Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

McLaren vyrobil už 3000 vozů MP4-12C

13 komentářů

nope
Legenda.. Impozantni masiny. Nic jineho.
:yes:
tereni_zajic
ale nějak sem nepochopil, proč je na úvodce P1, když se tam píše o úspěchu MP-12C...?
PTS
McLarenu úspěch přeji a v den gratulace se to špatné nevytahuje, proto si jen dovolím jízlivou poznámku: "O čem je jízda sporťákem, když v sobě nemáš ten pocit, že můžeš každou chvílí začít hořet." >😁 Když jsem ho viděl poprvé naživo, nemohl jsem z něj spustit oči, je to, skoro, dokonalý výsledek lidské činnosti :yes:
3_diamanty
mclarenu k 50 vyrociu aj k 3000temu kusku predaneho sportiaka MP4-12C

pre mna osobne je MP4-12C najlepsi sportiak ... bral by som ho , velmi sa mi paci 😉, u mna jasna volba pred talianskymi autami 😉

[odkaz] nech sa dari 😉
PTS
To jo, snižuje to úroveň webu... ale tím se tu už asi moc netrápěj. Určitě diskuze čtou, minimálně Vaverka ty své čte, a kdyby chtěli, tak už dávno své nedostatky vyspraví.
tereni_zajic
No dobře, kdyby to byl web o vaření, kde se jen tak mimochodem někdo zmíní o úspěchu superauta.. to beru. Ale stránce auto.cz to vypadá, když už nic jiného, tak blbě. 😄
PTS
Nic si z toho nedělej... I autor je jen člověk a za druhý na něj asi šel spánek 😉
HellraiserPecos
Naprosto souhlasím, gratulace McLaren-u - ale ta jiná fotka kazí dojem z článku 😒 😒 😒
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_MT_
Padlo tu myslím, že fotky vybírá grafik (tedy, že má poslední slovo). Ale možná se pletu. Také si myslím, že to kazí dojem.
salamoon
blahozelam k vyrociu a aj k uspesnemu predaju.
ak by som sa rozhodoval pre supersport,tak je MP4-12C jedinym kandidatom.
technicky vymakane,prepracovane,spolahlive...a nema ho "kazdy",ako ferrari,porsche,ci lambo.... :yes: :yes: :yes:
Gilgit
Gilgit