Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

McLaren vyrobil už 3000 vozů MP4-12C

13 komentářů

3_diamanty
mclarenu k 50 vyrociu aj k 3000temu kusku predaneho sportiaka MP4-12C

pre mna osobne je MP4-12C najlepsi sportiak ... bral by som ho , velmi sa mi paci 😉, u mna jasna volba pred talianskymi autami 😉

[odkaz] nech sa dari 😉
PTS
McLarenu úspěch přeji a v den gratulace se to špatné nevytahuje, proto si jen dovolím jízlivou poznámku: "O čem je jízda sporťákem, když v sobě nemáš ten pocit, že můžeš každou chvílí začít hořet." >😁 Když jsem ho viděl poprvé naživo, nemohl jsem z něj spustit oči, je to, skoro, dokonalý výsledek lidské činnosti :yes:
tereni_zajic
ale nějak sem nepochopil, proč je na úvodce P1, když se tam píše o úspěchu MP-12C...?
HellraiserPecos
Naprosto souhlasím, gratulace McLaren-u - ale ta jiná fotka kazí dojem z článku 😒 😒 😒
PTS
Nic si z toho nedělej... I autor je jen člověk a za druhý na něj asi šel spánek 😉
tereni_zajic
No dobře, kdyby to byl web o vaření, kde se jen tak mimochodem někdo zmíní o úspěchu superauta.. to beru. Ale stránce auto.cz to vypadá, když už nic jiného, tak blbě. 😄
PTS
To jo, snižuje to úroveň webu... ale tím se tu už asi moc netrápěj. Určitě diskuze čtou, minimálně Vaverka ty své čte, a kdyby chtěli, tak už dávno své nedostatky vyspraví.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_MT_
Padlo tu myslím, že fotky vybírá grafik (tedy, že má poslední slovo). Ale možná se pletu. Také si myslím, že to kazí dojem.
Gilgit
Gilgit
nope
Legenda.. Impozantni masiny. Nic jineho.
:yes:
salamoon
blahozelam k vyrociu a aj k uspesnemu predaju.
ak by som sa rozhodoval pre supersport,tak je MP4-12C jedinym kandidatom.
technicky vymakane,prepracovane,spolahlive...a nema ho "kazdy",ako ferrari,porsche,ci lambo.... :yes: :yes: :yes: