Testy
KANKUNEN
7
kopie.
fOE
3
Bohuzel musim souhlasit. Bohuzel protoze smart do ted se mi vzdy spise libil.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
že každá nová generace smartu je škaredější, než ta předešlá.
zase si vezmi, že ja mám 1. generáciu po fejslifte a tá je najkrašia, takže mi to moc neva 😄
na starom smarte sa mi pacili tie trojsrubove kolesa ( neeskutocne divne to vyzeralo na diskoch ) ... taketo nieco mal tusim naposledy stary oltcit ... nehovoriac o to mze predne a zadne pneu mal smart roznej sirky .. praktickost nadovsetko
Může mně někdo vysvětlit z čeho pramení vaše nejiitota a co si mám představit za honbou za nižšími výrobními náklady?
"Nejsme si ale jistí motory a tím, jestli Smart neztratil kus svého kouzla v honbě za nižšími výrobními náklady..."
"Nejsme si ale jistí motory a tím, jestli Smart neztratil kus svého kouzla v honbě za nižšími výrobními náklady..."
V tomto prckovi? Za tolko jazdim mojim 2,5 t, skoro 3 litrovym dieslom.
kebyze to bolo v jednofarebnom prevedeni ( napriklad cele cierne auto, cele cervene ) tak mozno by to aj vyzeralo k svetu.... ale ta dvojfarabna, pozicne divne strihnuta kombinacia na karoserii sa mi vobec ale vobec nepaci..... kludne mohli spravit jednofarebne prevedenie a povedzme nahodit len bielu strechu ak uz chceli byt cool.... alebo ciernu.... nebolo by to krajsie?
takto to vyzera ako pozvarane s dvoch roznych aut roznej farby, taky kutilsky paskvil z nahradnych dielov .. o nejakej premiovosti a elegancii nemoze byt ani reci.... dnes uz aj cinan na kolene doma si spravi krajsie auto ako tento pokus o vtip.... drahy vtip
takto to vyzera ako pozvarane s dvoch roznych aut roznej farby, taky kutilsky paskvil z nahradnych dielov .. o nejakej premiovosti a elegancii nemoze byt ani reci.... dnes uz aj cinan na kolene doma si spravi krajsie auto ako tento pokus o vtip.... drahy vtip
Gilgit
Puvodni Smart zkonstruovali Hayek Engineering. Bohuzel se toho chopil Daimler a takhle to dopadlo. Kdybych chtel dnes Smart, koupim si Twingo a jeste usetrim a budu mit hezci auto.
Gilgit
předražený krám, vypadá ohyzdně, než koupit tohle , to je lepší ty peníze vyhodit do koše
Ak sa ti podari s Fabiou zaparkovat na mieste dlhom 3 metre, mozeme zacat debatovat a porovnavat Smart a Fabiu.
Cielovou skupinou toho auta nie je potencialny majitel Fabie.
Cielovou skupinou toho auta nie je potencialny majitel Fabie.
přesně tak majitelé Fábií mají totiž víc rozumu, jak majitelé Smartů,
proto je to jiná cílová skupina
proto je to jiná cílová skupina
Taková je odpověď na otázku z üvodu. Ani nemusím číst článek a podle fotky vidím, že tím Smart udělal skok (ne-li dva nebo tři) dozadu. Twingo je hezčí, praktičtější, levnější, zkrátka má všechno co tomuto ohyzdovi chybí. Za mě jednoznačně :no: :no: