Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lexus CT 200h: Větší maska a menší spotřeba

Modernizovaný Lexus CT 200h má po premiéře. V Evropě se jej dočkáme v prvním čtvrtletí příštího roku.
Zpět na článek
21. 11. 2013 21:37
21. 11. 2013 14:18
Design stále podivný...
Ten nový předek tomu možná trochu pomohl, ale stále tu zůstává tragický design zadní poloviny boků karoserie. Zadní pár dveří je snad o půl metru kratší než ty přední a naopak C sloupek je absurdně široký. Všechno špatně, nemluvě o nepřesvědčivých jízdních výkonech a šílené variátorové převodovce. Auto vhodné snad jen pro eko-maniaky... Existuje přece tolik normálních a opravdu pěkných hatchbacků nižší střední třídy a ještě za lepší peníze!
Rozbalit vlákno
1
Avatar - romgator
21. 11. 2013 18:06
Re: Design stále podivný...
Já proti hybridům nic nemám. Jsem naopak pro jejich rozšíření a podotýkám, že nejsem eko-úchyl. Myslím si pocitově, že každá následující generace Lexusů je o něco lepší. O technice nemluvím, protože Lexus nevlastním.
21. 11. 2013 21:37
disky
kolesá sú teda fakt podivné, naživo tie zadné sú brutálne vtiahnuté dovnútra. Dizajn sa asi nepáči každému, vozenie v meste to môže byť ale dobré.
Mňa dosť udivuje prístup predajcov keď mám možnosť sa zastaviť v showroomoch v SR / CZ. Za posledných 15 rokov sa nič nezmenilo nutno podotknúť a na úroveň predajných techník a služieb predajcov Lexus na "západe" sa stále nepriblížili. Stále čakajú, že zákazník objedná auto z prospektov, stále čakajú že zákazník nechce auto vyskúšať, nič o ňom vedieť, bude čakať 7 mesiacov na auto so strešným oknom atď. Furt to samé dokola. Horší sú už snáď len predajcovia Fordu v SR.
Rozbalit vlákno
0