Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

McLaren X-1: Karbonové retro pro bohatého klienta

27 komentářů

petrbehounek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3_diamanty
tak ono je fakt ze je to trochu netradicne 😉 ale nie je to az taka tragedia..... ak si to nejaky bohaty klient zela tak preco nie? Vieme ze pre sultana z bahrajnu bentley uz pred 10 rokmi vyrabal specialne modely nieco ako klasicky bentley ale so zvysenym podvozkom a la SUV
[odkaz] ked to zakaznik chce tak preco nie...
Glaukos
odkaz ti nefunguje, navíc to byl pouze přestavěný Range Rover, kde Bentley dodal příď a záď
3_diamanty
uz funguje 😉
Glaukos
:yes:
3_diamanty
myslel si zrejme toto foto vsak? ano je to zrejme na baze range prerobene a nacapene je tam logo bentley ale ved aj octavia je prerobeny golf s kufrom, proste dnes to tak chodi.... predava logo na kapote.... technika je viacmenej rovnaka uz dnes vsade.... predava dizajn a nazov.... podobne je to aj s bicyklami das tam nalepku author a mas author nalepis tam nalepku scott a mas scott, nikto nevie.... konstrukcne a technicky je to zhodne.... predava sa nazov a logo znacky 😉
Glaukos
spíš bych to nazval, že Bentley "potunil" Range Rover". mezo Octavii a Golfem je mnohem víc rozdílů, moc to zjednodušuješ
3_diamanty
v pohode..... 😉 , kazdopadne ten potuneny range stal mozno 2 krat tolko ako klasicky originalny sedan bentley..... na takychto exotickych kuskoch sa dobre zaraba 😉
Glaukos
otázkou je kolik stála přestavba
3_diamanty
urcite na tom firma co to prestavala fajne zarobila, o to sa bat nemusime. sultanovi to je jedno, ten si to zaplati a ani ten milion hore dole nepostrehne :yes:
white label
Další nepěkná X1ička, tentokrát od McLarenu. 😉
Glaukos
proč mám pocit, že se ti nelíbí BMW
white label
To opravdu netuším, ale jestli znáš od BMW jen model X1, pak to vše vysvětluje... :😉 😉
Glaukos
nechápu
white label
Podle tvé logiky a toho co píšeš platí, že když se mi nelíbí X1, tak se mi nelíbí BMW jako takové (celé jeho portfolio) .
Glaukos
máš pravdu, jsem divný
white label
Hlavně, že o tom víš, to je totiž základní předpoklad k případnému zlepšení současného stavu... 😉
Pekelná Micinka
Proč tak zoostra? Nevidím v tom žádnou provokaci, dokonce bych to četl, jako proč se ti nelíbí BMW X1. PS. Tobě se vážně nelíbí?
white label
Ale já jsem v tom taky žádnou provokaci neviděl a už vůbec nechápu, co bylo na té mé reakci tak ostrého? Vůbec nic. Logicky a jasně odpovídám, že se mi nelíbí X1, nikoli celé portfolio BMW a v další reakci to navíc ještě dál trpělivě dovysvětluju. Proto naopak vůbec nachápu ublíženou reakci z 21😁5. Pokud máš pravdu, tak stačilo aby v reakci napsal něco ve smyslu: "Myslel jsem pouze BMW X1, nikoli BMW jako takové". 😉
A tobě se X1ička (od BMW) líbí, mně teda ne, nelíbí se mi BMW X1 (což je přece jasné, když tady napíšu: "další nepěkná X1") ani 1er (zejména první generace 1er 5dv. hb).
Pekelná Micinka
No prostě jste se nepotkali. Ano, X1 se mi líbí, ale není dokonalá. GLK je myslím o něco větší, a také se mi líbí. Akorát Q3 mi je nějak jedno.
white label
X1 na mě působí příliš disproporčně, jako v petřínském zrcadle. Q3 mi je taky nějak jedno, ale nevadí mi. Design GLK je něco jako když si dítě hraje na dospělého. Takové "dětské" GéeLko od PegPerega. 😉
ericn
Koukám, že jste se nějak rozepsali 😉 V každém případě X1 od BMW je rozhodně hezčí než X-1 od McLarenu :yes: >😁
white label
To asi jo, ale není zas tak těžké, vypadat lépe, než tenhle X-1. 😉
Pekelná Micinka
Mě dříve přišlo GLK takové nedospělé, asi tak jak píšeš. Ale po několika letech ho vnímám daleko pozitivněji. Asi jsem zestárl.. >😁
white label
Mě přijde spíš takové rádoby dospělé/chlapácké, takový cool model v menším měřítku. 😉
Pekelná Micinka
No jak jinak udělat malé SUV? Q3 je taky jen "v menším měřítku".. To právě X1 není, což se mi líbí, u ní mi chybí na pohled jen trochu větší sv. výška, přijde mi, jako když se tahá po zemi. X3 stále drží tu svoji "architekturu" a je bližší X5.
ericn
Pán je asi slušný fanda Batmana >😁 :yes: