Novinky
Manuál + vypínatelné ESP + dostatečný výkon = zábava zaručena :yes:
Dokonalý prcek. :yes:
Nic lepšího v tomto segmentu v součastnosti není. (nic dražšího asi taky ne - daň za výjimečnost)
Nic lepšího v tomto segmentu v součastnosti není. (nic dražšího asi taky ne - daň za výjimečnost)
Jestli jsi četl dobře,tak právě že ESP není vypínatelné!!! ;-\
Naopak. Je vypínatelné, nebo může pracovat ve speciálním sportovním módu.
"Dobrou zprávou pro milovníky sportovních aut je možnost úplného vypnutí stabilizačního systému, ESP však nad vámi může (například při zhoršených podmínkách) bdít i ve speciálním sportovním módu."
"Dobrou zprávou pro milovníky sportovních aut je možnost úplného vypnutí stabilizačního systému, ESP však nad vámi může (například při zhoršených podmínkách) bdít i ve speciálním sportovním módu."
Pokud to přeložíme z "diplomatického" jazyka automobilky do reality, tak to znamená, že ESP nejde vypnout 😉
Po dlouhé době Audi, u kterého jsem zajásal 😄 Škoda jen těch 333 kousků....hned se po nich zapráší 😄
Turbo benzín s Haldexem dohromady... děkuji nechci... až to vyleze, redaktoři zase napíšou, že to "neumí vtáhnout do děje" a "řízení je přeposilované, bez zpětné vazby" no prostě klasická Audina...
...tak tohle je oproti sérii maso >😁 >😒]
Tak tenhle text od Landy mne hned napadl při pohledu na výraz tohoto drobka >😁
Každopádně bych chtěl u tohoto AUDI zapnut pás,nastartovat a sešlápnout plyn.
Každopádně bych chtěl u tohoto AUDI zapnut pás,nastartovat a sešlápnout plyn.
premotorovane neprakticke monstrum, tvrde, skarede, nudne, spotreba bude 15 litrov, dikyyyyy >😁
radsje mini cooper S - male pekne imidzove a stale svieze auto
radsje mini cooper S - male pekne imidzove a stale svieze auto
Takže mini S, který bude stejně nepraktický, stejně tvrdý ti nevadí a Audi, které bude rychlejší, než všechny mini ti vadí?
Zbytečný, ale totálně zbytečný příspěvek ... nepraktické >😁 sorry, ale tomu se musím smát...
Tohle auto je dělaný přesně pro takový lidi, jakým seš ty >😁 Kup ho 😉 :yes:
Tohle auto je dělaný přesně pro takový lidi, jakým seš ty >😁 Kup ho 😉 :yes:
...jsem ještě neviděl... >😁
Pojede jak z praku o tom žádná, hotový postrach semaforů...
Ale ten přespříliš agresivní vzhled mi v kombinaci s velikostí vážně příjde úsměvný....
Pojede jak z praku o tom žádná, hotový postrach semaforů...
Ale ten přespříliš agresivní vzhled mi v kombinaci s velikostí vážně příjde úsměvný....
Tak když jsem to viděl, tak jsem si hned řekl - hm, zajímavé, pekelně nabušené - ale VW to jako vždy u nejnovější generace svých hot-hatchů určitě zabije "povinným" DSG 😢 A světe div se, tentokrát tam dali manuál! Pro tentokrát tedy - bravo Audi!
Co mas proti DSG?
Vůbec nic, pokud si místo něj můžu pořídit manuál 😄 Moje auto prostě vždy musí mít (kromě jiného) tři pedály, manuální převodovku a mechanickou parkovací brzdu s pákou mezi sedadly. Přes to prostě nejede vlak 😉
Chvályhodný počin Audi :yes:
Pominuli tyto údaje, tak ty už jsi v obou seděl, že to tu tak sebejistě tvrdíš?
Nicmene na ridicske zazitky bych u Audi proti JCW moc nesazel...
[odkaz]
tak JCW 8😁5, Golf R 8:23 (a to má JCW lepší poměr výkon/hmotnost). Jinak samozřejmě haldex v zatáčce pomáhá, notabene s takovýmito výkony, od bodu kdy začneš v zatáčce zrychlovat tak 4x4 pomůže tím víc čím je zatáčka pomalejší, předohrab nedokáže přenést současně velké boční a podélné síly na přední nápravě kdežto 4x4 si práci rozdělí mezi předek a zadek a je vymalováno.