Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat Panda Monster Truck: Maxipanda oficiálně

21 komentářů

gil54
Jeep CJ - 7 není předchůdce Jeepu Willys, jak tvrdí autor. Je to přesně naopak. :no: ;-\

Asi chtěl napsat něco jako .... jehož předchůdcem byl Jeep Willys .... a nezvládl to.

No a to, že napsal do článku "Willis" je u redaktora, který se zabývá auty, zarážející. :no: 😢 😒
WinDiesel
Koho by to safra napadlo že existuje ještě nějaký jiný než Bruce Willis ..... žš >😁
gil54
>😁 No jasně, to mě mohlo taky napadnout, jak jsem starej, tak jsem blbej. >😁
GTI
Na diskusích píšeš soustavně jeden blábol za druhým, umíš si představit, kdyby si tě pan Bureš na nějaké diskusi recipročně odborně "podal"? 8-s >😁

Je znát, že gůůůgl je tvým věrným přítelem, no věř, že v životě dospělých nejde o drobné chybky, které inteligentní čtenář samozřejmě přehlíží perspektivou horní Pandy.

Jinak pochvala, že se tu poineisticku dobře ztrapňuješ, ale těch smajlíků jsi mohl ještě pár přidat, ať to má ty správné puberťácké grády... 8-s :no:
gil54
Až to někdy bude stát za reakci, tak se ozvu. Čau.
GTI
Ozvi se, až se tu za sebe nebudeš muset stydět.
martin.blader
Gil54 akorát úspěšně odolává tvému trollingu. 😉
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Omlouvám se za překlep, neměl tam být Willys, nýbrž Wrangler. Už je to opraveno.
gil54
ok
WinDiesel
......... je než falešného soba, radši jít a koupit Jeepa.
Serigio Makarone v každém případě vydělá ......... :no:
Pekelná Micinka
To je toho, tak to vrkuboy trochu přifouk, no... >😒]
vrkuboy
Všechno vidím i když tu nejsem vidět >😁
Pekelná Micinka
😄 :yes:
GTI
>😁
šmoula nešika
>😁
_MT_
>😁
Ronault.
>😁
IPace
v dobe kdy se psalo ze Fiat asi koupi Chrysler jsem si z toho tenkrat udelal srandu [odkaz] no kdo by cekal ze to s novou Pandou dotahnou jeste dal >😁
šmoula nešika
😄
Největší nabídka autodílů na českém trhu? To je MROAUTO.CZwww.mroauto.cz
gil54
Nedáš si pokoj. Zaplať si normální reklamu, ubohej zoufalče. :no: Nezapleveluj zdejší diskuze.