Ekonomika
tééda nevim...nebylo by jednodušší vyhlásit bankrot? :no😒br />
stejně jako u GM jim to paradoxně pomohlo...no těžko říct...každopádně to má saab těžké...velmi těžké...
stejně jako u GM jim to paradoxně pomohlo...no těžko říct...každopádně to má saab těžké...velmi těžké...
GM bylo trošku v jiné situaci - bankrot jim umožnil restrukturalizace, zánik pár značek z portfolia, osekání moci odborů a k tomu dostali výhodnou půjčku od vlády. Zároveň poptávka po jejích modelech nespadla nijak dramaticky.
Saab nemá právě kapitál, švédská vláda se odmítla zaručit za jejich další půjčky a jejich odbyt je taky víceméně nejistý. Kdokoliv ho koupit nemůže, to má GM určitě smluvně ošetřeno ohledně dodávak motorů a podvozků, takže manévrovací prostor je velmi velmi omezený.
Saab nemá právě kapitál, švédská vláda se odmítla zaručit za jejich další půjčky a jejich odbyt je taky víceméně nejistý. Kdokoliv ho koupit nemůže, to má GM určitě smluvně ošetřeno ohledně dodávak motorů a podvozků, takže manévrovací prostor je velmi velmi omezený.
... vidím v tom, že značka SAAB bude teď ke koupi bez dalšího břemene. Od GM ji šlo koupit jen s dluhy a dalšími nepotřebnými závazky, jinak by ji GM zavřel navždy do trezoru. Snad ji nekoupí Číňané pro nějaké šunty. Mně by nevadilo, kdyby po ní sáhl třeba Koenigsegg.
Kdyby jí koupil Koenigsegg, tak to dopadne jak se Spykerem. Malosériový výrobce supersportů nemůže utáhnout velkou automobilku, navíc takovou jako je SAAB.
Myslím, že se Sabbem je (bohužel) jasno. I kdyby dali dohromady kapitál, vidím problém v odlivu zákazníků a nedůvěře trhu. Než by se automobilka dostala na prodejní čísla, která by ji dokázala uživit, nějaký rok by to trvalo a je otázka, jestli lze vůbec sehnat investora, který bude ochoten několik let dotovat ztrátu s výhledem možného zisku.
saab stále má jméno...ale nemá vozy...střední třída je v háji tam bojuje(bojoval) zuby nehty prehistorický 9-3 postaveny ještě na tehdejší vectře...nižší střední nic, a vyšší střední prostě prodeje netahá...tohle chce konkurenceschopné auta nižší střední a střední...chce se to oprostit od termínu "drahej opel" s 9-5 se jim to povedlo...ted to chtělo udržet trend...9-4x už se prodávat začlo...dost možná nikdy nezjistíme jak mohlo být úspěšné...
Tak se už asi vážně nedočkám za pár let ojeté poladěné 9-5 [odkaz] 😢
Možná jich pár stihli upravit, ale nejspíš to bude jednou podobná rarita, jako dnes Vauxhall Lotus Carlton nebo Thema 8.32.
Nová 9-5 je velmi pěkné auto a byla by škoda,kdyby se nevyrábělo.Asi jako jeden z mála tady, vím o čem mluvím,protože ji již půl roku vlastním.Bohužel ceny v Cesku jsou přemrštěné,ale není tomu tak jinde,takže se dá auto sehnat za mnohem lepší cenu než 1,8 milionu.K německé trojce je to opravdu dobrá alternativa,jediné v čem zaostává jsou paradoxně motory,kde není velká volba a navíc ta stávající nic moc.Přitom dřív na Saabu to byly právě výkonné a pružné motory,které z něj dělaly auto zrozene pro rychlé předjetí.Pak zaostava trochu v dílenském zpracování,některé věci jsou opravdu odfláknuté.Najezdil jsem již 14000 km a jsem s vozem maximálně spokojen.Takže Saabu držím palce at přežije,zaslouží si to
co máš za motor? 2.0T si ve všech testech velice chválí, že je to asi nejlepší volba.
Mám 2,0 T .Na normální ježděni opravdu stačí,ted bych ho chtěl tuningovat na 260 PS. Přeci jen jsem byl zvyklý z minulé 9-5 Hirsch na 280 PS a to bylo o něčem jiném.Aspon to předjetí by bylo rychlejší a tím bezpečnější
Měl bych dotaz, jak vnímáš díky zkušenostem kvalitu interiéru? Nevrže nic? 😄 Slícování se mi zdá dobré, ale konstrukce poněkud subtilní a materiály taky nic moc, vzhledem k cene.
