Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
XTad
To mohli zmenit optiku svetel u pred-predminuleho modelu a udelali by lepe [odkaz] [odkaz] [odkaz] . Na tuto lehkost a eleganci uz se bohuzel navazat nepodarilo. Tenhle a i predchozi model vypadaji hrozne bachrate. Nejvetsi podil na tom asi ma vysoka maska a ten zahyb na blatniku.
spredu to vyzera doslova ako datsun [odkaz] vs [odkaz] , ta maska mi na subaru vobec nepasuje, presne ako pises, auto posobi bachrate a to prave aj vdaka tomu ze tu masku roztiahli na vysku az mi to pripomina datsun, skoda toho predku, nesedi mi to, lahkost niekdajsieho legacy je prec, kde ze stare zlate casy su [odkaz] ;-\ casy krasnych elegantnych aut kde vitazila lahkost a elegancia nad obezitou
pomozem si tvojim odkazom [odkaz] - toto je skutocne nadherne legacy, to nove sa na neho nechyta ani nahodou
pomozem si tvojim odkazom [odkaz] - toto je skutocne nadherne legacy, to nove sa na neho nechyta ani nahodou
Pekelná Micinka
Sice to není žádná hitparáda, ale ve finále to není až tak špatný. Interiér se mi vlastně i docela líbí. Připomíná mi starší hi-fi, ještě z dob, kdy nic jiného než hliník na předním panelu nebylo.
webpaja
Nektery prirovnani dokazou pobavit. Moje oko vidi akcent pro NA s jemnym nadechem chryslerovitosti, ale jinak klasicky strizenej sedan s nekolika vyhradama. Vetsi previsy, mensi rozvor kol, vyssi plocha boku trochu rozbita zvyraznenymi blatniky. Jinak nic vic, zadny ctyrdverovy kupe se nekona.
Interier prostej, jednoduchej, ale relativne cistej. Neni to zrovna muj salek kavy, ale apriori zatraceni napsat nejde.
Nezbejva nez vyckat jak bude pusobit nazivo a jak realne jezdit.
Interier prostej, jednoduchej, ale relativne cistej. Neni to zrovna muj salek kavy, ale apriori zatraceni napsat nejde.
Nezbejva nez vyckat jak bude pusobit nazivo a jak realne jezdit.
Tomik_1
Měl jsem tu čest a včera jsem sledoval oficiální odhalení. Dlouho jsem nebyl tak napnut, jako v tento okamžik. Důvodem byla naděje, že Subaru udělá svůj další těžkopádný krok konečně tak, aby bylo Legacy přijatelné i technicky i designově právě pro nás evropany.
Pochopitelně je třeba ocenit nasazení celého drobnotýmu (ano, oproti gigantům typu Babiš je to jen domácí zabijačka). Proto je třeba v tomto ohledu uznale pokynout hlavou a vřele a uctivě poděkovat.
Nebude to lídr silnic ani ve sprintech ani v wauefektu. Zůstane tím co je. Svébytné, důstojné a spolehlivé auto pro srdcaře. Co je třeba vyzdvihnout je zejména kvalita interiéru. Zde pro mne zcela významně opravilo chyby a naprosté přešlapy z minulé generace. Rovněž zvenku došlo k značnému vystřízlivění ve prospěch podstaty věci.
Zapomeňme na fotky. Ty prostě neumí zachytit skutečný dojem (obzvlášť u Subaru). Nechme si prosím soudy až na osobní zkušenosti.
Za mě tentokrát Subaru palce slutečně hodně vysoko!
Pochopitelně je třeba ocenit nasazení celého drobnotýmu (ano, oproti gigantům typu Babiš je to jen domácí zabijačka). Proto je třeba v tomto ohledu uznale pokynout hlavou a vřele a uctivě poděkovat.
Nebude to lídr silnic ani ve sprintech ani v wauefektu. Zůstane tím co je. Svébytné, důstojné a spolehlivé auto pro srdcaře. Co je třeba vyzdvihnout je zejména kvalita interiéru. Zde pro mne zcela významně opravilo chyby a naprosté přešlapy z minulé generace. Rovněž zvenku došlo k značnému vystřízlivění ve prospěch podstaty věci.
