Novinky
Jsem velký fanda displaye místo palubních ukazatelů - fotka s navigací je naprosto ideální. Doufám že se tento systém (který bude ve výsledku levnější a spolehlivěší než staré budíky rozšíří rychle i do nižších tříd. Byla by to ideální věc do faceliftu octavky za 2-3 roky.
Pokud jde o Octavii, jak bys takový systém ovládal? Na něco takového můžeš zapomenout. I kdyby se rozhodli dát zjednodušenou verzi do levných aut (o čemž pochybuji), vyžádalo by si to celkem zásadní zásah do interiéru a k tomu je jen tak něco nepřiměje. Nemluvě o tom, že tahle architektura bude nejspíš vyhrazena sportovnějším modelům a mimo TT a R8/ Huracan (popřípadě nějaký nový přírůstek) ji neuvidíme.
K absolutnu dotvořený démant. Malé, mrštné, prémiové kupíčko, doslovná nádhera. Pohled do kabiny pak šťávy rozproudí naplno. Ano ano, přesně takto se má dělat "malá" prémiovka - každý detail, každý materiál, každé zákoutí exceluje krásou a kvalitou.
Staromilsky si však nemohu nepovzdechnout nad vizuální proměnlivostí přístrojů v kapličce. Kdo má už něco najeto ví, že v autě jde o soustředění, o to, že tě musí co nejméně věcí rozptylovat, a také, že jde o to, abys vždy "poslepu" nahmátl či spatřil to, co očekáváš: otáčkoměr na svém místě, rychloměr taktéž. A i když vím, že mi tenhle postoj silniční budoucnost dokonale rozmetá, horuji za tradice - analog, analog, analog.
Nové TT pravděpodobně předvádí, jakým směrem půjde podzimní modernizace A6/A7. Jak tu již napsal kolega Emel, odtušovat můžeme, že nepůjde o designovou revoluci, nýbrž dobrušování (skutečných garážových) démantů.
BRAVO DÉMANTT :yes: :-!
Staromilsky si však nemohu nepovzdechnout nad vizuální proměnlivostí přístrojů v kapličce. Kdo má už něco najeto ví, že v autě jde o soustředění, o to, že tě musí co nejméně věcí rozptylovat, a také, že jde o to, abys vždy "poslepu" nahmátl či spatřil to, co očekáváš: otáčkoměr na svém místě, rychloměr taktéž. A i když vím, že mi tenhle postoj silniční budoucnost dokonale rozmetá, horuji za tradice - analog, analog, analog.
Nové TT pravděpodobně předvádí, jakým směrem půjde podzimní modernizace A6/A7. Jak tu již napsal kolega Emel, odtušovat můžeme, že nepůjde o designovou revoluci, nýbrž dobrušování (skutečných garážových) démantů.
BRAVO DÉMANTT :yes: :-!
Ja chápem že su to hrdý nemci to im neberiem. Ale akého blbca napadne propagovať fotografie palubného displeja v nemeckom jazyku? Stále majú pocit že všetci vedia nemecky? Ten jazyk je nesympatický, zložitý a vo svete používaný zriedka! Toto ma tak vie * to je taký problém tam dať angličtinu? Veď to prezentujem svetu nie len nemecky hovoriacim občanom 😐
V tabuľke sú zlé údaje o rýchlení: 2,0TFSI má udávaných 6,8s a ten istý motor s quattrom za 5,3s; jedna z tých cifier bude zlá (tipujem tá prvá, lebo GTI Perf. s rovnakým motorom má 6,4s a TT je ľahšie).
Inak či je auto kultové, alebo nie, neriešim, rozhodujúce je, či sa mi páči, alebo nie. U nového TT je to také zmiešané: exteriér je akceptovateľný, aj keď emócie vo mne nevzbudzuje a to je zrejme pri kupéčku trochu chyba (alebo to, čo nevadí pri praktickom kompaktnom hatchi, pri imidžovom kupé už vadí). Naopak z interiéru som nadšený a je to od pohľadu najlepší interiér športového auta povedzme do 100.000 eur.
Inak či je auto kultové, alebo nie, neriešim, rozhodujúce je, či sa mi páči, alebo nie. U nového TT je to také zmiešané: exteriér je akceptovateľný, aj keď emócie vo mne nevzbudzuje a to je zrejme pri kupéčku trochu chyba (alebo to, čo nevadí pri praktickom kompaktnom hatchi, pri imidžovom kupé už vadí). Naopak z interiéru som nadšený a je to od pohľadu najlepší interiér športového auta povedzme do 100.000 eur.
Nějaké spy photos a info😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Já si můžu narozdíl od Vaverky fandit komu chci a jak chci. Von je placenej právě jen za tu objektivitu. Když jí nemá je totálně k ničemu a všechno tohle ztrácí smysl. Až tu bude psát jako soukromej fanda ať si fandí nebe bleje na koho chce. Takhle je to průser katastrofa absolutně špatně. A to že se pokoušíš takový praktiky vobhajovat tě fakt nešlechtí. Pindej si vo autech co chceš a fandi si komu chceš, ale tohle ne! Jasno? 😉
To se snad dá říct tak vo 911. Určitě ne TT. Trvám na tom že takhle se leda devalvuje význam a hodnota slova. Má laťka objektivity i hodnoty slova ikonický je evidentně jinde než vaše 😉
Do tý doby bych původní TT radši moc nezmiňoval, začátek jeho kariéry byl doslova tragickej
Takový stroj nepotřebuje dekorace. Podobně jako Loosovy stavby nebo Miesův nábytek...
Hned jak bude u aut mym hlavnim kritériem design TT se dostává do širšího výběru. Do tý doby nemá šanci >😒]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
a třeba Car and Design News použil pro TT ještě daleko silnější nálepku "and the TT is still regarded as some of the most influential automotive design in recent time"
[odkaz]
Design je jen jeden aspekt auta. V mých očích je TT nejslabším hráčem z kvarteta D3 + Porsche a žádné vzývání Car and Desing na tom nezmění ani tečku 😉
Na auta ani design se nijak nespecializuje a prostě přetiskuje tiskové zprávy převzaté z různých zdrojů. Jsem přesvědčený, že původ těch slov je v PR oddělení Audi... a to není kritika, tak prostě mediální svět funguje.
V mém pohledu je to tak, že novinky.cz můžou psát co chtějí jak dlouho chtějí, ale komunita autonadšenců si přesto uchová svůj názor.
Já se na redaktora nezlobím a auto.cz to nevyčítám... prostě to přetiskli tak jak si to Audi vymyslelo.
Navíc... je zřejmé, že při dnešní nasycenosti automobilového trhu je už mnohem obtížnější přijít s ikonou než tehdy. I průměrné dnešní auto je prakticky dokonalé...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Podle AMS dává TT RS Plus Nordschleife za 8:11... to sice není špatné, ale třeba ten tvůj odkazovaný Megane to dává za 8:08.
[odkaz]
Jinak ten čas 8:11 je z porovnávacího testu na 6 okruzích kde se TT RS plus mimo jiné utkalo s M3 coupé competition a na všech 6 okruzích M3 posekalo velkým rozdílem, na NS o 12 sec. a v součtu příliš nezaostalo ani za corvettou, což je samozřejmě jiná liga.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pravdou je, že se TT sice prodává slušně, ale rozhodně kolem něj není nějaká aura kultovního vozu, naopak, image TT je spíše kontroverzní.