Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Alfa Romeo ukazuje aktivní aerodynamiku Giulie QV

17 komentářů

lamal
Perfecto ! výsúva sa to ...
Egi
jo, je celkem úspěch, že u Alfy taky (alespoň prozatím) něco funguje >😁

Ale teď vážně, začínám o Giulii celkem vážně uvažovat, jen se pořád nějak nemůžu srovnat s tím vykuleným předkem ;-\ no, uvidíme, až nastane čas na výměnu, tak by to rudé QV mohlo být horkým kandidátem
Arese
Přesně, ten vykulený předek je nejslabší část designu celého auta. Doufejme, že facelift Giulii pořádně zamračí, tak jak si to zaslouží! :-!
sendador
Oproti Giuliette a Mitu o vykulenosti nemuze byt rec 😄
Jak se mi cumak Giulietty nelibi, tak s Giulii nemam vubec problem. Myslim, ze se moc povedla.
Dinar
jen bude třeba dávat pozor aby to "aktivní lízátko" neukončilo svou aktivitu při prvním parkování u obrubníku. Ale ok, spíš mě zaráží, že místo Giulie se pořád díváme na Giulii QV, ukažte nám civilní verze, kakraholte, tohle je na palici. :-!
Nonsens
sériu by som rád videl aj ja, ale musím uznať, že to robia dobre. Tie odkazy na minulosť, šport a posvätnú dušu Alfy sú to pravé, čo môže znova nakopnúť pomaly vymierajúcu cieľovku.
Dinar
Nevím, publikum napjatě čekalo novou Giulii a dostalo auto s pětiset koňmi a difuzorem až na zem. Pro mně to logiku nemá, ale snad vědí, co dělají.
zlysoused
Řekl bych, že tím chtějí posílit uvadající exkluzivitu značky a taky asi to odhalování trochu natáhnout, aby udrželi pozornost.
RS
Já myslim, že to není špatná taktika. Na úvod potřebují zaujmout aby si o tom "povídal" každý a vůbec věděl, že nějaká AR ještě něco produkuje. A když už někoho zaujme, tak třeba nepustí.

Ono když si člověk před autosalonem prohlíží vystavené top verze aut, jde dovnitř a zjisti, že je to drahé jak jetel, tak je často také ukecají na levnější verze, aneb "vždyť je to téměř stejné".

Další možností je, že ostatní verze nemají hotové a stíhali horko těžko představit alespoň jedno auto 😉
Dinar
Tomu všemu (stejně jako videím s pohyblivým splitterem) bych rozuměl, kdyby při uvedení vedle toho QV stála civil julča třeba s dvoulitrovým dýzlem se spotřebou již od... Pak by totiž bylo jasné, že to auto mají, takto to i vzhledem k tomu, že neukázali naživo interier, dělá dojem, že to auto není hotové. A další protahování je podle mně dost riziko, namlsáme lidi QVčkem a dalšího půl roku se můžou akorát těšit na něco, co ještě ani neviděli. Podle mně ta strategie dobrá není, ale jak jsem psal výše, snad vědí, co dělají. 😉
RS
Nejsem si zcela jist, že vědí co dělají, ale premíéru má mít až v září ve Frankfurtu, tak snad to stihnou v plné polní.
Tohle by jen prezentačka pro vybrané. V podstatě krom motoru ještě oficiálně neuvedli nic. 😉

Bral bych to i tak, že kdyby před pár dny představili Giulii 1.6JTD 120k bez cingrlátek, tak půlka lidí otočí oči v sloup a po pár minutách si "půjdou" pro 316D apod.
GeekStar
Presne tak, ja chci videt zadokolku s tim jejich 1.8 turbo a vykonem kolem 200 koni. Petisetkonovou QV si koupi par blaznu, na normalni jezdeni to neni.
Stejsn
a už potřebuje facelift...
RS
Po po počátečních velkých rozpacích jsem si už zvykl a začíná se mi libít. :yes:
Zůstává ale ve mně předsvědčení, že bude muset povinně svítit, pak vypadají ta světla velmi dobře. Zhaslá zatím nic extra, nedejbože aby ještě vyšla nějaká social verze s parabolami ;-\
Stejsn
Průšvih je, že italové - narozdíl od francouzů - facelifty neumějí. 90 procent faceliftovaných italských aut vypadá hůř než před tím. U frantíků naopak.
sendador
Zrovna u Alfy (narozdil od Fiatu) bych facelifty hodnotil vetsinou pozitivne - zejmena 156 i 147 po omlazeni vyrazne prokoukly a doted jsou to krasna auta.
RS
Nejvíc prokoukla po faceliftu 159 >😒]