Zapomeňme na fotky. Ty prostě neumí zachytit skutečný dojem (obzvlášť u Subaru). Nechme si prosím soudy až na osobní zkušenosti.
Za mě tentokrát Subaru palce slutečně hodně vysoko!
Designu nelze vytknout než fádnost, na první pohled je to Japonec pro americký trh, ale který, Nissan, Acura, Toyota, Subaru? Z designu to poznat nejde. Z pohledu modelového vývoje máš ale pravdu, tohle je pro Subaru posun, legacy už nepůsobí směšně. A vnitřek není možná ani malý krůček pro autobranži, pro Subaru ovšem obrosvký skok. 😉
Uvidíme, jak bude jezdit, současné legacy pověsti výjimečných jízdních vlastností Subaru dostát neumělo.
Uvidíme, jak bude jezdit, současné legacy pověsti výjimečných jízdních vlastností Subaru dostát neumělo.
Nemyslím, že by mezi Subaru a jinými čtyřkolkami stejné kategorie byl tak výrazný rozdíl, jako před deseti a více lety. Je to pořád "jen" auto se vším vpředu, byť je motor a pohon designován symetricky - z té "výhdy" moc netěží. S tou hmotou před přední nápravou se moc dělat nedá a konkurence během let nespala. Nižší těžiště je možná plus, ale ne až takové, aby se vyplatilo jít do nesmyslné kombinace motoru a převodovky (většinou CVT) a tolerovat design z počátku tisíciletí s funkčností a použitelností samo-domo dodělávek (dodělávaná navigace, okna, co neumí plnou automatiku, nepovedená ergonomie...) za cenu vyladěné a perfektně konfigurovatelné evropské prémie (a v podstatě i mainstreamu).
Sorry, Subaru...
Sorry, Subaru...
To jsou přesně ty ústupky a zavřený oči, který musíš udělat Dinare, abys mohl pokynout uznale hlavou. V tom souhlas. Pro mě je prostě Subaru sympatická firma, o který jsem ochoten za určitých podmínek uvažovat. Je mi sympatický fakt, kolik do toho musí bejt nalitejch emocí, aby něco tak průměrnýho mělo smysl do Evropy vozit. Následnou koupi bych pak přirovnal k okamžiku v životě, kdy dáš přednost ženský s velkým zadkem před dokonalou playmate. Někomu průměr prostě vyhovuje 😉
Nemám s tím problém, dokonce jsem měl někdy ve 2005 sti doma na čtrnáct dní, protože, kdykoliv jsem s tím jel, chytlo mě, jenže s tím vším rozehříváním a tuhostí vč. hrozné kabiny jsem pochyboval, jestli to bude na denní ježdění vono. A taky ne, na zkoumání míry vlastní odvahy a řidičských reakcí je to auto super, ale po těch dvou týdnech jsem ho s díky vrátil, jako daily driver je to křeč. Problém je, že na Subaru se nahlíží prismatem sti, ale to je hrozně zavádějící. Vždycky se rád subaru svezu, dealerství mám nedaleko, s majitelem se známe léta a pořád tvrdil, že jednou stejně neodolám, pravdou je, že v posledních letech už zdaleka není takový optimista, na posledním legacy nevidí nic výjimečného ani zarytí subaristé. Uvidíme co tohle. 😉
No to je ono. Zaklínání se nesmyslem. Na mě vždycky Impreza od základu až do STI působila jako plecháček. Jo přesně, zablbnout si a vrátit. Když vidim, kolik toho nalítám v pětce za rok a to samý si mám představit i v tom Legacy, tak nemůžu popřít, že mám z případnýho nákupu strach. O jízdě ani nemluvim, ale z těch spousty maličkostí a nakonec hlavně ze servisu. Ten nutnej, kdy musíš jezdit k dealerovi je úplně mimo. Našli jsem tu ve Štěrboholích kluky, který pro nás dělají Land Rovera a Tribecu s Outbackem a to je úplně o něčem jiným. Jenže obávám se, že tohle na tu jejich "pětiletou" záruku nepůjde. Nejde o prachy, ale o umění a přístup. To by bylo na dlouhý smutný vyprávění.....Furt je to tu o tom "lepení".
proto taky subaru nemáš , nevím jestli si se někdy svezl , ale někteří ten rozdíl mezi čtyřkolkami stejný třídy rozeznají někdo holt ne a proto si koupí třeba passata s haldexem , neříkám že je špatnej nebo nestačí to víš že na normální ježdění to bohatě stačí ale někdo chce prostě víc , chce se lišit a ne jeden zákazník subaru je zároveň fanoušek a ne jen podnikatel kterýmu udělali na 4 passaty do firmy zajímavou cenu .. Subaru si dělá auta po svém a zřejmě existují lidé kteří to ocení a kupují je . 😉
No, to si zbytečně taháš trenky, pač co bylo dřív neni dnes 😉 Těch variant 4x4 bylo za to s různejma a různě umístěnýma dieferenciálama ale 3 varianty. A skutečně byly rozdíly cejtit. Dneska o žádný hardkóre čtyřkolce s významnejma rozdílema nemůže bejt řeč. Proto je pro Evropu Passat přímou a úspěšnější konkurencí.
Rozeznají, ale kdy? Pro běžné, každodenní, ježdění je haldex jako SAWD.
Cena? Ale jistě - money talks, to su klidný.
A ty buď taky klidný, ode mně už pánové zpod hory Fuji dostali peněz dost - a od tebe?
Je to o hromadě kompromisů a osobně už bych do nich nešel, to samé, co Alfa, jestli chápeš, co myslím. Ale ano - jsou lidé, kteří to ocení a ty já v komentu výše nazývám masochisty 😉
Cena? Ale jistě - money talks, to su klidný.
A ty buď taky klidný, ode mně už pánové zpod hory Fuji dostali peněz dost - a od tebe?
Je to o hromadě kompromisů a osobně už bych do nich nešel, to samé, co Alfa, jestli chápeš, co myslím. Ale ano - jsou lidé, kteří to ocení a ty já v komentu výše nazývám masochisty 😉
Nojo a 2.0 TDi v běžnym provozu je de facto stejný jako plochej šestiválec. Když to tak vezmeš >😒]
Hammunasakro, prosim Tě, můžeš mi tu něco z těch tvých mokrých snů objednat? Klidně to turbo (neplést s masturbo). Pošlu Ti zálohu hned, jak sem to potvrzení objednávky vylepíš.
Beru tě za slovo >😒]
Prosím krásný nový od oficiálního dovozce s tuzemskou zárukou 😉
Tak pošli tu zálohu. Řekněme 30%? 😄
No tak určitě. Ale jelikož Ti chybí základní obchodní vzdělání, tak nejdřív zde vyvěs nabídku s konkrétní specifikací, obchodními podmínkami a finanční kalkulací. Počítám, že pro pobavení všech 😉 Nebo chceš snad poslat zálohu 30% z 0 Kč?
Ne. Chci 30% z ceníkový ceny oficiálního dovozce s tuzemskou zárukou 😄
To chceš ale řešení zadání sám po sobě 😉 Nějak ses do toho zamotal >😁
Nebudu Tě trápit. Situace bude aktuální přesně za dva roky. Napiš si to do deníčku. V ten den mi pošli cenovou nabídku na dnes diskutované Legacy ve variantách s motorem 2.0 turbo a 3.6 atmo. Přeci po mně nemůžeš chtít koupit něco z těch dnešních nesmyslů? Vím, že mají ještě něco v zásobě....
Nebudu Tě trápit. Situace bude aktuální přesně za dva roky. Napiš si to do deníčku. V ten den mi pošli cenovou nabídku na dnes diskutované Legacy ve variantách s motorem 2.0 turbo a 3.6 atmo. Přeci po mně nemůžeš chtít koupit něco z těch dnešních nesmyslů? Vím, že mají ještě něco v zásobě....
