Videa
speedfred
3
za chvíľu bude v AAA - ako predvádzačka zo salonu.
Přejít do diskuze
Ze stejneho duvodu jsem radeji ze sveho CV odstranil Francouzstinu. Ucit se ji a vedet ji pouzit dve veci jsou. 😄
No, všichni schopnost mluvit anglicky mají uvedenu ve svých CV, bohužel v reálu je to podstatně horší.
Schvalne jsem si ten genialni Google translator zkusil a preklad tehle moudrosti je zhruba na urovni "Kolik tresni, tolik visni" >😁
No, je to minimalne na zamysleni kdo je hloupy, jestli ten kdo si dovoli pridat citat v angictine (mimochodem nesud (ne)znalost cizych jazyku ostatnich podle sebe), nebo ten co ani neni schopen pouzit google translator aby mel alespon pribliznou predstavu. 😉
[odkaz]
[odkaz]
"If one does not fail at times, then one has not challenged himself." -Ferdinand Porsche
Walter :yes:
Walter :yes:
mluv česky vole, nemám rád lidi co v Česku mluví anglicky a když narazí na anglicky mluvícího člověka nedoruzmí se sním, takoví lidé jsou hloupí
Leda tak v Norsku,které pepíci v poslední době tak rádi proklínají,tady u nás to žádná velká sláva není.
Úmyslně jsem psal "číst anglicky". Mluvit je samostatná disciplína, a psát se správnou gramatikou také.
Musíte se s tím smířit, je to daň za revoluci. Dneska je dost běžné že lidé kolem 35 let a méně téměř všichni umí číst anglicky tak že jim ani nepřipadá že přepli na jiný jazyk...
být monstrózní, běžný řidič potenciál 918 těžko využije,jel v jsem v 911 turbo z r.2006,které má poloviční! výkon,ovšem už to bylo peklo,ani si neumím představit jízdu v tomhle šíleném stroji. >😒]
Ovšem číst si testy aut v angličtině není žádná sranda,složité slovní obraty,plno odborných výrazů a pro Brity typické ironické hlášky,to hned tak každý nezmákne ani když se anglicky domluvit umí.Na to je třeba umět angličtinu opravdu na velmi vysoké úrovni a takových lidí zas tak moc není.A porozumět Chrisu Harrisovi,který chrlí hlášky jak kulomet,to je taky fuška. >😒]
Auto se jízdou bokem dost zbrzdilo, ale stejně to pak byla pecka. Hlavně, že se Roehrlovi nic nestalo. 😉
Jo, je to podobné jako mé oblíbené, "kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti", týkající se lyžování. 😉
Nemáte někdo odkaz někam kde ještě nestihli to video smazat? Tyhle autorský práva nám byl čert dlužnej. Furt aby člověk vymejšlel fígle jak vidět to co chce vidět.