Novinky
Jestli to bude do 2,5 mil,tak to vypadá na zajímavý duel se základní 911.Předvádeči si samozřejmě pořídí raději luxusní kupé Carreru,milovníci sportovní jízdy jednoznačně Caymana.
od Porsche odvážny ťah...ja osobne si ale nemyslím že Cayman bude nejakým spôsobom kanibalizovať 911...ono jazdil som v staršom Caymane a v 911-ke konkrétne 997 a 991...Cayman je o niečo menší a mrštnejší ako 911..ale aj keby mal Cayman väčší výkon ako 911, nemyslím si že pre ňu predstavuje nejakú formu ohrozenia...hoci môže byť Cayman akokoľvek rýchly, skvelo ovladatelný a vyvážený, nikdy z neho nebude vyžarovať to čo z 911...do vety to vyjadriť neviem ale pri jazde s 911 sa človek cíti o sféru vyššie...samozrejme nijako nezhadzujem Cayman...pre mňa je to jedno z najlepších šoférskych áut na svete..ale 911 je proste 911...ten pocit nielen pri pohlade zvonku, ale aj pri šoférovaní a celkovom vnímaní auta je zásadne odlišný...preto si ja osobne myslím, že každý kto už mal Porsche a zažil ten pocit z riadenia 911, nebude mať problém sa rozhodnúť..kto zase bude chcieť ultimatívny šoférsky nástroj, siahne po Caymane..kto ale bude chcieť dokonalú charizmu v spojení s perfektnou ovladatelnosťou a použitelnosťou na každý deň, siahne po 911..a je naozaj jedno po akej..či už základnej alebo Turbo S...u mňa ale samozrejme ako malý Cayman tak aj 911 majú :yes: :yes: :yes:
TAKŽE od něj už nic dobrýho nečekáme. To je autsajdr na věky věků a ani elektrický Kajen 2016 jeho pověst nezachrání :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Co ti dcera koupila dnes? 😄
>😁 >😁 >😁
Ako nad tým uvažujem, zdá sa mi to najlogickejšia varianta pre GT3: nezmení sa charakter (vysokootáčkového atmo) motora, netreba turbo a priestor preňho a ostatné periférie a stále bude výkonovo pod GT3 (a z hľadiska hierarchie by som to tipoval na menej, než 331 kW, nech je trochu odstup od GT3, odhadom tak 309 kW/420k).
Možností mají vícero, ale pokud to bude 3,8, tak pochybuji, že bude přeplňovaný.
Downsizing a větší turba v 911 nemají smysl, jediná cesta při zachování motoru vzadu je hybrid