Novinky
Ja si myslim, ze se neco dit bude.
jak to myslíš. Jako že se možná Saab vrátí. To by bylo úžasné.
jistý to ale není..
no, ona tady už jakási náhrada je. Společnost NEVS z Švédska. Spíš je to čínská společnost, která chce vyrábět elektromobily pro čínský trh. Prý ale bude vyrábět i modely se spalovacím motorem na bázi 9-3. Jak to ale dopadne, popřípadě, co z toho bude ví jen Bůh. Ale Saab, jak ho známe to asi už nebude.
- SC som mal objednanú, ako tuším prvý vôbec vo V4. A strašne som na nu tešil...
SAAB tu chýba...
SAAB tu chýba...
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
... jsem měl pro Saaby slabost. Už za komanče byly symbolem švédské preciznosti a patřily mezi několik vyvolených aut, vyráběných mimo státy Varšavské smlouvy, která se směla v tehdejším Československu prodávat.
Co však firma předváděla (hlavně po designové stránce) posledních pár let, snad může omluvit jen smrtelná křeč, ve které se zmítala.
Takže tyto kousky bych koupil možná někam do muzea jako odstrašující příklad, jak nemá auto 21. století vypadat.
Co však firma předváděla (hlavně po designové stránce) posledních pár let, snad může omluvit jen smrtelná křeč, ve které se zmítala.
Takže tyto kousky bych koupil možná někam do muzea jako odstrašující příklad, jak nemá auto 21. století vypadat.
No, ja si myslím, že príve to, čo vypustila na trh úplne na konci bolo veľmi, ale veľmi dobrééé
jsi mimo. poslední Saab byl možná tím vůbec nejhezčím :-!
Je to můj osobní názor. Myslíte že to je hezké? A to nemluvím o interiéru alá plastikové dekly od kanálu.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Nemal som s tým problém, na živo vyzeralo skor zle, tá veľká plastová plocha vedľa obrazovky, ale v kontexte celého auta to bol - pre mna - len malý detail, ktorý som bol ochotný prehliadnuť.
Na fotkách se mi moc nelíbil, ale nedávno jsem měl příležitost si jeden kousek prohlédnout, zaparkovaný před budovou fakulty na Malostranském náměstí, a musím říct, že karoserie vypadá dobře. Jen je to slušná rarita, takhle stojícího jsem ho snad ještě nikde neviděl (ale je pravda, že většinou okolí ignoruji, takže kdo ví).
Jediné co ujde je to sportkombi, avšak tragédie je to zadní okno. Někdo nevěděl co s tím, tak ho z 50% překryl černým dekorem.
Tak kombi na značkách asi neuvidíš. To se snad ani nedostalo do sériové výroby. Pro mne to bylo příjemné překvapení, ale otázka je, jak by vypadal v bílé barvě. Přeci jen černá se na dojmu podepíše. Rozhodně mu to slušelo.
Tady budou dnes bychařské žně. Jasně, každej BY koupil. To jsi mohl udělat, když Saab vyráběl a prodával. Teď už jen pláčeš nad svojí vlastní garážovou rakví...
Zasa kecáš? Chceš vidieť objednávku?
Ako píšem hore, veľmi som ho chcel a veľmi sa mi páči, doteraz, ked to zrovnám s autom v ktorom jazdím teraz... možno je technicky dokonalejšie, ale chýba mu duša.
Ako píšem hore, veľmi som ho chcel a veľmi sa mi páči, doteraz, ked to zrovnám s autom v ktorom jazdím teraz... možno je technicky dokonalejšie, ale chýba mu duša.
ja se za svý BY nestydím.
jelikož jsem ještě student tak mi nic jiného nezbývá... takže až se odporoučí do motonebe moje současny auto (a jelikož je to Honda - tu dřív sežere rez) tak přemýšlím o Saabu a podle toho kdy odejde tak vyberu rok a model 9-3 nebo 9-5.
jelikož jsem ještě student tak mi nic jiného nezbývá... takže až se odporoučí do motonebe moje současny auto (a jelikož je to Honda - tu dřív sežere rez) tak přemýšlím o Saabu a podle toho kdy odejde tak vyberu rok a model 9-3 nebo 9-5.
Nedělej to, kup si zase Hondu, ti všichni co už Saaba nekoupili věděli co činní.
Pokud si koupí opravdu Saab a ne nějaký Opel, což ale znamená koupit celkem staré auto, tak proč ne. Nicméně lahůdky jako 900 turbo a ostatní Saaby té doby už mají celkem slušnou historickou hodnotu a auto pro studenta to zrovna není.
No ono, když se to veme kolem a kolem. tak nový hondy taky není o co stát... civic 8g ala ufo, 7gčko... Accordík novej taky nic moc co by mi chytlo za duši...
Honda je pravda, že když se nerozpadne rzí tak ji skoro nic nedodělá.
Poslední Saaby sou skoro z 1/3 Opely. Takže 😄 si dneska nevyberu... a s kupátkem budu mít rozchod na krku >😁 takže něco aby se do toho vešel i kočárek aby přítelkyně neremcala >😁
Honda je pravda, že když se nerozpadne rzí tak ji skoro nic nedodělá.
Poslední Saaby sou skoro z 1/3 Opely. Takže 😄 si dneska nevyberu... a s kupátkem budu mít rozchod na krku >😁 takže něco aby se do toho vešel i kočárek aby přítelkyně neremcala >😁
:yes: :yes😒br />
Ja ešte auto nemám, a SAAB auto ako máme v rodine nevyrábal, a aj keď potrebujeme druhé a tretie, niet naň peňazí. :-!
Ja ešte auto nemám, a SAAB auto ako máme v rodine nevyrábal, a aj keď potrebujeme druhé a tretie, niet naň peňazí. :-!
na aukci se dá koupit všelico, dokonce i Černý Petr, ba co víc, ani ten Černý Petr nemusí být zrovna černý, viz titulní fotka ...
Škoda ho. 😐
Přehled aut je tuto😒br />https😐/www.kvdauctions.com/en/auction… />
PS: Dotaz dotaz, mám úplný okno.
Jak se nazývá situace, kdy výrobce auta zaplatí část opravy i po záruce? Ď.
Zafixoval jsem se na slově retence a nemohl jsem se toho pustit... 😄
Kulance je spíš ochota.
Dík.
Zatím za 150 000 SEK. HAHAHA. >😒]
Podobně pomlácený jsou všechny, monitoring lepýho místa nefunguje snad na žádném.
Auto je to parádní i s těmi vadami 😄