Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo S80, V70 a XC70: Modernizovaný vzhled a bohatší výbava

16 komentářů

Zdeněk Pauch
Příspěvek podléhá schvalování.
Atila_
Ja jsem nepochopil tu stredovou konzoli. Stavajici titerna tlacitka nahradila tlacitka jeste titernejsi. K tomu budou dodavat pinzetu nebo si mam i jako chlap nechat narust nehty, abych to mel cim ovladat. Specialne s ohledem na fakt, ze se to ma ovladat za jizdy je docela mimo. Volvo by melo konecne jako vsichni ostatni pochopit, ze doba tlacitek v autech skoncila. Kdyz to pochopil i byvaly tlacitkovy kral Lexus, tak by to mohlo pochopit i Volvo.
Ham.
Arabové mají v Dailmleru a VW minoritní podíly.
Akcionáři Daimleru jsou sice také investoři z Kuwaitu, ale vlastní 7,6% akcií, což znamená že defacto nerozhodují o ničem.
Stejně tak Katařané, kteří vlastní 16,4% ve VW mohou prd o vořech, protože majoritu má rodina Porsche.
chalan
Nevidím na tom nic špatného, Volvo vlastní Čínská společnost s čínskými majiteli a akcionáři. Třeba takovej mercedes má sice německej management ale akcionáři jsou arabové (fakticky vlastnící), VW zase v podstatě vlastní šejci z Kataru a taky nikdo nenapíše o Golfu že je to africký auto a o merglu že je arabskej >😁 😉 Jinak tvůj obrázek made in eu bych vyměnil spiš za tohle: [odkaz]
positivemind
Pořád přemýšlím, co člověka vede k tomu napsat takový (ani se mi to nechce říct) příspěvek... 8-s
nope
..No, nejsou uplne stejne, ale velice podobne, abych byl presny 😄
Jinak naprosto souhlasim - v jednoduchosti je krasa.
Aladeen
:yes: V jednoduchosti je krása !
Aladeen
to že to vlastní Geely vie snaď každí , ale keď sa vyrába a testuje v EU , tak nemám problém ! Už to trochu poslednou dobou preháňaš s tou Čínou ? Čo ti niekto spálil WOK ? >😁
nope
Uplne stejne pristroje (pred face) ma i Accord 2010, se kterym obcas jezdim. Jsou fakt super 😄
4hill
A také živí spoustu lidí v evropských výrobních závodech . Bylo by pro tebe přijatelnější aby dopadlo jako Saab a mraky evropanů skončilo na dlažbě? Dej si mokrej hadr..
Magnetofon
Varovanie nekupovat! Volvo vlastni Cinska kopirovacia automobilka Geely ktory kopiruje aj Europske a Japonske auta!!!

Ako priklad Mercedes C Class a Cinska kopia od Geely:
[odkaz]
scadar
Hned ta první fotka s tím tmavým dřevěným obložením mluví za vše. S paketem Inscription prostě nemá chybu. Snad jen ten led proužek v držáku na pití mi přijde jako zbytečná pouťová atrakce, ale jinak paráda.

K ukazatelům jen tolik, že místo jednoho kruhového ukazatele mohly zůstat dva, ale na druhou stranu, kdo za jízdy (a obzvlášť s automatem) sleduje otáčkoměr... A že jsou digitální? Pokud jde regulovat intenzita svícení, tak nevidím problém. Ten dot matrix displej už stejně působil archaicky. Pokrok nezastavíš. 😄
Ham.
XC70 vypadá pořád perfektně. S těmi budíky máš pravdu, ale na druhou stranu je to jediný prohřešek jinak pěkného auta. Za příplatek možná jednou bude naopak analog, protože obrazovka je levné řešení.
salamoon
xc70 bolo pre mna poslednym akceptovatelnym volvom.najskor ale dobabrali stredovu konzolu,a teraz to totalne zabili digitalnym budikom pred vodicom... :no: :no: :no😒br />
PRECO?! keby bol digital pre frikulinov za priplatok....klasika je klasika,a volvo malo jedne z najlepsich klasickych budikov. MALO 😒 😢
pikolo
SWEDESPEED.com nove volva inak.
Aladeen
Viac sa mi páčili staré budíky [odkaz] pripomínali mi MB-E . Úprimne som zvedaví koľko ten TFT displej v tých autách vydrží 8-s Analog Nadovšetko