Novinky
Takže teď už je jasné, že nové WRX nebude tak úplně samostatným modelem odtrženým od Imprezy, jak se subaru dušovalo, ale bude to derivát právě Levorgu. Podoba je zřejmá.
[odkaz]
[odkaz]
Ako u Subaru tradične i novinka je škaredá, až by človek zaplakal (a reál oproti konceptu iste lepší nebude). Ešteže v technike zaviali nové vetry a máme tu downsizovaný turbobenzín slušných parametrov. Len ten nešťastný variátor Lineartronic to iste čiastočne zabije.
Btw. svojimi rozmermi lezie do kapusty Škode s jej medzitriednou filozofiou (väčšie ako nižšia stredná, menšie ako stredná trieda). 😉
Btw. svojimi rozmermi lezie do kapusty Škode s jej medzitriednou filozofiou (väčšie ako nižšia stredná, menšie ako stredná trieda). 😉
tak praveze Lineartronic je to koli comu by som si to kupil, akurat by som chcel 1,8 ci 2 atmosferu motor
Nevim jak zabije 16tistovku, ale ve Foresteru XT s turbovym dvoulitrem jsem byl z Lineartronicu nadseny :yes: Zkousel jsem vsechny rezimy a ruzne situace a zadne zmatkovani, bleskove razeni (nahoru i dolu) a naprosto tichy chod me opravdu oslovily. Kombinace menice a variatoru se povedla, jeste aby byla dobra zivotnost a bylo by to naprosto dokonaly. A i spotreba pod 12 litru po testovaci jizde neni na benzinovou turbinu v krabicovym aute vubec spatna. Jen ta cenovka, pres milion... 😒
Člověk co přesedne od "volantu s PDK" k "volantu s Lineartronicem" asi bude trochu kroutit nosem, ale člověk, co jezdí dostupnější měniče a dvojspojky jistojistě bude spokojenej. Alespoň já jsem s Forestrem XT byl 😄 to samé s Outbackem a Legacy s 2,5i a tou samou převodovkou. Ale asi je dobře, že člověk nemůže srovnat ten samý motor s maunálem 😄
Po tom co u současné generaze Imrezy combi vynechali, se teď konečně vrací. Hlavně kvůli nafouknutí Outbacku a pouze verze krátkého hatche u Rezy, přichází Subaru s něčím co jim na trhu chybělo. Za mě :yes: , protože to je presně auto, které potřebuju 😄
Jen mi dost nesedí ten přehnaně velký nasávací otvor na kapotě... ;-\