Ojetiny
Autor zapomněl podotknout, že uvnitř místo nechybí jen pokud měříte tak do 175cm. Jednou jsem za volantem tohoto zázraku absoluoval 500km na jeden zátah a myslel jsem, že nohy už nikdy nenarovnám. Navíc jsem nebyl sám kdo si stěžoval. I řidiči téměř o hlavu menší než já (188cm) měli problémy s hledáním nějaké přijatelně pohodlné polohy.
Presne tak. Sestra toto vozitko ma a ked niekedy mam na nom ist ani za ten svet si tam neviem najst polohu na sedenie. Bud mam spojku ze ju ledva dociahnem alebo potom naopak si bucham koleno a nohu o volant. Toto je fakt hrozny nedostatok lebo to inak kazi celkom podarene auto.
Jel sem s touhle bublinou jednorázovku přes 200 km. Měřím 202 cm a pokud se židle posune dozádu a sklopí se skoro na max tak se to dá.
Ty miminka z reklamy jsou dneska na vysoky skole.
Corsa B ma svoje za sebou a hodi se jen k jednomu- dojezdit a na vrakac.
Corsa B ma svoje za sebou a hodi se jen k jednomu- dojezdit a na vrakac.
Chýbajú mi dátumy výroby, kedy sa lámal chlieb. KEDY prebehla tá veledôležitá modernizácia, od ktorého dátumu sú rozvodové reťaze spoľahlivé (spoľahlivejšie)? Ja si to viem zistiť, ale v článku tieto veci majú byť.
Céčková a Déčková Corsa už boli len slabé odvary.
Ale spotřeba je jedna z posledních věcí, co mě na té Corse vadí. To auto je děsné co se jízdy týče a za to samozřejmě může technika, předchozí generace byly v tomto ohledu na jiném levelu. Hlava mi nebere, proč se vydali zrovna tímhle směrem, vždyť i Hyundai i20 je jízdně jakoby z jiného světa.
[odkaz]
'Celkově lepší mix vlastností má jméno Opel Corsa. To není velké překvapení, vždyť tato značka vyrábí podobná auta desítky let a to se někde musí projevit. Malý Opel exceluje v podvozkovém duelu, kvalitativním dojmu z interiéru, poloze za volantem a variabilitě zavazadelníku. Dokáže být v mnoha ohledech praktičtější a je promyšlenější, na což mnohdy přijdete až při používání auta v každodenním provozu. Je dražší a dokáže být i stylovější než Hyundai.'
[odkaz]
'Podvozek malého hyundaie nikdy nepatřil k ceněným partiím a není tomu tak ani po faceliftu. Úplně přesvědčivý výkon nepředvádí ani při ostré jízdě v zatáčkách. Standardně montovaný stabilizační systém ESP ale dokáže vrozenou nedotáčivost zkrotit už v počátcích. V dálničním režimu je i20 poměrně stabilní, projevuje se u něj jen větší citlivost na boční vítr. Jízdní vlastnosti malého hyundaie ocení hlavně řidiči, kteří preferují klidnou pohodovou jízdu. Temperament nebo sportovní ambice totiž v jeho chování nenajdete.'
Mimochodem platformu GM Gamma SCCS využívají i tyto italská auta:
2005– Fiat Grande Punto
2006– Fiat Linea
2007– Fiat Fiorino and Qubo
2008– Alfa Romeo MiTo
2010– Fiat Doblo
Co se týče jízdních vlastností v dané třídě, tak na spičce se dlouho drží Fiesta.