Profi
ericn
0
... Pro všechny co rádi kempují, ale nechtějí velké obytné auto 😉 Nicméně cena 55tis Liber tedy 1.7mil Kč mi přijde dost přemrštěná... :no: Stejně jako základní cena Californie na 1,25mil Kč (bez DPH) je nesmyslná, přecejen se pořád jedná o lépe vybavenou dodávku... ;-\
Možná jsem sám, kdo to nechápe, ale co nadělám 😉 ... Může mi někdo vysvětlit, kde se nachází a v jakém stavu ta kuchyňka a to posezení ve složené verzi auta? Podle mne to musí být někde naskládáno v tom zmenšeném prostoru té výsuvné části a po vysunutí se to musí nejspíš dost složitě skládat do použitelné podoby. Taky to asi musí mít zásadní vliv na prostor pro posádku za jízdy a na úložný prostor pro jejich zavazadla. Dokonce si myslím, že je to auto pro dvě osoby - řidiče a spolujezdce, protože ve složeném stavu by nebylo jak do zadní části nastoupit - v boční části výsuvného dílu žádné dveře nejsou a lozit přes naskládané harampádí zadními dveřmi asi nepůjde. Celá tato záležitost ale v tom videu i fotogalerii potom dost silně chybí. Zřejmě by to s uvedenou cenou už moc nedávalo smysl.
Možná je to ale celé jinak a já jsem to opravdu jen nepochopil.
Možná je to ale celé jinak a já jsem to opravdu jen nepochopil.