Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Subaru WRX STI vs. Porsche Cayman: Kdo bude rychlejší? (video)

18 komentářů

flyboyeda
s Caymanem 3.4 GTS by to dopadlo jinak

tohle srovnání je směšné
Variotek
Srovnávat oba tyto vozy je směšné, ať už se jedná o jakoukoliv verzi.....
flyboyeda
souhlasím
3_diamanty
neboj coskoro pride este aj slabsie porsche 😉
Hammunasakra
Snad srovnáváš aspoň podobně drahý auta ne? To proti STi můžeš rovnou nasadit 918 😉
ozawasan
To je zase jednou srovnání. Porsche to neuškodí a Subaru........ Ach jo - tady se srovnávají dvě auta, která jsou Legendami, každé však trochu jinak a jejich těžiště "cílových skupin" a zábavy jsou taky někde jinde. Pro šťouraly - Porsche jsem nikdy neřídil....nejsem příznivcem zážitků ze slevomatu, abych mohl tvrdit u fotky, že jsem řídil "káru".
Pokud by dali nejvyšší verzi Porsche proti této nejvyšší verzi u Subaru - mám za to, že by Subaru(a to jsem fanda této značky), dostalo jaksi na zadní křídlo.... a to pořádně.....
S každým z těch aut se asi budete bavit jinak a hlavně jinde...... Ale tak, když nic jiného, tak efekt pro plakátové jezdce z toho srovnání je no............
3_diamanty
fachcite si na porsche a zrazu vam nejaky nenapadny sedan ukaze svoj zadok

bezohladu na zmyselnost porovnania.....subaru :yes:
m.z.
To bych netvrdil, Cayman je velice schopný i v teritoriu Subaru a na dálnici by nad 200 Cayman ujel.
holden_holden
a co by v tom teritoriu ten cayman delal? zahrabal se?
ozawasan
ahoj 😉 . No na dálnici bezpochyby - u vlásenek někde kolem Berounky bych si až tak u Porsche nebyl jistý a na šotolině - což je pro mne revír Subaru - tak tam bych asi být noumáuní majitel Porsche asi vůbec nejezdil..... A o oturbených Foresterech v lese bych se snad už ani nezmiňoval, ale to vím, že jsme někde jinde 😄
JaMM
Napis, kedy si si to vypaloval naposledy na sotoline? Leda tak hrabak na mieste, odpich a stop! 😉
ozawasan
já mám oturbeného forestera - a nestalo se mi, že bych se na šotolinové cestě zahrabal - měl bych? Proč by to mělo hodit stopku? Tak rychle se ti diff nepřehřeje.......
JDM
vždycky to bude o řidiči , takže klidně na vlásenkách kolem berounky můžeš s caymanem STI zatopit 😉 Obě auta jsou super , co mě vadí je tohle rovinkový porovnávání aut , mám radši srovnávačky na nějakých tratích (uzavřených cestách) tam se projeví jaký to auto opravdu je .
[odkaz]
Kaufi
Ten nejaky nenapadny sedan, ako to vidiet aj z videa ma navrh len pri starte… pocas jazdy bol Cayman rychlejsi, takze je dost nelogicke, co si napisal.
Milos322
"Má sice pouze dvoulitrový boxer........."? wrx sti ma 2,5 litrovy boxer, pán Mička
Kaufi
2,5 litra a s turbom...
_MT_
To snad neplatí ve všech zemích, ne? Subaru moc nesleduji, ale v minulé generaci to tak, pokud vím, bylo.
Milos322
ano, predchadzajuce dve generacie wrx sti boli na japonskom trhu k dispozicii s 2 litrovym motorom.
pri novej generacii platí😒br /> wrx - 2 litrovy motor, manualna alebo CVT prevodovka
wrx sti - 2,5 litrovy motor, manualna prevodovka

zatial neexistuje sprava, ze by sa pod kapotou novej generacie wrx sti urcenej pre japonsky trh mal usadit 2 litrovy motor.

samozrejme, vsetky spomenute motory su preplnane.