Novinky
kvalita, klesají prodeje.
Nikoliv, je ale škoda, že v USA není populární diesel, 1.6 TDI by si určitě našel fanoušky.
jojo 1.6 tdi by si mnoho američanů ve svých zahradních traktůrcích dokázalo představit .... 8-s . proč pak v USA (a celkově ve světě) není diesel populární ???
Trochu jsem trolloval, jasně záleží na ceně paliv, třeba ve Francii je diesel právě populární kvůli ceně, jinak diesel v USA se hodí podle mne do dodávek a taky by ho měli zvážit kupci pick-upů.
chápu . jestli se hodí diesel do dodávek a pickupů je možná pravda , ale jen v případě zase ceny paliva , ano diesel má větší krouťák a pro převážení nákladů se ta síla hodí , ale když máš pickup s pěti-litrovým osmiválcem asi nebudeš řešit kroutící moment protože i ten benzín v této motorizaci má dost síly , navíc benzín za pár korun a jeho dostupnost , diesel v usa nenatankuješ na většině pump .
US klient má rád V6, V8, ne Schnell, Schnell VW tříválec s turbem 😄
VW v US zadne trivalce neprodava - zatim. V6 se da stale koupit do Passatu a CC.
Jde o US asociace, prostředí...
Co si představíš pod pojmem TATA, nebo Dacia? Tak asi tak podobně to mají oni s VW, a je jedno jestli je to Golf, nebo Touareg.
Co si představíš pod pojmem TATA, nebo Dacia? Tak asi tak podobně to mají oni s VW, a je jedno jestli je to Golf, nebo Touareg.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Psal jsem to tady již několikrát. VW chystá nové SUV, nový Golf získal ocenění od Motortrendu, Golf R si Američané pochvalují, Jetta a Brouk je oblíbený ale Jettu to chce modernizovat, Passat a Tiguan jsou starší, tipuju, že po příchodu nových modelů bude VW růst. VW rozhodně není Tata nebo Dacia, jak tady někdo něco takové psal, je to zkrátka mainstream, ale rozhodně výše než třeba takový Dodge. Podle mne by VW měl udělat z Phaetonu sedan vyšší střední, ne luxusní auto a dát mu nějaký 6 válec atmo., turbo a určitě by se po něm zaprášilo. To samé platí u SUVéček. Jinak pověst VW v USA není špatná, hlavně i díky Audi.
Gilgit
Tak se vymluvil a spát.
Gilgit
zlatý voči, zlatý voči, VW nemá v usa zdaleka image, pvoěst, spolehlivost ani jako to dodge, už vůbec nemluvím o buicku, hynadai, acuře atd.
A Audi a VW sou dva světy, vw se v usa nedaří dlouhodbě už několik let, spíš možná i desítek let
A Audi a VW sou dva světy, vw se v usa nedaří dlouhodbě už několik let, spíš možná i desítek let
kto ma zaujem o podrobnejsie cisla vw v severnej amerike tu je nieco: [odkaz] ... hyundai pre porovnanie [odkaz]
najvacsi problem ja vidim v tom ze dizajn europskeho vw neoslovuje americku klientelu.... nie som american ale sam by som radsej siahol v usa po americkom alebo korejskom alebo japonskom voze ako po koncerne ... je to tak....
chrysler 200 sa mi moc paci, byt v usa ... a mat prachy... tak chcem jedneho modreho :yes:
len si zober interier optimy accordu alebo chryslera 200 a porovnaj si to s passatom a hned je jasne preco v usa nemoze vw uspiet.... ( nenarazam teraz na kvalitu ) ... iny kraj iny mrav... iny vkus... ine priority.... co sa paci nam v eu sa nemusi pacit nejakemu amikovi z dallasu alebo chicaga ... ked vw padne buduci rok v usa v predajoch na same dno potom mu to mozno dojde .. zatial tvrdohlavo odolava ale je to koniec koncov bohuzial len na skodu samotnemu vw..... konkurencia v usa sa moze len usmievat ked vidi nezaujem vw-agenu o zmenu situacie v usa