslím, že je to pekné a vydarené auto (spolu napríklad s Corsou, Fiestou), ale verzia GTI sa už asi práve najlepšie nevydarila. A dovolím si to prizvukovať výsledným dojmom z tohto testu o ktorom tu dnes diskutujeme, z testu, ktorý nenapísal žiadny amatér, ale človek, ktorému už rukami prešlo podstatne viac áut ako prevažnej väčšine tunajších diskutérov. Dovolím si tvrdiť, že pravdepodobne aj vrátane teba. Čo tak skúsiť dať aspoň raz za pravdu odborníkovi? Ja viem (všetci to tu vieme), keby nebolo na kapote logo koncernu, tak mu za pravdu určite dáš... 😉
No, těch negativ je tu nějak podezřele hodně - jankovité DSG, nudný interiér, nevhodně tvarovaný volant, protivný zvuk, nepřesné řízení, na limitu neintuitivní jízdní vlastnosti, nevalná účinnost elektronického samosvoru.
Za rámeček si můžeš dát třeba následující větu: Jenže by to snad ani nebyl VW, aby to něčím nezasklil
Ovšem, abych to uvedl na pravou míru... v garáži bych si ho představit uměl 😄
Za rámeček si můžeš dát třeba následující větu: Jenže by to snad ani nebyl VW, aby to něčím nezasklil
Ovšem, abych to uvedl na pravou míru... v garáži bych si ho představit uměl 😄
Více než Clio RS? 😉
To asi ne... jak se mi normální Clio nelíbí, tak RS mutace je celkem ok. Polo je harmoničtější, ale Clio RS je zřejmě lepší auto.
V běžných verzích bych ale dal přednost Polu... 1.2TSI je pohodové autíčko.
V běžných verzích bych ale dal přednost Polu... 1.2TSI je pohodové autíčko.
Ono ale Clio v 1,2 tCe s nějakou trošku lepší výbavou taky není vůbec špatný kus auta a i po letech má co nabídnout, ale pravda, Polo je přecejen novější.
Když mě se ten nový předek u Clia nelíbí... a naopak, Polo se mi trefilo do vkusu asi nejlépe ze všech VW v poslední době. Velký rozdíl vidím v interiéru... Clio RS je ještě celkem ok, ale základní šedošedá u Clia je tristní. V ničem mezi jsem asi neseděl..
Nic proti Cliu... ne náhodou jako jediné auto získalo už dva tituly vůz roku.
Nic proti Cliu... ne náhodou jako jediné auto získalo už dva tituly vůz roku.
Já jsem asi ta menšina, která má raději facelift Clia než původní, moc nás není >😁
Základní je bída, ale ono ani ten základ u Pola není to, co u GTI a když jsem si ho zběžně prohlížel, tak jsem tolik nejásal, jak jsem očekával, že budu.
Základní je bída, ale ono ani ten základ u Pola není to, co u GTI a když jsem si ho zběžně prohlížel, tak jsem tolik nejásal, jak jsem očekával, že budu.
Základ u Pola je takový, jaký má být... jednoduchý a vcelku kvalitní. Je fakt, že jsem taky trošku rozmlsaný z úrovně, jakou dosáhly interiéry i těch levnějších vozů v nižší střední... tohle je prostě o třídu níž. Ale Clio jako by bylo o další třídu níž... nebo spíš generaci než třídu, což vlastně skoro je.
Opravdu nemohu souhlasit s paušalizováním využití auta "někde kolem čtyřiceti procent". I když vlastně v kontextu testu VW si troufnu tvrdit, že tak bude jezdit 80% všech prodaných PoloGTI. 😉
Vypada skoro stejne, jako klasickej model. Ted jestli je to kvuli dokonalemu/prilis agresivnimu? designu Pola, kde uz neni co vylepsovat, nebo to ma na svedomi mala invence designera. U Golfa to koneckoncu dopadlo podobne a jak mu to slusi, takze proc ne.
Jinak Fabia je podle meho nazoru hezci a ve srovnatelne vybave, jako testovany kousek dokonce levnejsi, takze neni o cem. A pokud bych chtel dovybavit zakladni Polo na uroven zakladni Fabie, cenovka by taky hovorila ve prospech skodovky.
