Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Průměrnému čínskému majiteli vozu Škoda je 35 let a má první auto

9 komentářů

Kharl.ANTIDIESEL
jj
ČÍNA PODPORUJE SVOJE BYD [odkaz] [odkaz] ELEKTROMOBILY [odkaz] KÁMOŠÍ S DAIMLEREM A NA VWAGON ZVYSOKA >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Uživatel_5340709
Průměrnému zákazníkovi v Číně, který si koupí vůz Škoda, je 35 let, má první auto - a před tím řídil vodního bůvola, když šel orat rýži. 😄
Gilgit
Zdá se, ze nekomu takové poznámky pripadají vtipné.
Kharl.ANTIDIESEL
JOO děláme si srandu ze škodovky co nedělá elektromobily a stále nás otravuje BENZOPYRENEM !!! [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
HNUTÍ ZA LIKVIDACI ZAPRODANÝ ŠÁDE !!
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Uživatel_5340709
Už xx krát jsi psal, že diskuse se mnou je bezpředmětná, tak to dodržuj a neobtěžuj hlupáčku 😲 , já to dodržuji 100%.
Gilgit
Vsak já s tebou taky nediskutuju, jenom písu co si myslím o tvém príspevku. V mé reakci jsem te nijak neoslovil. Ale zdá se, ze ani to nedokázes pochopit.

Jinak gratuluji k pouzívání slov typu "neobtěžuj hlupáčku" jako reakci na slusnou poznámku. To se hned pozná inteligent. >😁
Kharl.ANTIDIESEL
jj
KIA a Hyundai bere VW domácí půdu přimo pod nohama [odkaz] TO JE DOBŘE !! 😄 KDYŽ VW STÁLE NEDĚLÁ POŘÁDNÝ ELEKTROMOBILY [odkaz] A ODDALUJE JAK JEN TO DE [odkaz]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
ELEKTRICKÝ KOREJEC JE NÁŠ CHRÁNĚNEC
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
holden_holden
prumernosti. IQ kolem stovky.a neni nic spatneho na tom zacinat na skodovce. vetsina z nas na ni zacinala. smutne ovsem je na ni koncit. to je na povazenou.
benet
Škodě přeji úspěchy a doufám , že se v Číně prezentuje lépe, než těmi fotomontážemi, které jsou v článku a podobnými. Zejména ten druhý "snímek" je opravdu směšný.