Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW i3 umí samo zaparkovat a přivoláte jej hodinkami (+video)

8 komentářů

petrumr
picasso umí taky skoro samo zaparkovat, to umí tedka spousta nových vozů, ale ten citroen taky umí vyjet ztoho místa samo. Ale naštěstí je tohle dobrovolné a někdo si to nepřiplatí.
Egi
Jasně, Picasso umí úplně všechno na světě. Ale vsadím se s tebou o co chceš, že v něm musíš sedět, by zaparkovalo a ovládat pedály. Tahle zpráva je ale o tom, že v i3 sedět nemusíš, vystoupíš z něj a ono zaparkuje skutečně samo. Takže to chce nejprve číst, než ze sebe začneš dělat veřejně blbečka
petrumr
ano číst příspěvky v diskuzi je základ. Když píši skoro samo, tak asi ty slova něco znamenají a ještě jsem se zmínil, že to umí spousta nových vozů a ještě jsem napsal, bohudík, že tohle se nemusí kupovat. Tak ty zastavíš v ulici kde je provoz jak svina, čekáš hodinu, než můžeš otevřít dveře a potom si na hodinkách dáš povel na zaparkování. Potom hodinu čekáš, až tto auto začne parkovací proces, dřív nezačne, nebot po ulici jedou auta..... mám pokračovat, ty ses uplně ztoho bacvora počural.
Egi
Ano, pokud ti to udělá radost, tak se z toho bavoráka klidně počůrám. Nic to nemění na tom, že zaprvé popisuješ úplně jiný systém a za druhé ještě k tomu v jiném autě než o jakém se píše v článku. Víš, právě proto je tu tenhle článek, aby nás informoval o novince, která byla na CES 2015 představena. Opravdu nevidím jedinou spojitost s tím, že tvoje Picasso má systém poloautomatického parkování, protože to skutečně, jak píšeš, má dneska spousta aut. Mě se prostě zdá, že ne já z bavoráka, ale ty z toho svého Picassa jsi počůranej a musíš ho cpát do diskuse pod každý článek, aniž by to mělo jakoukoliv vypovídající/diskutabilní hodnotu.
Petrko
Aneb Kylie je mrtvá ať žije petrumr. 😉
petrumr
Jsi majitelem bmw?
petrumr
já ti to neberu, v nevadské poušti, kde kilometr daleko není druhý auto jde všechno.
petrumr
Moment, já píši, že to mám na svojím citroenu picasso? Tohles sis vymyslel, tohle sem vůbec nepsal, ty neumíš diskutovat a meleš si svoje.Možná je to tím počuráním, vzteku zarudlých očí nevidíš ani na písmenka.