Ten 3.6 přede jako kotě, ale už nějakou dobu ne pro evropany a obávám se že nenávratně. 2 nebo 2.5 GT by ale snad do Evropy dorazit mohlo, tak uvidíme 😄
Neumělo? >😁 >😁 >😁
Jestli jsem dobře četl, tak Dinar měl na mysli skutečně poslední generaci Legacy. Žádná vyjímečnost se nekonala. Koukni na stránky www.subaru.cz a zapláčeš. Když jsem jezdil Legacy 2.5i s turbem, tak to bylo alespoň zábavný. Subaru udělalo první správný krok směrem do Evropy aby auto rozumně vypadalo. Teď ještě musí udělat ten správný krok do Evropy aby rozumně jezdilo.
Subaru krok do Evropy určitě neudělá a tenhle novej sedan sem tak na 99% ani vozit nebude. Suprpříjemnýho šestivállce 3.6R si bude taky dál užívat zbytek světa jen my ne. I tak ale nesouhlasim s Dinarem, Svez se třeba hodně oblíbenym Supem 3.6 a Legacy 3.6 a je to. A to nezmiňuju verzi 2.5 GT :yes: 😄
A ty ses tím supem 3,6 a Legacy 3,6 svezl?
Když tu tak zasvěceně dáváš najevo, jakej je ten Superb proti Legacy krám pitomej - mohl bys to podpořit nějakým shrnutím podle tebe? Tvými osobními jízdními dojmy?
Tak honem - sem s nimi, jsem na ně nažhavenej!
(P.S. Buď nenapíšeš nic, nebo jen sbírku novinářských klišé, jako Kylie o Alpině)
Když tu tak zasvěceně dáváš najevo, jakej je ten Superb proti Legacy krám pitomej - mohl bys to podpořit nějakým shrnutím podle tebe? Tvými osobními jízdními dojmy?
Tak honem - sem s nimi, jsem na ně nažhavenej!
(P.S. Buď nenapíšeš nic, nebo jen sbírku novinářských klišé, jako Kylie o Alpině)
Tos trefil ani nevíš jak. Myslim že bys docela čuměl kdybys věděl co si Kylie vobjednala za nový auto >😒]
Ptal jsem se tě na něco jiného😒br />
"...mohl bys to podpořit nějakým shrnutím podle tebe? Tvými osobními jízdními dojmy?
Tak honem - sem s nimi, jsem na ně nažhavenej!"
"...mohl bys to podpořit nějakým shrnutím podle tebe? Tvými osobními jízdními dojmy?
Tak honem - sem s nimi, jsem na ně nažhavenej!"
Pájo, psal jsem pro srdcaře a ne pro postižený 😉 Doslova....natáhl jsem si budík a sledoval jsem to live na: [odkaz]
Presne!
Subaru nikdy nebyl fotogenicky. Jsem zvedavy jak to bude vypadat v realu.
Vzdicky kdyz vidim novy model Subaru rikam si: "tohle auto bych nikdy nechtel mit.... fuj dizajn".
Po cca. 12 mesicich se znovu divam na stejny model a rikam si: "tohle auto chci mit... je docela hezke".
Subaru nebylo a neni hezke auticko typu Audi, Mercedes a BMW, ktere se vam bude libit hned na prvni pohled - jako nejaka hezka modelka. Krasu Subaru zjistis az kdys ho spoznas bliz, po nejake dobe...
Subaru nikdy nebyl fotogenicky. Jsem zvedavy jak to bude vypadat v realu.
Vzdicky kdyz vidim novy model Subaru rikam si: "tohle auto bych nikdy nechtel mit.... fuj dizajn".
Po cca. 12 mesicich se znovu divam na stejny model a rikam si: "tohle auto chci mit... je docela hezke".
Subaru nebylo a neni hezke auticko typu Audi, Mercedes a BMW, ktere se vam bude libit hned na prvni pohled - jako nejaka hezka modelka. Krasu Subaru zjistis az kdys ho spoznas bliz, po nejake dobe...
KONEČNE!
Po dlhom čase Subaru, o ktorom sa dá povedať, že je pekné (vo všeobecnosti) a krásne (oproti ostatným Sub's)
:yes: