Videa
radekoo
0
DDO se předvedl, ale klobouk dolu :yes:
Hadraplan
0
Podle mě v 5😁0 škrtl zrcátkem o Focuse 8-s
Hovada jsme byli, hovada jsme a hovada budem. Ať si každej sám sáhne do svýho svedomí... 😉
druhym zoberu z auta tasku s nakupom a pri uteku a kluckovani v kolone si poskodia a obiju auto za jeden melon, predpokladam ze opravovat to nebudu mozno je aj to volvo kradnute tak ich nejake skrabance za par tisic eur nese.ru , hlavne ze maju banany co ukradli :yes:
hlavně to bylo celkem vzácné Volvo S60R a navíc v super kombinaci černý lak/oranžový interier 😒
Vcera som pozeral dokument o WWII. Hovorili, ze jednotky SS fanaticky branili Berlin, ale Rusi aj tak vyhrali. Presne to vyjadruje Rusku naturu.
Apropo 6ka vobec nie je nudna :😉
Apropo 6ka vobec nie je nudna :😉
no tak z druhý půlky toho videa s motorkářem mě normálně bolej svaly v nohou, jak jsem za něj brzdil... ta jízda ve stojící koloně je horror
Jj, je to blázen. To je tak těžko uvěřitelný až to vypadá jako nějaká PC hra. Normální ruská ruleta, stačí aby v jediným z těch stovek aut někdo pootevřel dveře nebo aby potkal ještě jednoho sobě podobnýho.
To video je zrychlený, podívejte se na ten kroužek na klíčku v zapalování. 😄
Ale pořád to nic nemění na tom, že jel jak blááázen. >😒]
Ale pořád to nic nemění na tom, že jel jak blááázen. >😒]
Ten kroužek v klíčku dokazuje zrychlení videa jak?
To se tezko popisuje, dej si do zapalovani klicek stejnym zpusobem a pri jizde se na nej divej. Tady se pohybuje uplne nelogicky a daleko rychleji, nez by odpovidalo proste setrvacnosti a dynamickym vlivum.
A hlavne R1 je tezka jako krava, takhle ostre se na ni v te "obrovske rychlosti" klickovat proste neda.
Bude to zrychleny tak na 30fps/25fps, ale i to udela slusnej rozdil.
A hlavne R1 je tezka jako krava, takhle ostre se na ni v te "obrovske rychlosti" klickovat proste neda.
Bude to zrychleny tak na 30fps/25fps, ale i to udela slusnej rozdil.
Kecáš... R1 že je ťažká krava? Veď je to superšport od Yamahy pre boha, nič športovejšie od nich nezoženieš... A ten kľúč je v pohode, sedel si vôbec niekedy na motorke? Prenášanie, váhy, klopenie, turbolencie... to ti asi nehovorí nič, však? Jasne, v aute sa to spozorovať nedá. :no:
Ale i tak ma pres 210 kilo.
A chci videt, jak normalni clovek bude cca v 80 km/h takhle ostre klickovat, to je tak na supermotard. A klicek mi tak nelita, pravda, nejezdim nijak agresivne.
No nic, nechci se hadat😉 Tak jako tak jel jako blazen a kdyby mu nekdo otevrel dvere, ublizil by i ostatnim. :no:
A chci videt, jak normalni clovek bude cca v 80 km/h takhle ostre klickovat, to je tak na supermotard. A klicek mi tak nelita, pravda, nejezdim nijak agresivne.
No nic, nechci se hadat😉 Tak jako tak jel jako blazen a kdyby mu nekdo otevrel dvere, ublizil by i ostatnim. :no: