Novinky
novice
Pro nektere lidi je to jedina moznost, jak jezdit bezpecne 😄
Kazdopadne je v tom "velky kus" techniky.
Kazdopadne je v tom "velky kus" techniky.
Stefič
...uz je to tady. V roce 2019 si musíme všichni koupit nějaké zatím normální auto a dalších cca 50 let ho hýčkat jako oko v hlavě. Bude to tu vypadat jako na kubě 😢
Mercedesdave
Osobně mám sporťák pro radost, nejlepší Viano pro pohodlí a rodinu a á čko do města a tohle bych uvítal ... nacvakal bych Rožnov pod Radhoštěm a na 4 hoďky bych si zřímnul 😄 každý má svoje ... a pokud by to šlo vypnout proč ne a to určitě půjde. Čeho se víc bojím je povolená rychlost ... za chvíli člověka bude bonzovat na fízlárnu rovnou auto ...
novice
Necetl jsem, ale jestli jim ten clovek chtel ublizovat, meli mu ublizit >😁
Stejsn
kdysi napsal povídku Sally. Byla o automatických autech, která se v sebeobraně částečně obrátila proti člověku, který jim chtěl ublížit. Na povídce bylo zajímavé to, jak autor popisuje přechod od manuálních k plně automatickým a autonomním autům: že se prostě nakonec manuální auta zakázala zákonem. Jedni to považovali za fašismus, druzí za komunismus, ale nakonec prostě všichni drželi hubu a vládnímu nařízení se podvolili. Tím přestaly existovat dopravní nehody a mrtví na silnicích, ale nakonec to vyústilo k výše popsanému. Doporučuju povídku přečíst, je ve sbírce Sny robotů. Shrnutí děje si můžete přečíst tady: [odkaz] Ten Nissan je jeden z těch prvních mezičlánků...
Exkluzivní znamená výlučný, ale jak jsem zaznamenal i jiná česká media, včetně internetových, se zúčasnila také a dřív. Skutečně máte zapotřebí se takhle trapně vytahovat s něčím co není pravda?