Profi
No nevím, spíš bych to viděl na rozvážku než dálnice. 131 000 / 24 je cca 5500 km měsíčně, což dělá při 21 pracovních dnech na měsíc cca 260 km denně. To jde i na okreskach nahrkat za pár hodin, a dokonce i po městě. Vzhledem k tomu, že je ze všech tří pedálů nejvíc (a docela solidně) ošlapaná spojka, bych to viděl na lokální rozvoz po okreskách. A když dálnice, tak to asi dostávalo pěknou sadu s neustálým podřazováním. Na město bych to neviděl, to by víc brzdil. 😄 Je to samozřejmě jen můj názor.
Redaktor neví co mluví, ty řeči o záruce a důkazním břemenu při servisování v neautorizovaném servisu. Neautorizovaný servis si vyberu tak, aby se mi postaral i o záruční opravy a ztráta záruky je jen jeho problém. Nejspíš nepůjdu k "Frantovi", který na to nemá ani servisní plán.
Opět jsem si přečetl, že je super, že se nemusím starat o záruku. Jinde by jsem se možná dohadoval o uznání ale u VW žádné dohadování nehrozí, tam mě prostě pošlou do pr... . Takže jasný bod pro VW 8-s 8-s 8-s (alespoň dle logiky zdejším autorů)
Dále je určitě obrovskou výhodou osazený motor, který při nájezdu 70k km ročně a pouze 5st převodovce musel běhat po dálnicích někde v horním spektru otáček a tak mu vlastně nic nebude >😁 >😁 .
Takto si test (spíše text) přečteš a víš, že vlastně lepšího auta není a všechno co by se jinde zdálo býti jasnou nevýhodou, je tady Chevrolet (pardon velké plus)...
Není co dodat... >😒]
Moje malá poznámka... Dodávka s ložnou plochou pod 2 m a s tak nízkou nosností má omezené využití i v městském provozu (tam nejde naložit ani rozloženou běžnou postel)...
Oproti 1.6 TDI přece jen jednu výhodu měl - táhl úplně od volnoběhu (zatímco 1.6 TDI má pod 1500 rpm stádium klinické smrti). Jako uživatel benzínového motoru jsem si na něj rychle zvykl.