Jinak mohu se zeptat, kde autor vzal tech 460 tisic, kdyz v konfiguratoru je uvedena cena 495?
Jinak Fabia je podle meho nazoru hezci a ve srovnatelne vybave, jako testovany kousek dokonce levnejsi, takze neni o cem. A pokud bych chtel dovybavit zakladni Polo na uroven zakladni Fabie, cenovka by taky hovorila ve prospech skodovky.
Jinak mohu se zeptat, kde autor vzal tech 460 tisic, kdyz v konfiguratoru je uvedena cena 495?
To nemůžeš myslet vážně >😁 >😁 >😁 >😁
Fabie je hezčí? I kdyby byla všechno, tak hezčí určitě nééé >😒] >😒] >😒]
Fabie je hezčí? I kdyby byla všechno, tak hezčí určitě nééé >😒] >😒] >😒]
Hezci urcite, zvlast v eresu. Design je ale subjektivni kategorie, nicmene i v te objektivni vede Fabie. Schvalne si zkus nakonfigurovat Polo a Fabii ve stejne vybave.
A svihadla v hothatchi za pul mice? Ale notaaak :no: :no:
A svihadla v hothatchi za pul mice? Ale notaaak :no: :no:
No tak to vás asi moc není, komu se libí víc fabie... Ať se kouknu na kterýkoliv pohled, tak se mi rs nelibí, prostě není vyvážena. Kdyby byla trosku širší a nižší, možná...
Pokud si vybíram auto za pul milionu, tak mě vůbec nezajímá jestli mám vzadu švihadla, nebo nemám, rozhodně mě zajímají jiné prvky výbavy 😉
Pokud si vybíram auto za pul milionu, tak mě vůbec nezajímá jestli mám vzadu švihadla, nebo nemám, rozhodně mě zajímají jiné prvky výbavy 😉
Já si myslím že zpředu je design pojt odlišným zpusobem..a mně se skoro víc líbí agresivněji pojatý čumák pola než poněkud zaoblenější jemnější fabie, ale zadek pola mi přijde až neuvěřitelně ošklivá, zastaralá- rovné páté dveře, čtvercová světla...prostě nic co by zaujalo, proto si myslím, že celkově vyváženější a hezčí design má fabie....a moc nechápu co je na tom tak směšného....podobné přísně hranaté tvary jako jsou vidět v zadní partii pola se nosily na začátku debadesátých let a to ještě u konzervativních značek....já naopak nechápu jak se toto muže někomu líbit...
Nechci, aby to vyznelo, jako ze se mi Polo nelibi, to ne, ale Fabie je takova...ucelenejsi. Hlavne je tam mnohem vetsi rozdil mezi klasickou a RS verzi, pricemz obe vypadaji dobre a primerene svemu urceni. K tem svihadlum. Ja myslim, ze kdyz to clovek do neceho narve, dvere nepujdou otevrit, elektrika nebude fungovat a na vykopnuti oken nebudou sily, tak se svihadla budou hodit, ale tady nejde o muj nazor. Fabie je ma v serii a u Pola si za ne musim priplatit, coz je proste fakt. I kdyz je zakladni cenovka vyssi u Fabie, po dovybaveni Pola se to srovna. Jinak Fabia pred FL vypadala trochu smesne, i kdyz v zrzave s bilou strechou to byla fesanda i tenkrat, ale FL ji jednoznacne prospel. A rozdil v sirce neni tak propastny. 2 cm na kazde strane nejsou zadna tragedie.
Mnohdy se místní diskusní kolegové rádi pouštějí do citací částí testu, které považují za výstižné a pro testované auto příznačné. Ja jsem to ještě nikdy neudělal, ale v tomto konkrétním testu je jedno sdělení, které by si měli všichni případní zájemci o malý hot hatch odnést jako klíčovou informaci o polu gti. Dovolím si citovat😒br />
"Clio RS to rozhodně není."
"Clio RS to rozhodně není."
