Novinky
"...v popsaném režimu vozu trvá zrychlení z 0-100 km/h 27 až 40 sekund..."
Tak to je teda fakt "zihadlo"! Pre porovnanie, Skoda 105 (33kW/44ps) mala zrychlenie 0-100 za 24 sekund! Predstava ze niekto si ide na baworaku za melon, a ofukne ho daky dedo na 35-rocnom "skodylaku" je fakt usmevna...
😄
Tak to je teda fakt "zihadlo"! Pre porovnanie, Skoda 105 (33kW/44ps) mala zrychlenie 0-100 za 24 sekund! Predstava ze niekto si ide na baworaku za melon, a ofukne ho daky dedo na 35-rocnom "skodylaku" je fakt usmevna...
😄
....ale řidiče.
S takovým autem se přece nebudu pouštět do žádných větších akcí, zvláště když mám vybité baterky a indikaci nabití to má. Jen blázen a ignorant může očekávat, že na motůreček 650 ccm ve variantě generátor-elektromotor to pojede 200 km/h a z 0 na 100 za 5 sec.
To je stejné, jako divit se, že mi dojde benzín a auto přestane jet, když si vyjedu na německou dálnici se svítící kontrolkou a vím, že nejbližší pumpa je 200 km daleko.
...může být nebezpečné... - ? To je demagogie. Pokud dojde benzín nebo nafta právě při předjíždění kamionu na normální silnici, je úplně stejně nebezpečné.
Je také potřeba si uvědomit, k jakému účelu je ten který typ auta vhodný. Na e😜edici do Afriky si vyberu jiné auto než na závodění na okruhu a v jiném autě pojedu na Ples v Opeře a s jiným zase na rodinnou dovolenou do Chorvatska. Jiné auto také použiji, když budu muset denně svážet pytle brambor z pole.
S takovým autem se přece nebudu pouštět do žádných větších akcí, zvláště když mám vybité baterky a indikaci nabití to má. Jen blázen a ignorant může očekávat, že na motůreček 650 ccm ve variantě generátor-elektromotor to pojede 200 km/h a z 0 na 100 za 5 sec.
To je stejné, jako divit se, že mi dojde benzín a auto přestane jet, když si vyjedu na německou dálnici se svítící kontrolkou a vím, že nejbližší pumpa je 200 km daleko.
...může být nebezpečné... - ? To je demagogie. Pokud dojde benzín nebo nafta právě při předjíždění kamionu na normální silnici, je úplně stejně nebezpečné.
Je také potřeba si uvědomit, k jakému účelu je ten který typ auta vhodný. Na e😜edici do Afriky si vyberu jiné auto než na závodění na okruhu a v jiném autě pojedu na Ples v Opeře a s jiným zase na rodinnou dovolenou do Chorvatska. Jiné auto také použiji, když budu muset denně svážet pytle brambor z pole.
Nj, otázka jestli má každý doma tolik různých aut aby měl z čeho vybírat
podľa článku je to trochu inak. Ten problém nastal bez výraznejšieho upozornenia, to chápem tak, že auto sa tvárilo v poho a zrazu sa rozhodlo výrazne ubrať plyn (energia ešte bola). U benzínu ti klesá ručička, potom zasvieti prípadne zaškrieka rezerva a stále ide naplno až kým nepadne na hubu. Elko si asi žije svojím životom a fakt ti môže vyviesť niečo nepríjemné.
Chytrej amík měl vybité baterie (jinak by se mu to nepřepnulo na "prodlužovač") a pak se diví. Divil se i potom doma, když vykoupal svojí oblíbenou kočičku a dal jí usušit do mikrovlnky aby se chudinka nenastydla.
Jen jestli z něho neděláš ***a neoprávněně. Ten el. prodlužovač se dá zapnout už od max. nabití. Jinak se na ten udávaný dojezd ani nedostaneš. Z toho, jak ten článek chápu já, auto se rozhodlo v rámci šetření energií utnout max. výkon dříve, než to bylo nezbytné a přitom k tomu nemělo jediný důvod - REX je v podstatě jen taková rekuperace plus, do samotného pohonu nezasahuje...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tomuhle "autu" nějak nerozumím, pro koho, na co ... ani designově ... vše v takovém podivném nesouladu, jsem zvědavý za jak dlouho to stáhnou z výroby ...
ale NA DÁLNICI S TÍM PRCKEM [odkaz] RADŠI NELEZTE !! A POŘIĎTE SI NEJSKVĚLEJŠÍ AUTO NA SVĚTĚ😒br /> TESLA MODEL S/D [odkaz] 😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D