Ekonomika
Fiúúúúfit že aký Elegáán :yes: a za akú dobrú cenu,dúfam ale že výroba pre odpadlíkov nebude v továrni v maďarsku.Bratranci a načo sú vám také veľké nádrže 😄 ?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Žeby to, že nie je v mojej garáži? >😒]
Karoséria mi príde trochu disproporčná - zbytočne dlhý predok a zadná časť vrátane kufra je potom natlačená na seba (ako po náraze kamióna zozadu). Možno že v reále to bude nakoniec vyzerať lepšie.
Karoséria mi príde trochu disproporčná - zbytočne dlhý predok a zadná časť vrátane kufra je potom natlačená na seba (ako po náraze kamióna zozadu). Možno že v reále to bude nakoniec vyzerať lepšie.
ak mi na nom nieco vadi, tak jedine existencia S-ka, ktore sa na C-cko napadne podoba >😁
Jo jo, možna to s tou podobou trochu přehnali >😁 Jinak se mi líbí a nevadí mi v interiéru ani ten tablet. Kdyby ho napasovali do palubky tak by byla taková strašně mohutná na tak malý auto. Mohli ten displej udělat zasouvací jako je to třeba v A8. Když bych ho zrovna nepotřeboval zmáčknu čudl a po zajetí do palubky by tolik neschovával hezkou palubku která si to nezaslouží.
hned co jsem viděl úvodní fotku, vzpomněl jsem si na svoji Lantru z roku 1997, proporčně nähmlich to samé. Je smutné, jak se echt evropská značka podřizuje vkusu Asie-jediný zkousnutelný současný model z portfolia MB je snad řada A,zbytek je na evropské poměry mimo mísu. Ve vývojovém centru se evidentně chlastá fest, jinak si neumím vysvětlit přešlapy jako krátký opěradla a zejména teda ty trčící TA-BLE-TY, který musejí lákat fetky víc, než Evu naleštěný jablko v ráji
Jen ty motory zatím... to je bida a utrpeni
Snad brzo vyrukuji i s 4maticem....
Snad brzo vyrukuji i s 4maticem....
Čekal jsem hrůzu na způsob čínského banánu CLA . Ale výsledek mě mile překvapil , vzlášť v tmavé barvě a s klasickým grilem je to pravý Mercedes takřka bez chybičky . Tou chybičkou ,ale opravdu jednou jedinou je ten příšerně umístěný , do prostoru trčící , tablet v kabině , řešení jak od Pata a Mata aneb garážový tuzing přímo od výrobce . Přesto ale , poklekněte , přichází Král . :yes:
Myslím, že u BMW řady 3 vyřešili ten informační display mnohem citlivěji.
Jinak je ze srovnávacích fotek zřejmé, jak se nové C posunulo oproti minulé generaci mnohem dál :yes:
Jinak je ze srovnávacích fotek zřejmé, jak se nové C posunulo oproti minulé generaci mnohem dál :yes:
presne tak, mna CLA takisto krasou zrovna na kolena nedostal...C-cko je podstatne lepsie zmaknute. no mne sa naopak viac paci verzia bez grilu, len s dvoma lamelami a s velkou hviezdou v maske. ten biely/strieborny model je skratka bozsky. vcera som ziskal predbezny suhlas manzelky, ze muozem zacat sporit :-! apropo - ten tablet je fakt hnusny!!! snad to pri najblizsom FL daju prec...
[odkaz]
😉
😉
Marty ma pravdu, ak mas milion na auto, tak... Ine polozky su drahsie ako pohonne hmoty