Jednoznačně. VW vyrábí, chrlí, produkuje, ale duši to nemá. Clio i Megane RS jsou prostě špička. VW jen dělá to, že cucá z aut více peněz. Ano, všichni děláme pro peníze.... ale vw za to nenabídne to, co renault.
Duši Clia RS to nemá, šmrnc DS3 Racing to nemá - jak je možné že se to tak dobře prodává?? 😉
Pěkný den 😄
Pěkný den 😄
Abys tady měla ty a Ji/Ri zase nad čím brečet >😒]
"Brečet"?? A ještě k tomu "zase"?? 😉
Myslíte nad majiteli (co si za stejný peníz něco lepšího pořídit mohli)?
Ne - to URČITĚ ne 😄
Jen bych to chtěla "pochopit" - víte? 😉
PS: Nebo myslíte že v tom logika NEní - prostě nejvíc lidí má rád👋fandí/"miluje" koncernvwé automobily = tak si je prostě koupí.
Tak(hle jednoduché) to je?
Pěkný den 😄
Myslíte nad majiteli (co si za stejný peníz něco lepšího pořídit mohli)?
Ne - to URČITĚ ne 😄
Jen bych to chtěla "pochopit" - víte? 😉
PS: Nebo myslíte že v tom logika NEní - prostě nejvíc lidí má rád👋fandí/"miluje" koncernvwé automobily = tak si je prostě koupí.
Tak(hle jednoduché) to je?
Pěkný den 😄
To som si všimol len ja, že predná kapota zle lícuje? Nad nápisom GTI je viditeľne väčšia medzera ako na opačnej strane a je to viditeľné z každej fotky predku (aj z boku) - [odkaz]
A k slovám testéra mi tak výsledný dojem z Pola GTI ešte viac upadá. Nehľadám malý hot-hatch, ale keby som niekedy hľadal, tak po takýchto prešľapoch by som asi volil v inej stajni ako z vlčieho hradu.
Za test: :yes:
Za auto: :no:
A k slovám testéra mi tak výsledný dojem z Pola GTI ešte viac upadá. Nehľadám malý hot-hatch, ale keby som niekedy hľadal, tak po takýchto prešľapoch by som asi volil v inej stajni ako z vlčieho hradu.
Za test: :yes:
Za auto: :no:
to není mezera, to je jen decentní podtržení signatury >😁 >😁 >😁
"Škubavé rozjezdy na jedničku, následované zběsilým vypálením vpřed ...... doprovázen hvízdáním a protáčením kol." - stačí na plynový pedál méně dupat a jízda bude hned plynulejší. K čemu kdo potřebuje takové razantní starty při poskakování v koloně je trochu záhadou.
Je hezké jak "statečně" obhajujete nepříliš povedený výrobek firmy které "fandíte", ale vaše doporučení je (je to test "ostré" verze GTi! 😉 ) v tomto případě "trošičku MIMO" - NEmáte pocit? 😉
Pěkný den (raději třeba s CITROËNem DS3 Racing nebo Cliem RS 😄
Pěkný den (raději třeba s CITROËNem DS3 Racing nebo Cliem RS 😄
Už zase házíte moudra po tom trapasu kdy jste byla přistižena jak vystupujete pod různými nicky a vzájemně si odpovídate? Ta rozdvojená osobnost se vám už spravila? >😒]
"Moudra"? Od vás NEčekané, ale DĚKUJi 😄
Ohledně DSG vám to možná nejlépe "vysvětlil" v 11:17 figurka = takže trochu chápu vaši snahu vyhnout se raději diskuzi k tématu a snahu přejít ke "stylu" testu, který je vám (evidentně) tak blízký 😉
PS: Snad bych vám teď mohla "pogratulovat" k vaší opravdu hloupé a zaslepené diskuzi o C5 - ty dvojité lichoběžníky v uchycení přední nápravy jsou opravdu znát - podobnou "nonšalanci" zažijete jen ve vozech (nej)vyšších tříd.. :yes: 😄
... ale tomu jste se vy nevěnoval (možná ani nevíte co to znamená 😉 ), takže jen k zadním sedadlům (neb TOMUTO tématu jste diskutoval VELMI intenzivně). Ve vaší diskuzi toho bylo napsáno MNOHO, ale jedna důležitá věc tam NEpadla😒br /> Sedadla v CITROËNu C5 jsou POHODLNĚJŠí, než ta v SUPERBu - zcela JEDNOZNAČNĚ - ta přední jednoznačně, ale i ta zadní! 😄
Nemůžete si na nich samozřejmě přehazovat nohu přes nohu a podobně, ale netlačí vás jako někde nárty, klidně se tam usadí normální dospělý a HLAVNĚ, ta sedačka je OPRAVDU POHODLNÁ, pohodlnější než ta v Superbu!
