Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Monacký trh v roce 2013: Rolls-Royce prodal stejně aut jako Dacia

15 komentářů

bobeskob
Tie cisla su neskutocne, vzhladom na pocet obyvatelov tohto statiku. Ked v takom desatmilionovom rakusku sa rocne preda okolo 70 Ferrari tak v Monaku by to na ten isty pocet obyvatelov ako ma Rakusko resp. Cesko vychadzalo na cca. 16300 predanych Ferrari. 😄
Pre porovnanie, dalsi sialeny trh so sportiakmi je Svajc. Len pre ilustraciu.

[odkaz]
Bristol
zrovna ve státě kde jsou šílené rychlostní limity a obyvatelé je přísně dodržují... :yes: >😁 >😁
Ham.
Ale ne, Monako se přece nachází někde napůl cesty mezi Mnichovem a Stuttgartem. 😄
chrudoš
Tenhle vtípek ještě neznám, rád bych si ho nechal vysvětlit
flexo
pre mňa rozhodne prekvapenie... to by ma teda celkom zaujímalo, že kto si v monaku kupuje daciu... napadá ma len jedna možnosť... žeby služobníctvo?
holden_holden
stejne jako schade asi filmari na likvidaci
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pargi
Definuj, prosím, pojem normální člověk. Nebo obyčejný člověk. To je ten v Dacii, Hojondai a 15leté feldě? Jaký člověk je ten s audinou?
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pargi
Děkuji za objasnění. A teď ke komolení názvu značky hojondé. Začal jsem s tím snad já? Nezačalo s tím samotné vedení značky? Teď nevím, jaké úrovně podle tebe asi dosahuje. Snad vyšší, než samotné reklamy, skrz které nám chce marketing nový název tzv. komunikovat.
Bristol
tak jako někdo musí v Monaku i pracovat že...? >😁 jako recepční, krupiér, uklízeč, prodavač...
Xawier
Ti dojíždí... 😉 😄
vrkuboy
Tou Dacií >😁
Banjo
Tak třeba si tam někdo dělá sbírku aut, a Dacii, Citröen, Škodovku nebo třeba Hyundai tam chce mít taky... Nebo může jít o originalitu - mít jiné auto než soused. Možností žertovného výkladu je dost.
Co mě ale docela překvapilo, celkem slušně si tu vede Fiat - z mainstreamu jsou před ním jen VW a Toyota, a ještě ne nějak drtivě...
hipisko
tu daciu davali ako privesok na kluce k tym rolls roycom