Novinky
To se bude prodávat jen v Praze a Pardubicích? Nebo jsem to špatně pochopil.
Ano jen 2 prodejny.
No tak tím to dost pohřbili....
... člověk by v tom vypadal jako pošuk... V tomhle má Golf R prostě výhodu (Golf GTI se mi naopak nelíbí)
Nemyslel jsi to obracene ?
Kazdy jeden den sa divam na oficialne stranky Fordu na Slovensku, je az neuveritelne, ako dokaze Ford na Slovensku spat. CR a vsetky okolne staty maju cennik, konfigurator, informacie o RS uz 2 tyzdne, na Slovensku stale ani len pamiatky :-!
RS je horky kandidat na druhe auto do rodiny. Cena je pekne nastavena a na papire to vypada nejlepe z aktualni nabidky HH. Nicmene potrebuji nakoupit do konce roku a nikde zadna predvadecka. Je hezke, ze to jde objednat, ale kupovat HH bez projeti je pro me utopie. Nakonec to mozna dopadne tak, ze vezmu golfa R s peknou slevou a vyladim od MTM a budu spokojeny.
Tak do konca roka je síce ešte dlhý čas, ale ako poznám Ford, zverejniť cenník a fyzicky naskladniť autá je dosť rozdiel. Ak potrebuješ auto kúpiť teraz z daňových dôvodov, môžeš dobrovoľne zaplatiť ešte pred dodaním (čo nie je úplne rozumné); inak Ti zostáva ten G R (hoci aj ten sa nejaký ten mesiac vyrába, to by si musel nájsť skladovku).
Inak charakterovo sú to dosť odlišné autá, hoci obe super silné hotheče so 4x4, eRko je absolútne nenápadný sleeper s vizuálom 1,2ky, kdežto RS je podstatne e😜resívnejší, dáva najavo, čo má pod kapotou. Inak sériový FF RS vs. GR vytunený u Mayera, to bude dosť cenový rozdiel (v neprospech R).
Inak charakterovo sú to dosť odlišné autá, hoci obe super silné hotheče so 4x4, eRko je absolútne nenápadný sleeper s vizuálom 1,2ky, kdežto RS je podstatne e😜resívnejší, dáva najavo, čo má pod kapotou. Inak sériový FF RS vs. GR vytunený u Mayera, to bude dosť cenový rozdiel (v neprospech R).
Ano. Ford má problém uvést modely do reálného prodeje, což je skoda. Už takle mám tuarega, místo Mondea. Nejsem ochotný koupit něco, co si nemůžu projet. Věřím, že jízdne to bude super, ale co když to bude ultra tvrdé? Co kdyz to bude zrát jak stí? Atd.
Vzhledově je pro mě lepší Rko svoji nenápadnosti, ale ani RS není moc kriklave. Firma má rámcovku s VW, takže na Rko do výroby je pro me zajímavá sleva a pak zbyde i těch 2k€ na chip. Na RS díky tem dvěma prodejcům asi moc invidualni nabídka nebude i vzhledem k výborné základní ceně.
Srdce by určitě volilo RS, ale uvidíme, jestli tomu půjde Ford naproti.
Vzhledově je pro mě lepší Rko svoji nenápadnosti, ale ani RS není moc kriklave. Firma má rámcovku s VW, takže na Rko do výroby je pro me zajímavá sleva a pak zbyde i těch 2k€ na chip. Na RS díky tem dvěma prodejcům asi moc invidualni nabídka nebude i vzhledem k výborné základní ceně.
Srdce by určitě volilo RS, ale uvidíme, jestli tomu půjde Ford naproti.
U fordu to má vždycky nějaký háček. Mustangů je málo. Tohle jen ve dvou prodejnách v Čechách....pro mě tedy nekoupitelné a nepochopitelné.
Taky nechápu, proč si v tomto případě hraje zbytečně na hogo fogo a prodává RS jen ve 2 prodejnách.
Pochopil bych to u Bugatti Veyron. U Nissanu GTR jsem si klepal na hlavu, ale u Fordu Focus. ;-\ ... to je naprostý nesmysl.
Forde, nezmrs to auto jizdne a ja ti tleskam. Tohle musi jit na dracku. :yes:
Sám by som si ho vedel predstaviť v garáži a hoci jeho exteriér je trochu e😜resívny, v tej novej šedej vyzerá dostatočne civilne, rozhodne menej tuzingovo, ako CTR.
Jestli to neco vypovida o tom aute nevim. 😄
EDIT: Jo a jeste nissan 370z lakal podobne jako CTR. >😁
Ad RS, ano, toto je auto ktere se snazi kricet do sveta co umi. Na druhou stranu ma o cem kricet a vzhledem k tomu ze i cena miri rozumne a relativne i na mlade lidi tak proc ne. V te modre vypada skvele. Strach bych mel jedine z tech priplatkovych recaro, vypadaji fantasticky a urcite jeste lepe funguji na trati / okresce, ale co ve meste? Co delsi cesty? Tady bych mel strach jestli toto uz trosku nezabije pointu HH, tedy rychleho auta na kazdy den.
Každopádne keď už tam nedali nejakú peknú výraznú farbu (performance blue či jedovatú zelenú ako u minulého RS, prípadne nejaký odtieň žltej či oranžovej á la Lambo), tak potom je naj práve tá bridlicová šedá.
[odkaz]%3A
V DE konfiguratoru značena jako Slate-Grau.