Chápete že to s tím místem před zadní sedačkou Superbu je JEN marketing, že? Víte že to s konstrukcí auta NEmá nijakou souvislost? Že to rozhodli NE inženýři/konstruktéři ale MARKETINGoví pracovníci?
A že to nemá moc "reálný" smysl - který *** by si koupil průměrný ("běžný") vůz střední třídy k tomu aby se nechal vozit na zadním sedadle (tedy krom českých politiků a "těm to patří" - tady bychom se možná mohli shodnout 😄 ), od toho jsou JINÁ auta! Mimochodem tomu (tedy "pohledu ze zadního sedadla" byl věnován velký test v německém Auto motor und sport a NEpřekvapivě zvítězil Mercedes S, překvapivě poslední bylo Audi A8.
Pěkný den 😄
Ohledně DSG vám to možná nejlépe "vysvětlil" v 11:17 figurka = takže trochu chápu vaši snahu vyhnout se raději diskuzi k tématu a snahu přejít ke "stylu" testu, který je vám (evidentně) tak blízký 😉
PS: Snad bych vám teď mohla "pogratulovat" k vaší opravdu hloupé a zaslepené diskuzi o C5 - ty dvojité lichoběžníky v uchycení přední nápravy jsou opravdu znát - podobnou "nonšalanci" zažijete jen ve vozech (nej)vyšších tříd.. :yes: 😄
... ale tomu jste se vy nevěnoval (možná ani nevíte co to znamená 😉 ), takže jen k zadním sedadlům (neb TOMUTO tématu jste diskutoval VELMI intenzivně). Ve vaší diskuzi toho bylo napsáno MNOHO, ale jedna důležitá věc tam NEpadla😒br /> Sedadla v CITROËNu C5 jsou POHODLNĚJŠí, než ta v SUPERBu - zcela JEDNOZNAČNĚ - ta přední jednoznačně, ale i ta zadní! 😄
Nemůžete si na nich samozřejmě přehazovat nohu přes nohu a podobně, ale netlačí vás jako někde nárty, klidně se tam usadí normální dospělý a HLAVNĚ, ta sedačka je OPRAVDU POHODLNÁ, pohodlnější než ta v Superbu!
Chápete že to s tím místem před zadní sedačkou Superbu je JEN marketing, že? Víte že to s konstrukcí auta NEmá nijakou souvislost? Že to rozhodli NE inženýři/konstruktéři ale MARKETINGoví pracovníci?
A že to nemá moc "reálný" smysl - který *** by si koupil průměrný ("běžný") vůz střední třídy k tomu aby se nechal vozit na zadním sedadle (tedy krom českých politiků a "těm to patří" - tady bychom se možná mohli shodnout 😄 ), od toho jsou JINÁ auta! Mimochodem tomu (tedy "pohledu ze zadního sedadla" byl věnován velký test v německém Auto motor und sport a NEpřekvapivě zvítězil Mercedes S, překvapivě poslední bylo Audi A8.
Pěkný den 😄
DSG/PDK zůstane krámem minimálně do té doby, dokud si Němci budou plést směry dopředu a dozadu. :no:
>😁 >😁 >😁 :yes: Stejně tam ta spojka chybí a to že si převodovka dělá co chce i v manuálním režimu by mě rozčilovalo. Zajímalo by mě jak se s takovým DSG jezdí v zimě když to předvádí prudký škubavý rozjezdy i v normálním "drive"režimu. To s tím chudák majitel asi na sněhu nikam nedojede. >😁 >😁 Nechtěl bych to ani náhodou.
