Novinky
Pekelná Micinka
4
Já jsem z téhle studie nadšený. Podle mého nová redefinice malého britského sporťáku, jako byly Austiny a MG. A něco v něm mi připomíná DB AR1, asi ty kruhová světla...
EauRouge
2
Souhlas, poté co malé britské značky poumíraly jsem rád, že se někdo vrací k té staré filozofii. Ač je to napůl Němec, tak mi to přijde od MINI jako správný směr kde brát inspiraci. Já sám v tom vidím trochu z D-Typu, trochu z Triumphu Spitfire(zadek) a rozhodně to nemyslím zle, ba naopak. Interiér je jednoduše krásný, tam by se mělo MINI rozhodně inspirovat. Kéž by to vyrobili, byl bych první na čekací listině.
ericn
2
Pánové, souhlasím s vámi. Také se mi ten koncept líbí, dokonce i to že je elektromobil 😉
Lonestarstate
2
Já se na ty fotky nemůžu vynadívat. Až když jsem myslel, že nádherné detaily vidím všechny, všiml jsem si motivu britské vlajky v zadních světlech. Mini tohle musí vyrábět...a je mi jedno, co tam bude za pohonnou soustavu, ten design nesmí zapadnout. :yes:
Pekelná Micinka
0
:yes:
GTI
0
Stejsn
0
Ten motiv má (částečně) i v madlech dvěří 😄
šmoula nešika
0
Báječné retro, prostě parádička. A mistrné sladění moderních prvků Mini s britskými a italskými roadstery ze 60. let. :yes: Myslím, že až se po několika letech odkládání dostanu na obnovu své Nástěnky slávy, bude zde mít jistě toto vozítko své místo.
GTI
0
šmoula nešika
0
že otevřené dvoumístné auto není kabrio, ale roadster. Tak prosím ale také neříkejte čtyřdvéřovým sedanům kupé jen proto, že to má vzadu placatou střechu!!! Pan Dragoun je tu jeden z mála, který umí věci pojmenovávat správně.