Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin Rapide: První oficiální obrázek sériové verze

20 komentářů

manetino
panamera není konkurent pro Rapide. nejen cenově ale hlavně esteticky je někde pod Rapidem.
manetino
já bych spíš čekal v další bondovce 077 😉 a ještě k rapide: líbí se mi, ale musím ukázat na jedno místo.Zadní dveře, jejich konec působí ošklivě, těžce a neharmonicky.
Pierro
>😁 >😁 :yes: >😒]
Prichádza. :yes:
iudex
Pre mna jednoznacne král subsegmentu a jediné auto, ktoré si zasluhuje nosit oznacenie (inak contradictio in adiecto) stvordverové kúpé. Nádherné tvary východiskového kupé s organicky zaclenenými zadnými dverami. Panamera pri tomto vyzerá tak nejak... násilne.
Pekelná Micinka
Jsem. [odkaz] 😄
Pierro
je vidieť že si ešte velmi malé děcko!!!
salamoon
nadhera :yes: :yes: :yes:
Pekelná Micinka
>😒] >😒] >😒] >😒] >😁 >😁
Pierro
a ja sa pýtam prečo eskládu keď nie rapid??? >😒]
Pekelná Micinka
euvidíme nic. Je to ještě míň inovativní než Panamera. Prostě jen protažená DB9. Je to pěkný, protože základ je, ale jinak si nedovedu představit důvod, proč si nekoupit DB9 a na cestovánía něco praktičtějšího, třeba S-klasse.
prejt
To je sice hezké, jak tady všichni pějí slova chvály, ale teprve se uvidí, jak bude finálovka vypadat. Jedna maličká kresba v mizerném rozlišení a z bůhvíjaké dálky přece neříká vůbec nic. >😁
Pekelná Micinka
>😁 No vim, ale jeho popel rozprášili tuším do Labe. Ale VWanatik to byl stejnej... >😒] 😄
GTI
Potřebujeme snímky. Z toho dosud jediného pochvalme Aston Martin především za to, že se nenechal inspirovat diskuzními příspěvky některých zdejších auto-elit, které volají po změně všeho... aniž by si uvědomovali, že tím nejnudnějším pod sluncem jsou ovšem než oni... sami.

Tedy tradice stylu nepochybně zůstává. I poslepu a na jedno pohlazení poznáš rod Rapida. Tak přelešti monitor a vyluxuj klávesnici, vždyť i psaní o Rapidovi vyžaduje jistý civilizační stupeň vyspělosti.

P.S. Počítám, že se v nové bondovce máme na co těšit. Rozhodně lepší, než rally v káčku...
Pierro
víš snad o lepším adeptovi??? >😁
Andromeda
>😁
Pierro
předseda klubu je přece dottore... >😒]
Andromeda
No tak pánové,tenhle kousek má styl 😉 .Nic naplat,ale noblesu a "modrou krev" ty kucí anglánský uměj presentovat přenádherně :yes: ...
Alespoň u mne prozatím No.1 této "třídy" 😉
Pierro
Vypadá báječně... k tomuhle není moc co dodat. BRAVO ASTON... :yes: 😉
R32
Ak by som raz musel riešiť takúto vážnu dilemu rozhodne by som šiel do Astonu. Exkluzivita a aj samotný design hovoria pre Aston, technicky viac verím Porsche... Ešte že nemám taký prbléém. >😁