Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kraj viní z dopravních potíží u Brna ŘSD, to kritiku odmítá

5 komentářů

praděda7
Ubohost, ubohost, ubohost......... ;-\
dr.biker
Jeden se vymlouvá na druhého a vzájemně spolu skoro nekomunikují. Co kdyby pánové se vždycky jednou za čas sešli a řekli, co a kde zamýšlí a prokonzultovali to spolu, aby nedošlo k situacím, jaké teď panují v okolí Brna. Nejhorší je to pro lidi dojíždějící do Brna z východu. Opravuje se D1 před Brnem od Vyškova, opravuje se i sjezd do Brna, kde vázne doprava a ty chytráky nenapadne nic lepšího, než omezit dopravu před Brnem i na staré komunikaci, kde vzniká nový kruhový objezd u Podolí. Někteří řidiči se tak snažili najít objízdnou trasu jinudy, třeba vrchem přes Ochoz u Brna, ale i tu řidiči nepochodili, i zde byla uzavírka v Ochoze. Zkrátka není problém narazit na objížďku na objížďce. Pánové, přemýšlejte u plánování oprav, ať cesty nejsou jedno velké parkoviště!
Jo a majitelé obchodů v Olympii musí mít velkou radost z těchto pánů. >😁
twistedTSD
To mi vyprávěj, "parkování" na D1 před Brnem jsem si v minulých měsících užil až až. V posledních týdnech to paradoxně bylo lepší (také tedy nejezdím ve špičce), ale zase mě prudí d*bilně udělaný nájezd na dálnici z Ostravské. V noci fakt bezpečné jak sviňa...
stréc od piva
nejlepší idioce je,že je rozkopané vlastně od Rousínova až k rohlence...pak to 1km jede spomaleně aby to zas skončilo v koloně po D1 a přivaděči do Brna.
Další zužení je u Brodku u Prostějova,kde je to svedeno do protisměru v jednom pruhu (tam i zpět).V pátek odpoledne či pondělí ráno jsou tam kolony na hodinu.
A samozřejmě jediná objízdná trasa přes ten Brodek po staré silnici je zablokovaná,protože celý Brodek je rozkopaný a vypadá to tam jak po náletu už od srpna ! Chudácí místn obyvatelé
Mig_35
za září-říjen jsem nastál v kolonách tak dvacet-třicet hodin řekl bych. Brno v kleštích, nedalo se přijel odkudkoliv, z jakékoliv strany... když už se člověk naučil nějakému úseku vyhýbat, vyskočila na něho kolona odjinud... takové peklo jsem ještě nezažil.