Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Mrakoplas
"Exkluzivně jsme se tam zúčastnili akce..."
Exkluzivní znamená výlučný, ale jak jsem zaznamenal i jiná česká media, včetně internetových, se zúčasnila také a dřív. Skutečně máte zapotřebí se takhle trapně vytahovat s něčím co není pravda?
Exkluzivní znamená výlučný, ale jak jsem zaznamenal i jiná česká media, včetně internetových, se zúčasnila také a dřív. Skutečně máte zapotřebí se takhle trapně vytahovat s něčím co není pravda?
Stejsn
kdysi napsal povídku Sally. Byla o automatických autech, která se v sebeobraně částečně obrátila proti člověku, který jim chtěl ublížit. Na povídce bylo zajímavé to, jak autor popisuje přechod od manuálních k plně automatickým a autonomním autům: že se prostě nakonec manuální auta zakázala zákonem. Jedni to považovali za fašismus, druzí za komunismus, ale nakonec prostě všichni drželi hubu a vládnímu nařízení se podvolili. Tím přestaly existovat dopravní nehody a mrtví na silnicích, ale nakonec to vyústilo k výše popsanému. Doporučuju povídku přečíst, je ve sbírce Sny robotů. Shrnutí děje si můžete přečíst tady: [odkaz] Ten Nissan je jeden z těch prvních mezičlánků...
Mercedesdave
Osobně mám sporťák pro radost, nejlepší Viano pro pohodlí a rodinu a á čko do města a tohle bych uvítal ... nacvakal bych Rožnov pod Radhoštěm a na 4 hoďky bych si zřímnul 😄 každý má svoje ... a pokud by to šlo vypnout proč ne a to určitě půjde. Čeho se víc bojím je povolená rychlost ... za chvíli člověka bude bonzovat na fízlárnu rovnou auto ...
Kazdopadne je v tom "velky kus" techniky.