Určitě nic nevrže,palubka se mi moc líbí svým rozvržením,je fakt,že material,hlavně ten velký černý plast by mohl být jiný.Namazal jsem ho včelím voskem,když jsem ošetřoval sedačky a hned prokoukl a získal uplně jiný dočasný vzhled.Slícování se mi nelíbí u přihrádky před spolujezdem,odstává mi třeba kryt zadního reproduktoru,Je fakt,že mi tam chybí trochu ořechového dřeva,trochu víc luxusu,jak píšeš,vzhledem k ceně.Snad budu mít příští měsíc víc času a napsal bych něco více do sekce moje auto.
Přitom je to škoda, nová 9-5 se mi moc líbila, kombík už ťukal na dveře a stačilo by už jen sundat cenu aspoň o 10%.
Jestli neznáš rozdíl mezi Golfem a TT, Toueregem a Cayenem, 7er a Rolls Roycem nebo zmíněnou devět-pětkou a Insignií tak sis spletl stránky. Včera á-bíčko a dnes už se cítí na to rozsévat "moudra" na auto.cz. Takhle tady budeš vážně než za pověstného diskuzního prosťáčka.
A nejenže, nemáš ani to 5er, ani A6, éčko nebo horního Saaba ty především nemáš toho 1,8 mil Kč. A nalijme si čisté nafty, s úrovní kterou tady předvádíš těžko někdy budeš mít, minimálně né v podobě propustky k večerům u konfigurátoru příštího vozu....
Jinak samozřejmě spíš Insignie je klon 9-5, ale to je už jen detail v tomto smutném příběhu
Ano, TOP Aero model pro nějaké 535i byl možná dost blízko (550xi nesrovnávám, to je fakt jinde), ale u Saabu nejžádanější 2.0TiD nebo 2.0T jsou minimálně o 20% cenově pod německou trojkou, spíš i trochu víc. Samozřejmě je otázné, jestli si Saab jen čistě na základě historie a image mohl takové ceny účtovat (technicky si myslím v těchto relacích určitě, náskok prémie začíná být výraznější až ve vrcholných provedeních).
Další problém v ČR/SR byl s objednávkami - jako druhořadý trh byla čekací doba neúměrná a to určitě spoustu zákazníků odradilo.
Jinak objednávek na 9-5 bylo celosvětově dost, problém byla nestíhající kapacita fabriky kvůli dodávkám od subdodavatelů a jejich nevyrovnaným pohledávkám a tak se to všechno sr..o
Kombi už mělo jít do prodeje těsně před zastavením výroby (tuším už byla vyrobena předsérie). A takové velice slušně vybavené naftové kombi se 180k nebyl problém nakonfigurovat ani v ceníkových relacích.
Doma máme jednoho Saaba (9-3), takže mám k téhle značce vztah, rozhodně jí nepřeju nic špatnýho, ba naopak.
Ano, nemám těch 1,8 mil, ty asi ano. A to z tebe jistě činí nadčlověka, jež si může hrát na diskuzního grófa a trošku si zamachrovat, že?
A nakonec...., až povyrosteš, doufejme, že jednou příjdeš na to, že machrování a obhajování se před někým je nicotné a nemá žáden smysl, důležité je pouze to jestli se umíš obhájit sám před sebou a svými (to je důležité) přísnými! měřítky.
To, že nemám potřebu nad kýmkoliv machrovat, ale neznamená, že nepoznám zásadní nedostatek kvality. To třeba tehdy když nějaký neználek o 9-5 řekne, že je to Insignie...
Hloupými nadávkami, ale nic nespravíš. Opět jen dokazuješ jak na to jdeš špatně, úplně špatně. Začni u sebe, nejdřív začni u sebe, pak to bude lepší...
nebudeme se bavit o tom zda je lepší těch 5er nebo E oproti 9-5 o tom rozhodně nemá smysl polemizovat, místo toho se stačí podívat např. do interiéru
tady jde spíš o to, že je to slušná...velmi slušná alternativa a pořád se najde dost lidí co prostě nemeckou trojku nechtějí, hybridní lexus taky ne a drahej nissan(infinity) se jim líbit nemusí
9-5 není uplně tak překarosovaná insi, podle informací je to naopak, ale té nálepky se saab asi nikdy nezbaví....a to je jeho jediným kamenem úrazu
Klicovym problemem Saabu byla dlouhodoba enormni podfinancovanost vyvoje, vyroby i marketingu, coz se odrazelo v pomaly az zadny modelovy obmene, titernym portfoliu, nulovy propagaci, minimalni servisni siti atd. Bez penez zkratka nelze uspesne provozovat takovej prumyslovej kolos jako je automobilka, zvlaste ne v soucasny drtivy konkurenci.
jka vést v rámci koncernu úspěšnou premiovou značku by se měli jít všichni učit k VW...sice nemám rád koncern a audi se mi nelíbí...ale je to jasný důkaz toho jak se to má dělat...úspěšně
za toto VW :yes: :yes:
což o SAABu ani lancii říct nedá rozhodně...a je to škoda...velká škoda