Novinky
co se v určitém bodě stane s cenou el. energie......... 😉
Nic zásadního, řekl bych. Přes noc, kdy se drtivá většina elektromobilů bude dobíjet je v ČR přebytek výrobní kapacity pro statisíce elektromobilů.
....nějak si nerozumíme Drápalíku. Já nemluvím o kapacitě elektráren pokrýt zvýšenou poptávku. Mluvím o tom, že v tuto chvíli stát prostřednictvím daní motoristy "obírá" o desítky miliard Kč. Když motoristé přejdou na noční proud, odkud pak vezme stát peníze, které ztratí na dani z pohonných hmot? (Přes 50% z ceny 1L benzinu/nafty jsou dnes daně). Jasný, cena nočního proudu se zdvoj nebo ztrojnásobí anebo i zčtyřnásobí, když bude málo. Motorista i elektromotorista na tom bude hůř než nyní. Chceš se vsadit?
opet nic, cena se pozvolna bude zvysovat tak jak tak, stejne jako se pozvolna zvysuji ceny fosilnich paliv 😄 jestli cekas nejake skokove zdrazeni vymikajici se standardnimu zdrazeni na ktere jsme zvykli, tak se nedockas stejne jako se nedockame skokoveho nahrazeni beznych aut tema elektrickyma, vsechno pujde krasne pozvolna 😉
Spíš mluví o zvedání spotřební daně.
ta se bude pozvolna zvysovat taky, tak jako se zvysovala postupne dodnes 😄
pritom kdys se podivame na staty v EU kde se elektromobily nejvice rozsiruji, tak oproti nim mame v CR spotrebni dan na elektrine nizsi, a nekdy docela o dost, jen vycet spotrebni dane v danych statech, je to jen spotrebni dan bez samotne ceny elektriny a bez DPH
ČR 1,13 € za MWh
Francie 1,50 € za MWh
Nizozemsko 116,50 € za MWh
Německo 20,50 € za MWh
Norsko jsem nenasel, ale to je unikat jiz samo osobe, elektrinou se tam nekde vyhrejvaj i chodniky a snad 95% elektriny maj z obnovitelnych zdroju
pritom kdys se podivame na staty v EU kde se elektromobily nejvice rozsiruji, tak oproti nim mame v CR spotrebni dan na elektrine nizsi, a nekdy docela o dost, jen vycet spotrebni dane v danych statech, je to jen spotrebni dan bez samotne ceny elektriny a bez DPH
ČR 1,13 € za MWh
Francie 1,50 € za MWh
Nizozemsko 116,50 € za MWh
Německo 20,50 € za MWh
Norsko jsem nenasel, ale to je unikat jiz samo osobe, elektrinou se tam nekde vyhrejvaj i chodniky a snad 95% elektriny maj z obnovitelnych zdroju
Noční proud je vyhrazen jen domům s elektrickým vytápěním, ohřevem vody atp. Není to něco, na co automaticky dosáhneš. Pokud jedeš například na plynu, asi jedinou cestou k nočnímu proudu jsou tepelná čerpadla. Většina domácností platí v noci stejně jako přes den. Pokud se mýlím, tak mě opravte.
Topíme a i vodu ohříváme plynem a noční proud máme. Na bejvalej bojler mám natrvalo napojenou diodovou 1W žárovku abych věděl kdy právě běží. Většinou je to od 1:00 do 7:00 a od 14:00 do 16:00. Napojil jsem na to mrazák a snažíme se když to jde v té době pouštět pračku a sušičku. Ale v rodinným domku může mít noční proud každý, ale platí se mírně vyšší paušál.
To je právě ten rozdíl elektromobilu a spalovacího vozu. Elektřina sice může ještě trochu stoupnout, ale nemůžete ji zdanit do němoty - na několikanásobek dnešní ceny, protože když překročite určitou limitní cenu, začnou si ji lidi vyrábět sami podoma. Solární články je první volba, ale rozšiřují se třeba kogenerační jednotky, bioplyn apod. Benzín doma nevyrobíte. Spíše počitejte s tím, že porostou různá mýta, daně silniční apod.
škoda že současný zásoby ropy nejsou nevytěžitelný 😐
To je zasadni omyl, zasoby ropy nevytezitelne jsou. Nikdy nedojde k vytezeni veskere ropy. Proc tomu tak je, na to jiste prijdes sam... 😉
Napsal současné. A rozhodně všechny nevytěžitelné nejsou.