Jestli zmíněná věta nebude spíš vyjádřením obecného chování DSG, než vyjádřením chyby testujícího. Vytrhl jsi jednu větu z celku, který popisuje to, že i při maximální snaze to prostě jinak nešlo.
DSG (zvláště tahle suchá verze) samozřejmě nebude fungovat tak plynule jako klasický automat, ale i u DSG platí že se dá rozjet lépe a hůře, podle toho jak se na to "hamtne". O nějaké vytrhávání vět mi nešlo, z textu vyplynulo že s tím řidič poskakuje stylem brzda plyn a diví se že to neřadí plynule (viz. i povzdechnutí nad protáčenými koly), toť vše.
Pěkné! NEzasvěcený (neznalý) by snad mohl věřit, že věci rozumíte LÉPE než Michal Fokt šéfredaktor AUTOFANu.cz, autor (mimochodem docela precizního a povedeného) textu (který zpochybňujete) 😉
Pěkný den 😄
Pěkný den 😄
mikeshi, opet se tady snazis obhajit neobhajitelne! :no:
Co jsi nepochopil tentokrat? Už jsi s DSG někdy jel?
A vy? 😉
PS: Test/text je DOBŘE napsaný - ale hlavně - něco podobného se o DSG můžete dočíst i v jiných jazycích včetně "domácí" němčiny.
BEZ urážek (vám tak blízkých) a napadání - opravdu trochu "obhajujete neobhajitelné" (Polo GTi prostě NEní "lídrem kategorie" a bez této verze DSG by se asi většina lidé obešla :no:
Pěkný den (v této třídě raději s Clio RS či DS3 Racing :yes: 😄
PS: Test/text je DOBŘE napsaný - ale hlavně - něco podobného se o DSG můžete dočíst i v jiných jazycích včetně "domácí" němčiny.
BEZ urážek (vám tak blízkých) a napadání - opravdu trochu "obhajujete neobhajitelné" (Polo GTi prostě NEní "lídrem kategorie" a bez této verze DSG by se asi většina lidé obešla :no:
Pěkný den (v této třídě raději s Clio RS či DS3 Racing :yes: 😄
Napříč všemi generacemi se hotPolo nikdy nedokázalo přiblížit ikonickému postavení Golfu GTI o třídu výše. Ani tentokrát to nevyšlo a důvodů je zřejmě poměrně dost.
Neumím na dálku posoudit úroveň řízení a tak vypíchnu dva body, které vidím jako problém.
1) vzhled - aplikace krásných kol bez dalšího většího rozlišení mi připadá pro vůz s označením GTI velmi málo. Větší optické modifikace by napomohly obecně lepšímu vnímaní dravečka na silnicích, tady poněkud ubito snahou o výrobní efektivitu
2) převodovka - při manuální volbě "kvaltů" mi připadá úchylné, pokud si převodovka sešlápnutí plynu na podlahu vyhodnotí jako kickdown a podřadí. I přes rychlost dvouspojky je to minimálně nepříjemné a ve snaze co nejrychleji předjet i nebezpečné. DSG není v tomto směru samozřejmě vyjímkou, ale obecně by mělo platit, že pokud řadím v polomanuálním režimu, elektronika by neměla podřadit. U sportovních vozů zvláště.
Závěrem...miniHH je velmi specifická kategorie, možná někde oblíbená, ale já se v ní nějak nespatřuji a pokud nadupaného drobka, šel bych ještě o třídu níže k Abarthu500.
Neumím na dálku posoudit úroveň řízení a tak vypíchnu dva body, které vidím jako problém.
1) vzhled - aplikace krásných kol bez dalšího většího rozlišení mi připadá pro vůz s označením GTI velmi málo. Větší optické modifikace by napomohly obecně lepšímu vnímaní dravečka na silnicích, tady poněkud ubito snahou o výrobní efektivitu
2) převodovka - při manuální volbě "kvaltů" mi připadá úchylné, pokud si převodovka sešlápnutí plynu na podlahu vyhodnotí jako kickdown a podřadí. I přes rychlost dvouspojky je to minimálně nepříjemné a ve snaze co nejrychleji předjet i nebezpečné. DSG není v tomto směru samozřejmě vyjímkou, ale obecně by mělo platit, že pokud řadím v polomanuálním režimu, elektronika by neměla podřadit. U sportovních vozů zvláště.
Závěrem...miniHH je velmi specifická kategorie, možná někde oblíbená, ale já se v ní nějak nespatřuji a pokud nadupaného drobka, šel bych ještě o třídu níže k Abarthu500.
si asi Fokt vytahnul nejkratsi sirku a tak byl odsouzen k sepsani ikonoklastickeho clanku a predhozen davu fanatiku
Řekl bych, že místní vwanatici se drží pod tímto testem ve velmi rozumných mezích, asi sami tuší, že se hot Polem to až tak "hot" nebude. Obzvlášť když je tu HOT Clio, které má na své straně kromě lepší techniky i tradici a know-how výrobce špičkových hothatchů.
Ano SOUHLASím, v tomto případě je to trochu "neokecatelné", což i VWELCí fandovwé asi pochopili - tedy až na MIKESHe.. (což ale až tak nepřekvapí 😉
Pěkný den (třeba s Cliem RS či DS3 Racing 😄
Pěkný den (třeba s Cliem RS či DS3 Racing 😄
Díky moc za rady Kajlí, ale jsou poněkud mimo. DS3 racing stojí o 50% (!) více než Polo GTI. Že vypadá jako pojízdný kolotoč je věcí vkusu, takže ať.
Clio RS se dělá jen jako 3 dveřové a je taky dražší.
Takže pro zájemce o 5-ti dveřový HH je VW triáda jedinou variantou.
Clio RS se dělá jen jako 3 dveřové a je taky dražší.
Takže pro zájemce o 5-ti dveřový HH je VW triáda jedinou variantou.
1) Není zač (rádo se stalo 😄
2) NEřekla bych (bavili jsme se o HOT Cliu apod. - a že vwozu Polo se toto označení až tak moc NEtýká - je proti výše jmenovaným poněkud "vwágní" 😉
3) POZOR s tou Ká(j)lí
[odkaz]
4) Clio RS i DS3 Racing jsou OPRAVDU "trochu jiná liga" = je "logické" že jsou dražší (Polo GTi je spíše jen "rychlé Polo", něco jako DS3 THP
5) co já si pamatuje kolotoče vypadávávaly DOST jinak
[odkaz]
6) nebylo by nejlepší "to nechat na manželce"? (to je k vašemu "druhému" příspěvku)
(ať raději ONA řekne CO se jí líbí 😉
7) ZVLÁDL byste, kdyby se jí víc "líbíl" třeba DS3 THP (mimochodem VÝBORNÉ auto, které ve srovnávacím testu porazí jak audi A1 tak "klasiku" Mini :yes: 😄
Pěkný den (raději s něčím "výjímečnějším" než je "běžné" Polo 😉
2) NEřekla bych (bavili jsme se o HOT Cliu apod. - a že vwozu Polo se toto označení až tak moc NEtýká - je proti výše jmenovaným poněkud "vwágní" 😉
3) POZOR s tou Ká(j)lí
[odkaz]
4) Clio RS i DS3 Racing jsou OPRAVDU "trochu jiná liga" = je "logické" že jsou dražší (Polo GTi je spíše jen "rychlé Polo", něco jako DS3 THP
5) co já si pamatuje kolotoče vypadávávaly DOST jinak
[odkaz]
6) nebylo by nejlepší "to nechat na manželce"? (to je k vašemu "druhému" příspěvku)
(ať raději ONA řekne CO se jí líbí 😉
7) ZVLÁDL byste, kdyby se jí víc "líbíl" třeba DS3 THP (mimochodem VÝBORNÉ auto, které ve srovnávacím testu porazí jak audi A1 tak "klasiku" Mini :yes: 😄
Pěkný den (raději s něčím "výjímečnějším" než je "běžné" Polo 😉
No Kylie pro mě (a asi 99% ostatních) bude jen jedna a to ta z Austrálie. Ale jméno je to hezké.
Díky za tip, DS3 THP asi nebude špatné auto, ale chybí mu jeden pár dveří. A ten přehnaný důraz na "style" se mně (ani mé ženě) nelíbí, mám trochu obavu z toho "nahoře huj, dole fuj" a toho, že mu chybí nadčasovost. Polo si vedle toho na nic nehraje a naopak může překvapit. V tomhle se mi líbí spíš styl S modelů od Audi.
Hezký den i Vám.
Díky za tip, DS3 THP asi nebude špatné auto, ale chybí mu jeden pár dveří. A ten přehnaný důraz na "style" se mně (ani mé ženě) nelíbí, mám trochu obavu z toho "nahoře huj, dole fuj" a toho, že mu chybí nadčasovost. Polo si vedle toho na nic nehraje a naopak může překvapit. V tomhle se mi líbí spíš styl S modelů od Audi.
Hezký den i Vám.
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
mna prave rozculuje radenie akoze po spravnu...na bawu vzdy spravim opak...teda jednoznacne mi pride logickejsie VW radenie - obecne neznasam poloautomaty
Žena potřebuje nové auto. Kolem 500k. Kvůli parkování v centru nechce nic většího než Golfa. Potřebuje 5 dveří (dítě & pes). Ale má ráda když auto jede, může bezpečně předjíždět, takže 150k je minimum, což Golf mimo GTI nenabízí. Po eliminaci nehezké Fabie RS a Seatu mi jako jediný výsledek vychází Polo GTI. Nemá ráda kýčovité rádobysporťáky a sportovní elegance Pola GTI se jí líbí. Neplynulé reozjezdy DSG je možné (paradoxně) eliminovat přepnutím do S režimu. Řízení, zvuk a tvrdší podvozek nevidí jako problém, nebude vodit auto na limitu a tvrdší naladění má ráda. Jedinou nevýhodou je nemožnost kožených sedadel (jen alcantara), což je pro psa dost nutnost. Píšu to proto, že si myslím, že pro tohle použití je Polo GTI ideálním autem a má na trhu své opodstatnění.
Nechte to (co se jí líbí - chce ho i ONA? 😄 ) raději na NÍ (ať si ONA vybere co se JÍ líbí 😉
PS: Je to ŽENA - ta z (poněkud) "unylých" tvarů vw Polo NEmusí být nutně "nadšena" 😄
PS: Je to ŽENA - ta z (poněkud) "unylých" tvarů vw Polo NEmusí být nutně "nadšena" 😄
PS: Jinak skutečně povedený článek
Vieš chlapček, toto je o profesionalite, ktorá zúfalo chýba kam sa pozrieš...
Jinak je ten článek fajn 😉
(edit: Měl jsem za to, že reaguji na příspěvek uživatele Hooonza, ale zařadilo se to jako reakce na Atlise. Zajímavé. Souhlasím každopádně s Hooonzou.)
Honzo :yes😒br />
PS: Jinak je ale test podařený :yes:
Namátkou uvedu několik dalších gramaticky nesprávných nadpisů, které by si jistě také zasloužily vyčinit: Copa výbavy, CeRtovsky zábavná, Všestranný všehrab, Essence luxusu, VWelryba s malým srdcem, V6ranný hranáč apod... 😉
Bežná populácia s orientačnou znalosťou nemčiny (vrátane mňa) to pochopila tak, ako to bolo myslené. Nejaké slovíčkarenie či má byť curry wurst alebo "currywurst", páni no kde sme? Na automobilovom portáli alebo na písomke z nemčiny?
Až človeka znechutí.
Ještě bych si dovolil jedno rýpnutí, týkající se staršího článku😒br /> [odkaz]
BTW, povedzte mi, čo je to za novú mániu v Čechách používať tento druh štylistiky. Začal s tým D-fens a tento štýl sa postupne rozširuej všade. Tie jazykové kudrlinky, ktoré sú príšerné samoúčelné a viac ako článku slúžia akémusi sebauspokejeniu autora...
V prvom odstavci som mal pocit, že to písal sám majster GTI...
Pán Fokt a Vaša reakcia je skutočne úbohá...