Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mini Superleggera Vision: Otevřený elektrický minimalista

Na letošní Concorso d'Eleganza Villa d'Este si BMW přichystalo opravdový bonbónek. Stříbřitě modrý roadster se ohlíží do minulosti a nese překvapivě značku Mini.
Zpět na článek
Avatar - šmoula nešika
26. 5. 2014 17:13
Re: Short, sharp shock
Báječné retro, prostě parádička. A mistrné sladění moderních prvků Mini s britskými a italskými roadstery ze 60. let. :yes: Myslím, že až se po několika letech odkládání dostanu na obnovu své Nástěnky slávy, bude zde mít jistě toto vozítko své místo.
Avatar - Stejsn
26. 5. 2014 14:19
Re: Short, sharp shock
Ten motiv má (částečně) i v madlech dvěří :-)
Avatar - Stejsn
26. 5. 2014 12:37
Jsem velmi rád, že v redakci víte,
že otevřené dvoumístné auto není kabrio, ale roadster. Tak prosím ale také neříkejte čtyřdvéřovým sedanům kupé jen proto, že to má vzadu placatou střechu!!! Pan Dragoun je tu jeden z mála, který umí věci pojmenovávat správně.
Avatar - Lonestarstate
25. 5. 2014 20:12
Re: Short, sharp shock
Já se na ty fotky nemůžu vynadívat. Až když jsem myslel, že nádherné detaily vidím všechny, všiml jsem si motivu britské vlajky v zadních světlech. Mini tohle musí vyrábět...a je mi jedno, co tam bude za pohonnou soustavu, ten design nesmí zapadnout. :yes:
25. 5. 2014 19:08
Re: Short, sharp shock
Pánové, souhlasím s vámi. Také se mi ten koncept líbí, dokonce i to že je elektromobil ;-)
Avatar - EauRouge
25. 5. 2014 15:38
Re: Short, sharp shock
Souhlas, poté co malé britské značky poumíraly jsem rád, že se někdo vrací k té staré filozofii. Ač je to napůl Němec, tak mi to přijde od MINI jako správný směr kde brát inspiraci. Já sám v tom vidím trochu z D-Typu, trochu z Triumphu Spitfire(zadek) a rozhodně to nemyslím zle, ba naopak. Interiér je jednoduše krásný, tam by se mělo MINI rozhodně inspirovat. Kéž by to vyrobili, byl bych první na čekací listině.
Avatar - Pekelná Micinka
25. 5. 2014 14:33
Short, sharp shock
Já jsem z téhle studie nadšený. Podle mého nová redefinice malého britského sporťáku, jako byly Austiny a MG. A něco v něm mi připomíná DB AR1, asi ty kruhová světla...