Ekonomicka opodstatnenost rozhodne. Pri aktualni cene za barel ropy se vyplati tezit z nalezist ktere by pred par desitkama let nikdo nezvazoval (proto se tehda mluvilo o tom ze ropa dojde za 40-50let). Ted se znovu mluvi ze ropa dojde za 40-50 let kdyz se berou v potaz znama naleziste, jejich nakladnost tezby a aktualni vynosnost (pripadne odhad budouci vynosnosti) prodeje ropy. Staci ale aby ropa podrazila na 200USD za barel a z 40-50let bude razem 100let (ty roky strilim od boku, jde o pointu).
Takze mate pravdu oba: ropa nevytezitelna je i neni. Je, protoze nikdy nedojde k jejimu uplnemu vytezeni a neni bo fakticky vytezitelna sice je (rozvrtat kazdej kousek zeme a morskeho dna problem neni), ale ekonomicky to nebude davat smysl a proto k tomu nedojde.
Takze mate pravdu oba: ropa nevytezitelna je i neni. Je, protoze nikdy nedojde k jejimu uplnemu vytezeni a neni bo fakticky vytezitelna sice je (rozvrtat kazdej kousek zeme a morskeho dna problem neni), ale ekonomicky to nebude davat smysl a proto k tomu nedojde.
Ano, je to čistě otázka ceny. Ropa neslouží jen k dopravě. Klidně se může stát, že budou ropné produkty příliš drahé pro osobní dopravu, ale ropa se dál bude těžit. Navíc, pokud bude pokračovat tání ledovců, usnadní se dostupnost některých nalezišť.
Nicméně pointa byla, že jsem původní příspěvek chápal jako povzdychnutí, že by nás to donutilo k akci, kdyby veškeré zásoby byly nevytěžitelné.
Nicméně pointa byla, že jsem původní příspěvek chápal jako povzdychnutí, že by nás to donutilo k akci, kdyby veškeré zásoby byly nevytěžitelné.
Elektromobily se používají už hodně dlouho ani si to spousta lidí neuvědomuje-třeba "ještěrky" a vysokozdvižné vozíky ve skladech, továrnách, letištích atd. takže mluvit o absolutní nesmyslnosti elektromobilu je blbost. Po Londýně každé ráno rozvážejí k domům mléko elektronáklaďáčky co vypadají jak muzejní e😜onát-jak je možné že (podle místních diskuzních e😜ertů) nemají baterky neustále vybité a nikam nedojedou? Fedex UPS atd používají v centru dodávky větší než tranzit. Zásobování supermarketů má často elektrické trazity a transportéry. Vidět mini elektromobil z devadesátých let velikosti smartu je naprosto normální. Kolik potkám Leafů ani nepočítám. Nových BMW i3 jsem tento týden viděl asi pět. Často vidím na nabíječce Amperu od firmy co mobilně pronajímá auta přes čipové karty. Hodně firem a smluvních taxikářů má hybrida. Dotace? Úlevy? Ne, lidi si kupují auto jaké potřebují a hlavně podle toho jak a kde jezdí. K tomu výborná infrastruktura a podpora v legislativě. V Čechách se podporuje bio nafta jako ekologické palivo. Dopad řepky na krajinu je naprosto zdrcující. Stejný jako v USA v kauze kukuřice na eko etanol. Mimo jiné se potraviny stávají luxus protože farmář má víc za dotovanou a státem DIKTOVANOU řepku nebo kukuřici než když pěstuje potraviny. Eletromobil má obrovské využití ve městech kam hlavně patří. Ano nedá se s ním (zatím) jet do Ostravy a zpět. Ale to po něm také nikdo nechce.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Co nám to říká? No jenom to, že i elektromobil se současnou technologií se prodává stejně dobře jako běžné auto. Všechno je to jen a jen v ceně. A cena je pouze otázkou sériovosti výroby, otázkou vybudování dostatku výrobních kapacit na baterie. A to je jenom otázka času. Odhaduji tak 10 let. Proto jsem si jistý tím co jsem napsal na začátku vlákna.
Mimochodem před několika lety proběhla medii zpráva, že se vědcům podařilo rozsvít 60W žárovku bezdrátově na nějaké 4 metry. Cívky měli v průměru tak 1m. Supr výkon, už mi alespoň rádio nebude žrát autobaterie >😁 >😁 .